حذفیات کنکور98نظام قدیم
-
الان خودمم مطمعن نیستم حذف شده یا نه ....
ینی ببین سردمداران این مملکت به قدری ابله و بی خاصیت اند ...که حتی از پس وظیفه اطلاع رسانی هم نمیتونن بر بیان
ینی در این حد بی کفایتتو تو سنجش اگه اکانت داری بپرس ازشون .من متاسفانه ندارم....چون هنوزم هیچی معلوم نی!!!
اینم سنجش در کرده واسه قدیما:
http://92.242.195.142/NOETDownload/DownloadHandler.ashx?id=1110
@wall-st_wolf
خب با این پی دی اف هم کاملا مشخص هست که اینه وعدسی برای نظام قدیم حذف نشده
البته بنظرم نباید این حذفیات رو زیاد جدی گرفت
اخه ببین واسه دینی نوشته ترجمه ی ایات نوشته شده درکتاب.خب الان ما میدونیم که خیلی کم از ترجمه تست میدن بیشتر خود ایه مورد سواله.ولی ما باید ترجمه رو بخونیم. ولی سازمان سنجش حذفش کرده!!! -
@avaw
من یه هفته پیش خوندمش
..قبل اون اصن نمیدونستم چین اصنکل درسنامه +تستای خ.سبز ۱۲ ساعته تمومش کردم گذاشتم کنار
سوالاش هم خیلی خیلی راحت بودن ....این به صرر قدیمیاس که حذف کنن.....شمام اگه نخوندین نگین اخیش خوب شد ...چون خیلی راحته ....حیف این فصل با اون تستای جوکش!!!
-
@avaw
من یه هفته پیش خوندمش
..قبل اون اصن نمیدونستم چین اصنکل درسنامه +تستای خ.سبز ۱۲ ساعته تمومش کردم گذاشتم کنار
سوالاش هم خیلی خیلی راحت بودن ....این به صرر قدیمیاس که حذف کنن.....شمام اگه نخوندین نگین اخیش خوب شد ...چون خیلی راحته ....حیف این فصل با اون تستای جوکش!!!
-
@Dr-Lila در حذفیات کنکور98نظام قدیم گفته است:
@UNIQUE7 اینا ک همش برا نظام جدید برا نظام قدیم نیس؟؟؟؟؟
برای نظام قدیم روهم گذاشتم.ملاحظه بفرمائین پستای این تاپیک رو:)
-
فهرست حذفیات کنکور1398نظام قدیم طبق آخرین اصلاحیه24بهمن
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
#خیلی مهم
حتمایه نگاه بهش بندازین دوستان.@UNIQUE7 در حذفیات کنکور98نظام قدیم گفته است:
فهرست حذفیات کنکور1398نظام قدیم طبق آخرین اصلاحیه24بهمن
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
#خیلی مهم
حتمایه نگاه بهش بندازین دوستان.@Dr-Lila
-
sahar69 در حذفیات کنکور98نظام قدیم گفته است:
@Dr-Lila
بالاخره برا نظام قدیم هم اینه و عدسی حذفه یانه؟استادسبطی قراره ازدکترذهبی بپرسن.
جویاشدم اخباردقیق روحتماخبرمیدم. -
بهت پیشنهاد میکنم گریه کنی چون سوللاش از بس ساده اند حتی لازم به دست به قلم شدنم ندارن
-
Vezra در حذفیات کنکور98نظام قدیم گفته است:
وای چ خبری دادید دمتون گرم روزم ساخته شد
حذف شد آینه و عدسی؟؟؟؟؟
-
@wall-st_wolf خب شما بزن بر سرو سینه گریه کن من و Vezra می خواییم بخندیم
حالا جدی جدی الان اینه و عدسی رو نخونیم واقعا واقعا واقعا حذف شدهفردا طراح محترم نیاد سوال بده
تاپیک بغلی که یه چیز دیگه میگفت
خب خداروشکر اینم غنیمته
هر چی حجم کمتر بهتر
-
RAHIL_28 والا اینجوری که تو این پی دی اف نوشته مث اینکه حذفه
ولی بازم باید سایت سنجش رو دید
دقت نکردم پی دی اف منبعش چی بودVezra امسال قراره ظرفیتا جدا باشن .۳۰/۷۰ ..... یکی از فامیلای ما تو سنجشه ...وون اطلاعیه سنجش همش از بیخ که نه ولی اینوه ترار مشترک قراره باشه دروغه ....امسال رهترین فرصته واسه ما قدیمیا!
-
Vezra امسال قراره ظرفیتا جدا باشن .۳۰/۷۰ ..... یکی از فامیلای ما تو سنجشه ...وون اطلاعیه سنجش همش از بیخ که نه ولی اینوه ترار مشترک قراره باشه دروغه ....امسال رهترین فرصته واسه ما قدیمیا!
-