-
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۷، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط romisa انجام شده
من هر چی میزنم ک فیلم شیمی اقا جانی رو دانلود کنم مربوط به اسید و باز که سر کلاس هس نمیاد بالا اصن اون فیلما رونمیاره بالا انگار نیس ب جاش فیلمای اقای صنیعی رومیاره بالا ک باید بخری چکار کنم ؟ چطور درستش کنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء @ادمین @administrators romisa @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ادمین @حامیان-آلاء-مشاور -
نوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۷، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an
-
من هر چی میزنم ک فیلم شیمی اقا جانی رو دانلود کنم مربوط به اسید و باز که سر کلاس هس نمیاد بالا اصن اون فیلما رونمیاره بالا انگار نیس ب جاش فیلمای اقای صنیعی رومیاره بالا ک باید بخری چکار کنم ؟ چطور درستش کنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء @ادمین @administrators romisa @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ادمین @حامیان-آلاء-مشاور -
_maryam_
ممکنه سایت برای دقایقی یا چن روز خراب شده باشه
احتمالا از اونه چون مشکلات مشابه هم داشتیم
ان شاءالله که به زودی به کمک مسیولین برطرف بشه -
romisa میگم میشه شماهم بری بزنی ببینی برات بالا میاد یا ن شیمی اقاجانی کلاس درسش نظام قدیم شرمنده برات دردسر درست میکنما واقعا شرمنده ولی دیگ راهی ندارم
-
romisa میگم میشه شماهم بری بزنی ببینی برات بالا میاد یا ن شیمی اقاجانی کلاس درسش نظام قدیم شرمنده برات دردسر درست میکنما واقعا شرمنده ولی دیگ راهی ندارم
-
برای تاپیک هاتون عنوان مناسب بنویسید
همین طور در دسته مناسب تاپیک ایجاد کنید
تاپیک زیر رو بخونید تا کمک کنه تاپیک هاتون رو به فرمت مناسب بزنید:
https://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم
الان باید درست شده باشه چک کنید مشکلی داشت بگین -
برای تاپیک هاتون عنوان مناسب بنویسید
همین طور در دسته مناسب تاپیک ایجاد کنید
تاپیک زیر رو بخونید تا کمک کنه تاپیک هاتون رو به فرمت مناسب بزنید:
https://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیم
الان باید درست شده باشه چک کنید مشکلی داشت بگیننوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۷، ۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an اره درست شد
-
_maryam_
ممکنه سایت برای دقایقی یا چن روز خراب شده باشه
احتمالا از اونه چون مشکلات مشابه هم داشتیم
ان شاءالله که به زودی به کمک مسیولین برطرف بشهنوشتهشده در ۲۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa سلام ببخشید
این جلسه ۹۸ زیست یازدهم استاد موقاری
اشتباه اپلود شده
به جای اون جلسه جلسه قبلیش دوباره اپلود شده
لطفا اگه میتونین بگین درست کنن من به ادمین کانال الا پیام دادم ولی دو روز گذشته و ندیده هنوز پیامو.
ممنون اگر شما رسیدگی کنین. -
romisa سلام ببخشید
این جلسه ۹۸ زیست یازدهم استاد موقاری
اشتباه اپلود شده
به جای اون جلسه جلسه قبلیش دوباره اپلود شده
لطفا اگه میتونین بگین درست کنن من به ادمین کانال الا پیام دادم ولی دو روز گذشته و ندیده هنوز پیامو.
ممنون اگر شما رسیدگی کنین. -
smjavad
سلام گزارش داده شد
امیدوارم در اسرع وقت بررسی بشه.
من چون خودم ادمین انجمن هستم و نه سایت , به سایت دسترسی ندارم. -
romisa سلام میگم شماهم ک اسید و باز رو میخوندی دو قسمت از فیلما نبود براتون؟۱۱-۱۲ الان نیست داخل فیلما