b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
arsalanalinejad76yahoo.comreplied to فربد on آخرین ویرایش توسط arsalanalinejad76yahoo.com انجام شده
فربد در شیمی روح الله حاجی سلیمانی کلاس کنکور(1) (94-93) گفته است:
سلام اقای اقاجانی بهتر تدریس میکنن یا حاجی؟
خداوکیلی برای پایه که تغییر نکرده استاد حاج سلیمانی از تمام معلم هایی که دیدم بهتر بوده.من معلمای شاخ تهران مثل مصلایی و اقاجانی رادمهر و شکیباییان رو دیدم ولی حاجی خیلی خوب است.برای پیش هم من دکتر شکیباییان رو ترجیح میدم.
چون استاد اقاجانی فقط تست کنکور حل می کنن ولی اقای حاج سلیمانی تو قسمت استوکیومتری گفتن که دانش اموز خودش باید بره و مسایل کنکور رو حل کنه.
البته این نظر منه. -
کسی میدونه اقای حاج سلیمانی یه جلسه هس که محاسبات سریع رو درس میدن برای استوکیومتر کی میدونه کدوم جلسس؟
-
-
سلام خسته نباشید فیلم جلسه ۱۲ نیست لطفا رسیدگی کنید ممنون
-
1582amir در شیمی روح الله حاجی سلیمانی کلاس کنکور(1) (94-93) گفته است:
سلام خسته نباشید فیلم جلسه ۱۲ نیست لطفا رسیدگی کنید ممنون
سلام داداش میتونی اون قسمت رو از فیلمای سال ۹۲_۹۳ استفاده کنی و ببینی
فصل اول سال دوم هم تا اول ایزوتوپ نیست من خودم از فیلمای سال قبلترش استفاده کردم عالی بود
فصل ۵ دوم هم همینطور قسمتایی نیست بازم از سال قبلترش استفاده کردم که فوق العاده بود
کتاب همونه داداش فرق زیادی نکرده
خودتم فیلما رو نگا کردی میدونی دیگه حاجی تدریسش تکه و بی نظیر
عالیه عالی -
زمان فیلم
جلسه ۱ فصل ۱ شیمی ۲ ساختار اتم
شروع جلسه اول فصل ۱ شیمی ۲ از مبحث ایزوتوپ می باشد
ایزوتوپ ( ایزو = یکسان ، توپ = جا )
عناصری را گویند که عدد اتمی یکسان و عدد جرمی متفاوتی دارند
حل مثال ها و تست های صفحه ی۱۲ جزوه
تدریس جرم اتمی (atomic mass)
تعریف جرم اتمی : جرم یک اتم بر حسب واحد کربنی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/10/1198 -
زمان فیلم: 44:52
جلسه ۲ فصل ۱ شیمی ۲ ساختار اتم
جرم اتمی متوسط یا میانگین : در مورد ایزوتوپ ها جرم اتمی با توجه به فراوانی انها میانگین گیری میشود
تدریس روشی عالی برای محاسبه ی سریع جرم اتمی میانگین
حل مثال ها صفحه ی ۱۳ جزوه با روش استاد
تدریس مبحث طیف نشری خطی عناصر: عناصر وقتی در شعله قرار میگیرند ملتهب شده ، نور تولید میکنند . رنگ نور ایجاد شده توسط عناصر گوناگون منحصر به فرد است .این خاصیت عناصر را رنگ شعله می نامند .
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/10/1199 -
-
زمان فیلم : 50:21
جلسه ۳ فصل ۱ شیمی ۲ ساختار اتم
رابرت بونزن: چراغ بونزن از نوآوری های اوست . رابرت بونزن دستگاهی بنام طیف بین را اختراع کرد که در دستگاه طیف بین رنگ شعله ی عناصر را تجزیه کرد .
نکته : خود کات کبود آبی رنگ است . رنگ شعله ی آن سبز رنگ است . نمک بدون آن سفید رنگ است .
طیف نشری خطی هیدروژن : هنگامی که بر یک لوله ی تخلیه ی الکتریکی دارای گاز هیدروژن با فشار کم ، ولتاژ بالایی اعمال شود، بر اثر تخلیه ی الکتریکی گاز درون لوله با رنگ صورتی روشن به التهاب درمی اید . با عبور دادن نور حاصل، از یک منشور طیف نشری خطی هیدروژن بدست می آید .
توجه : نخستین بار آنگستروم چهار خط طیف نشری خطی هیدروژن را یافت و چند سال بعد موفق به اندازه گیری دقیق طول موج هر خط شد .
