خط ویژه گاج
-
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء سلام کسی از این کتابا استفاده کرده ؟قبلش باید کتابای مفصلی ک داریم بخونیم برا مرور از خط ویژه استفاده کنیم یا نه خط ویژه برا همون از صفر کافی؟؟؟ی توضیحات اجمالی بدید ممنون میشم
-
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء سلام کسی از این کتابا استفاده کرده ؟قبلش باید کتابای مفصلی ک داریم بخونیم برا مرور از خط ویژه استفاده کنیم یا نه خط ویژه برا همون از صفر کافی؟؟؟ی توضیحات اجمالی بدید ممنون میشم
-
@Dr-Lila سلام من از فیزیک پیش خط ویژه استفاده کردم به نظرم بیشتر جنبه ی مرور مطالب و جمع بندی داره و شاید بعضی از مطالب روش کمتر کار شده اما برای جمع بندی خوبه چون فقط تست کنکور داره نه تست تالیفی
-
دوستانی که خط ویژه استفاده کردن لطفا نظرشونو بگن
این که حجم درسنامه چطور بوده تعداد تستا به نسبت مباحث چقدر بوده -تایمی که لازم هست تا مطالعه اش تموم بشه و .... -
این که حجم درسنامه چطور بوده تعداد تستا به نسبت مباحث چقدر بوده -تایمی که لازم هست تا مطالعه اش تموم بشه و ....dan-l
زیستشو دیدم خوب بود -
dan-l
زیستشو دیدم خوب بود -
@Dr-Lila
از نظر درسنامه بله از نظر تست نه زیاد جالب نبود
برای جمع بندی با تست آزمونای جامع کانون و گاج و گزینه خوبن -
@Dr-Lila در خط ویژه گاج گفته است:
سلام
من خودم خیلی استفاده کردم قبلش باید مطلب رو مطالعه کنید. -
این که حجم درسنامه چطور بوده تعداد تستا به نسبت مباحث چقدر بوده -تایمی که لازم هست تا مطالعه اش تموم بشه و ....dan-l در خط ویژه گاج گفته است:
این که حجم درسنامه چطور بوده تعداد تستا به نسبت مباحث چقدر بوده -تایمی که لازم هست تا مطالعه اش تموم بشه و ....تایم خوندن یکی از کتاباش یک روز !
به شرطی که قبلا مطالعه کرده باشید. -
کتابهای خط ویژه برای درسای فیزیک و ریاضی ادبیات و تاحدودی شیمی خیلی خوب و کارآمدن از نظر درسنامه
از نظر تعداد تست فقط برای ریاضی و ادبیات کامل و کافی بود
زیستشم درسنامش خوبه بد نیست
البته اینا همه برای چاپ پارساله که من استفاده کردم -
من کتاب خط ویژه برای دینی و آمار دارم. آمار چون کتابی براش نداشتم گرفتم،به نسبت خوب بود،از دینی ـش راضی ـترم، نسبت به میکرو نکات بیشتری داره و نکات تستی هم داره،البته من کتاب دیگه ای رو ندیدم.
خود مولف و توضیحات گاج توی فروشگاهش هم هست که این کتاب برای جمع بندی و مروره،فکر نمی کنم برای از صفر شروع کردن کتاب مناسبی باشه
بعدم اینکه فکر کنم بهتره برای هر درس جداگانه بررسی کنید،ممکنه یه درسی رو خوب و قوی کار کرده باشه ولی درس دیگه کتاب بهتری باشه. -
من کتاب خط ویژه برای دینی و آمار دارم. آمار چون کتابی براش نداشتم گرفتم،به نسبت خوب بود،از دینی ـش راضی ـترم، نسبت به میکرو نکات بیشتری داره و نکات تستی هم داره،البته من کتاب دیگه ای رو ندیدم.
خود مولف و توضیحات گاج توی فروشگاهش هم هست که این کتاب برای جمع بندی و مروره،فکر نمی کنم برای از صفر شروع کردن کتاب مناسبی باشه
بعدم اینکه فکر کنم بهتره برای هر درس جداگانه بررسی کنید،ممکنه یه درسی رو خوب و قوی کار کرده باشه ولی درس دیگه کتاب بهتری باشه.