عملگرایی "مشاور _ نرم افزار"
-
سلام به همه . اول که وارد تاپیک مشاوره تخصصی شدم خیلی خوشحال شدم بعد دیدم خیلی وقته داره اونجا خاک می خوره و خبری نیست.
من دوست دارم یه مشاور داشته باشم که بهش گزارش عملکرد بدم اما متاسفانه هزینه مشاور سنگینه و جیب منم خالی:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
تاپیک گزارش ساعت مطالعه بد نیست اما من برای کنکور 99 دارم شروع میکنم و اون مالِ 98...
کسی نرم افزاری میشناسه که بشه باهاش کار کرد ... یاداور باشه گزارش بده... قابلیت برنامه ریزی داشته باشه....؟؟؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @همیار -
سلام به همه . اول که وارد تاپیک مشاوره تخصصی شدم خیلی خوشحال شدم بعد دیدم خیلی وقته داره اونجا خاک می خوره و خبری نیست.
من دوست دارم یه مشاور داشته باشم که بهش گزارش عملکرد بدم اما متاسفانه هزینه مشاور سنگینه و جیب منم خالی:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
تاپیک گزارش ساعت مطالعه بد نیست اما من برای کنکور 99 دارم شروع میکنم و اون مالِ 98...
کسی نرم افزاری میشناسه که بشه باهاش کار کرد ... یاداور باشه گزارش بده... قابلیت برنامه ریزی داشته باشه....؟؟؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @همیار -
@zivar سلام این برنامه بدردتون میخورهه حتما فقط پایبند باشین بهش
از برنامه بازار میتونی دانلودش کنی
-
zahra_n
متوجه نمیشم منظورتون چیه؟
تمام فیلمهای الا رو میتونید به راحتی دانلود کنید. در قسمت سرچ درس ریاضی یا فیزیک رو بزنید انواع دوره ها و اساتید میاد حتی نظام قدیم یا جدید. دوره رو انتخاب میکنید و هر جلسه ای که خواستید رو دانلود میکنید.
بالای صفحه کنار کمک به الا، لینک فیلم ها هست. -
@zivar سلام این برنامه بدردتون میخورهه حتما فقط پایبند باشین بهش
از برنامه بازار میتونی دانلودش کنی
-
zahra_n
متوجه نمیشم منظورتون چیه؟
تمام فیلمهای الا رو میتونید به راحتی دانلود کنید. در قسمت سرچ درس ریاضی یا فیزیک رو بزنید انواع دوره ها و اساتید میاد حتی نظام قدیم یا جدید. دوره رو انتخاب میکنید و هر جلسه ای که خواستید رو دانلود میکنید.
بالای صفحه کنار کمک به الا، لینک فیلم ها هست. -
Elimoon
ممنون امتحانش میکنم. ولی اگه برنامه های ویندوزی یا کاملتری رو میشناسین ممنون میشم معرفی کنید.@zivar پیدا کردم حتما میگم
-
@zivar
مرسي
ولي من ميخام مثلا بك كامل استاد طلوعى رو دان كنم
بايد يكى يكي جلسات رو دان كنم
يا ميشه همرو يكجا دان كرد؟؟؟ -
@zivar
سلام
ببخشيد جلسه ١١٨ و ١١٩ صفر تا صد اقاي طلوعي
نيست
اونو از كجا پيدا كنم ؟؟؟؟
لينكى چيزي....