کتابی که زندگی خیلی هارو متحول کرده !!! از دست نده !!!!!!
-
سلام دوستان
میخوام یک کتابی براتون معرفی کنم که حتماااااااااا اثرات خوبی در زندگیتون خواهد گذاشت ...
قول مردوووونه میدم که بخونید، از این رو به اون رو میشید ... تضمینیه !!!
اسم کتاب : سلام بر ابراهیم
سرگذشت شهیدی به اسم ابراهیم هادی است. شهیدی عارف ،پهلوان،و... که دو جلده ، سلام بر ابراهیم 1 و سلام بر ابراهیم 2
pdf جلد 1 این کتابو برا دانلود میزارم ولی متاسفانه جلد 2 پی دی اف نداره اگه خواستید باید از کتابفروشیا تهیه کنید.
دانلود جلد 1 کتاب سلام بر ابراهیم :
سلام بر ابراهیم 1.pdfنظر مقام معظم رهبری در مورد کتاب " سلام بر ابراهیم" :
کلیـــک کنیـــدسخنان حاج آقا عالی در مورد شخصیت شهید ابراهیم هادی:
کلـــیک کنـــیدرفقا امیدوارم که از خوندن این کتاب و آشنایی با شهید ابراهیم هادی لذت ببرید
التماس دعا ..
97/11/25 -
دانلود جلد اولش به صورت pdf حلاله؟اگه مشکل داره دانلود نکنم...کم گناه ندارم پسفردا ناشرش بیاد یقمو بچسبه بگه نمازاتو بده بهم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
dlrm در کتابی که زندگی خیلی هارو متحول کرده !!! از دست نده !!!!!! گفته است:
دانلود جلد اولش به صورت pdf حلاله؟اگه مشکل داره دانلود نکنم...کم گناه ندارم پسفردا ناشرش بیاد یقمو بچسبه بگه نمازاتو بده بهم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
ببخشید من تازه پیامتونو دیدم
بله جلد 1 حلاله چون خود انتشارات شهید ابراهیم هادی منتشرش کرده -
بله جلد 1 حلاله چون خود انتشارات شهید ابراهیم هادی منتشرش کردهfarzad_76 در کتابی که زندگی خیلی هارو متحول کرده !!! از دست نده !!!!!! گفته است:
بله جلد 1 حلاله چون خود انتشارات شهید ابراهیم هادی منتشرش کردهمرسی دوست گلم
-
سلام دوستان
میخوام یک کتابی براتون معرفی کنم که حتماااااااااا اثرات خوبی در زندگیتون خواهد گذاشت ...
قول مردوووونه میدم که بخونید، از این رو به اون رو میشید ... تضمینیه !!!
اسم کتاب : سلام بر ابراهیم
سرگذشت شهیدی به اسم ابراهیم هادی است. شهیدی عارف ،پهلوان،و... که دو جلده ، سلام بر ابراهیم 1 و سلام بر ابراهیم 2
pdf جلد 1 این کتابو برا دانلود میزارم ولی متاسفانه جلد 2 پی دی اف نداره اگه خواستید باید از کتابفروشیا تهیه کنید.
دانلود جلد 1 کتاب سلام بر ابراهیم :
سلام بر ابراهیم 1.pdfنظر مقام معظم رهبری در مورد کتاب " سلام بر ابراهیم" :
کلیـــک کنیـــدسخنان حاج آقا عالی در مورد شخصیت شهید ابراهیم هادی:
کلـــیک کنـــیدرفقا امیدوارم که از خوندن این کتاب و آشنایی با شهید ابراهیم هادی لذت ببرید
التماس دعا ..
97/11/25