توجه :انرژی زیاد ایجاد شده به هنگام تخلیه ی الکتریکی ، مولکول های دواتمی هیدروژن(H2) را به اتم های هیدروژن جدا از هم می شکند . این اتم ها در مقایسه با مولکول های هیدروژن انرژی جنبشی بیشتری دارد .
توضیح آزمایش بور و نظریه ی بور
نظریه ی بور :
۱: الکترون در اتم هیدروژن در مدار معینی به دور هسته در حال چرخش است .
۲: در اتم هیدروژن این الکترون تنها در فواصل معینی از هسته می تواند حضور داشته باشد .
۳: سطح انرژی هر تراز با فاصله ی آن از هسته نسبت مستقیم دارد
۴: الکترون در حالت عادی در پایین ترین سطح انرژی ممکن (نزدیکترین مدار) به هسته قرار می گیرد ( به این حالت، حالت پایه گفته می شود )
۵: با دادن مقدار معینی انرژی می توان الکترون را از حالت پایه به سطوح انرژی بالاتر منتقل کرد . ( به این حالت ، حالت برانگیخته یا ملتهب گفته میشود )
۶: الکترون در حالت برانگیخته ناپایدار بوده و با از دست دادن همان مقدار انرژی که جذب کرده بود به حالت پایه باز میگردد ( این انرژی به صورت موج آزاد می شود )
تدریس مبحث سطوح انرژی در اتم هیدروژن
حل تست های صفحه ی ۱۶ جزوه
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/10/1222 -
sohrab
مخلص اقا سهراب :hand:
داداش شرمنده ام باید بیشتر از این توضیحات تحویل میدادم ولی بد جور سرماخورده بودم
خلاصه ببخشید نتونستم به قولم کامل عمل کنم
6 تا جلسه از سال 92-93 حاجی و 3 تا جلسه از سال 93-94
ان شا الله هفته ی دیگه جبران میکنم -
sohrab در شیمی روح الله حاجی سلیمانی کلاس کنکور(1) (94-93) گفته است:
@پروفسور این حرفا چیه دمت گرم الان با کمک آقا علیرضا ( @ادمین ) همه توضیحات رو وارد سایت می کنیم
مخلصم وظیفه بود
بازم میگم دیگه ببخشید
دست شما هم درد نکنه خدایی خیلی زحمت میکشید ممنون زحماتتون هستیم -
آقا علیرضا alireza_ysf75 زحمت وارد کردن توضیحات رو معمولا میکشه، چند روزیه بدجور سرش شلوغ شده. لذا چندین توضیح از دستمون در رفته.
اگه توضیحی وارد سایت نشده لطفا مجدد تگ کنید ( پاسخ ارسال کنید ) تا یاد آوری بشه برامون.@پروفسور در شیمی روح الله حاجی سلیمانی کلاس کنکور(1) (94-93) گفته است:
جلسه ۳ فصل ۱ شیمی ۲ ساختار اتم
ممنون به سایت اضافه شد، فقط جلسه 30 بود نه 3!
@پروفسور در شیمی روح الله حاجی سلیمانی کلاس کنکور(1) (94-93) گفته است:
ممنون به سایت اضافه شد
-
@پروفسور در شیمی روح الله حاجی سلیمانی کلاس کنکور(1) (94-93) گفته است:
زمان فیلم
شروع جلسه اول فصل ۱ شیمی ۲ از مبحث ایزوتوپ می باشد
ایزوتوپ ( ایزو = یکسان ، توپ = جا )
عناصری را گویند که عدد اتمی یکسان و عدد جرمی متفاوتی دارند
حل مثال ها و تست های صفحه ی۱۲ جزوه
تدریس جرم اتمی (atomic mass)
تعریف جرم اتمی : جرم یک اتم بر حسب واحد کربنی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/10/1198sohrab
اين موند فداتشم زحمت اينم بكشيد چن تاشم امروز بفرستم قرار بود هفته بعد همه رو بفرستم امروز تا اخر فصل ۱ رو میفرستم دیگه قربون دستتون وارد سایتشون کنید ممنونم -
@پروفسور
سلام خواهش میکنم یا قسمت 12 رو بزارین یا بگین این جلسه رو سال گذشته تو کدوم جلسه تدریس کردن.
من دارم با کلاس های ایشون پیش میرم لطفا رسیدگی کنین.
ممنون از طرح خوبتون -
sadegh1377
سلام
این کلاس فیلم هاش دیگه رو سایت نمیاد چند جلسه ای که نیست رو از سال قبل یا اساتید دیگه استفاده کنید شماره جلسه مد نظر شما رو نمیدونم مراجعه کنید به توضیحات فیلم ها