سال سوم کنکوری !
-
سلام وقت دوستان ب خیر و خوشی ، من امسال سال سومه که کنکور میدم و برای مشکلات نظام وظیفه هم دانشگاه آزاد ثبت نام کرده بودم !
دوستانی که سال سومه کنکور میدن کمک کنن !!!
الان موندم ککد نظام وظیفه
و
وضعیت اشتغال به تحصیل در آموزش عالی رو چی بزنم ؟بعد آیا الزامیه که از دانشگاه آزاد انصراف بدم؟اگه آره کی باید انصراف بدم؟
-
سلام وقت دوستان ب خیر و خوشی ، من امسال سال سومه که کنکور میدم و برای مشکلات نظام وظیفه هم دانشگاه آزاد ثبت نام کرده بودم !
دوستانی که سال سومه کنکور میدن کمک کنن !!!
الان موندم ککد نظام وظیفه
و
وضعیت اشتغال به تحصیل در آموزش عالی رو چی بزنم ؟بعد آیا الزامیه که از دانشگاه آزاد انصراف بدم؟اگه آره کی باید انصراف بدم؟
-
ولی زیاد سخت نگیر... من قبل ثبت نام اصلا کد یادم نبود چی زده بودم اون سالش .... ولی بعده رفتن به دانشگاه اولین جا که میفرستن پلیس بعلاوه 10 هه تا تعیین تکلیف بشین .. بعده ثبت نام دانشگاه خودشون همه چی رو حل میکنن یه کد رو حالا 6 یا 12 رو بزنین بره. ولی خب برای شما قطعا کد 6 هست نه 12 ولی برای خودم مطمعن نیستم. ولی احتمال میدم 6 باشه چون هنوز انصراف ندادم که بخوام کد انصراف زده شدن رو بزنم. اخرین مدرکم هم خب پیش دانشگاهی محسوب میشه.
-
matin1998 در سال سوم کنکوری ! گفته است:
من توی گزینه 3 و 6 نظام وظیفه مونده بودم !!! الان 12 هم اضافه شد !!!
@همیارمن الان دانشجوی پیام نورم -
توی دو گزینه شک دارم 6-12
من زدم 6
چیکار کنم ؟ -
dan-l بعد توی وضعیت اشتغال به تحصیل چی زدی ؟ هیچکدام ؟ دانشجوی انصرافی ؟ دانشجوی غیر روزانه ؟؟
matin1998 در سال سوم کنکوری ! گفته است:
dan-l بعد توی وضعیت اشتغال به تحصیل چی زدی ؟ هیچکدام ؟ دانشجوی انصرافی ؟ دانشجوی غیر روزانه ؟؟
بله دانشجوی دوره غیر روزانه. انصرافی برای کسی درسته که زمان ثبت نام کنکور انصرافش از دانشگاه قطعی شده باشه و الان از دانشگاه خارج شده باشه. یعنی مثلا طرف اگه بهمن یعنی همین ماه گذشته انصرافش قطعی شده باشه و بخواد کنکور ثبت نام کنه میتونه از دوره شش ماه-یکساله بعد از انصراف استفاده کنه ولی من چون هنوز انصراف نزدم (میخوام بعده اعلام نتایح اولیه بزنم) باید کد 6 رو بزنم