سلام وقتتون بخیر
میخواستم بدونم در چه مواقعی وقتی x رو ساده میکنیم باید این x را مخالف صفر قرار بدیم؟میشه لطفا همه حالتش رو بگید
مثلا۱ـ اگه x (یا یک عبارت یکسان)در صوت و مخرج قرار داشت، بعد از ساده کردن باید بگیم که این عبارت ساده شده مخالف صفر هست؟
۲ـ اگه در صورت، در دو طرف معادله x یا هر عبارت مساوی وجود داشت، بعد از ساده شدن باز هم باید مخالف صفر قرار بدیم؟
۳ـ اگه در مخرج،در دو طرف معادله x یا هر عبارت مساوی وجود داشت،بعد از ساده شدن باید مختلف صفر قرار بدیم؟
سوال مثلثات
-
سلام من یه سوال معادله مثلثاتی داشتم نمیدونم باید چطور حلش کرد.
اگه بخوایم بدون تبدیل کردن به تانژانت حلش کنیم چطور میشه؟ مهر و ماه به تانژانت تبدیل کرده بعد حل کردهسوال این بود که جواب کلی معادله مثلثاتی چی میشه؟
اینم راه حل من ولی غلط... :
@Amir-Bernousi Amin-Mehraji @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار
-
یه سوال دیگه ....
سوال اون بخش بالایی عکس هست و پایینش جواب من
میدونم اشکال داره جواب هام چون الان خسته ام دارم بیهوش میشم جواب شما رو میخوام بعدا ببینم وقتی مغزم اماده هستاونایی که قرمز نوشتم راه حل من هستن و اون معادله اخر که رسیدم موندم و ایده ای به ذهنم نرسید.
لطفا اگه میتونین اینم حل کنین ممنون میشم -
@mohammad-666 در سوال مثلثات گفته است:
@mohammad-666 سنینوس دو ایکس مساوی با منفی یک در میاد که حل میشه
اها درسته داداش ممنون
باور کن الان یه بالش متکا چیزی ببینم ببینم روش شیرجه بزنم تو همون لحظه خوابیدم بدون وقفه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: مرسی
-
Amin-Mehraji در سوال مثلثات گفته است:
دوشواری تون برطرف شد ؟
بله مهندس ممنون از لطفت عالی بود
سوال به نسبت اسونی بود مهر و ماه همه چی رو معمایی میکنه
-
Amin-Mehraji در سوال مثلثات گفته است:
dan-l یا روی سوال غلطه یا من خنگ شدم نمی تونم جل کنم!
مهندس اجازه بدید وقتی برادرم اومد با گوشیش عکس بگیرم بفرستم
این سوال کنکور 93 هستش -
dan-l چیزی که به ذهن خودم رسید این بود: چون ارتفاع دو برابر شده پس a برابر هست با 2.
و از طرفی محدوده ی x هامون یعنی محور طولی باید از -1 تا 1 باشه (تو این شکل) ولی چون تا 3.5 ادامه پیدا کرده پس 2.5 واحد بهش اضافه شد. ولی اونجا که داخل پرانتز 1/2 رو اضافه کرده ما باید 1/2 از این 3.5 کم کنیم که میشه 3 که سه برابر 1 هست یعنی b سه برابر شده.
ضرب اینا میشه 6 که توی هیچ کدوم از گزینه ها نیست. کجای این استدلال اشتباه کردم؟ شایدم به کل اشتباه بوده؟؟ -