سوال مشاوره ای درمورد دروس
-
سلام هردو این مباحث فقط با تمرین و تکرار اوکی میشن بخصوص ژنتیک و مشتقم وقتی قوانینشو مسلط بشی خیلی راحت میشه سعی کن سوالای متنوعی از ژنتیک کار کنی
@avaw خب بلدنیستم که حل کنم . میگم چیکارکنم
-
سلام آلایی ها.. من این جمعه آزمون دارم و درس ریاضی نظام قدیم مبحث مشتق ایناست . من فیلم های آقای امینی راد رودیدم ولی بااین حساب نمیتونم تست هاروخوب بزن . چیکارکنم
.. شما ازچه فیلم دبیری استفاده کردین . کمک کنین. ممنون😤😥😧😢😢😠 .. چه طورخوندین.. و درس زیست ژنتیکه . اصلا بلدنیستم مسائلش روحل کنم چیکارکنم .😭😭😓 ممنون . کمکم کنید.. رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ناظم دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء اکالیپتوس -
سلام اگه حوصله نداری ومیخوای براش کم وقت بذاری قسمت های گروه خونی بیماری ها دودمان ه و ژنتیک جانوران رو بخون میتونی دوتا تست بزنی اول فیلم های استاد جعفری رو ببین(ایشون دودمانه رو تدریس نکردن) بعد ک تموم کردی تست های متنوعی رو حل کن بعدش برو سراغ فیلم های استاد رحیمی اگه میخوای کامل مسلط بشی باید زمان بذاری به تمام تیترها مسلط شو بعد تست های 3 سال اخیر رو حل کن برای مبحث مشتق میتونی از استاد نباخته استفاده کنی بازم یاد نگرفتی کتاب جامع خیلی سبز رو بگیر حل کن خوب توضیح داده
-
سلام آلایی ها.. من این جمعه آزمون دارم و درس ریاضی نظام قدیم مبحث مشتق ایناست . من فیلم های آقای امینی راد رودیدم ولی بااین حساب نمیتونم تست هاروخوب بزن . چیکارکنم
.. شما ازچه فیلم دبیری استفاده کردین . کمک کنین. ممنون😤😥😧😢😢😠 .. چه طورخوندین.. و درس زیست ژنتیکه . اصلا بلدنیستم مسائلش روحل کنم چیکارکنم .😭😭😓 ممنون . کمکم کنید.. رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ناظم دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء اکالیپتوس@Mahed ریاضی استاد ثابتی رو به نظرم ببین خیلی خوبه
با درسنامه مهرو ماهم بخون جزوه ای که نوشتی با درسنامه رو حل کن اولش واسه خودت توضیح بده انگار خودت به خودت درس میدی یه سوالی رو هم دیدی یکم سخته بلافاصله نرو سراغ پاسخ نامه یکم روش فکر کن سوالارم نشین عین یه درس حفظی با چشم نگاه کنی راه حلشو بخونی دست به قلم شو حل کن توضیح بده یه تیپ بندی هم کن که چند فرم سوال میاد بعد به نظرم سوالای کنکورو حل کن تموم که شد برو تالیفیارو بزن تا میتونی تست بزن:) -
@Mahed ریاضی استاد ثابتی رو به نظرم ببین خیلی خوبه
با درسنامه مهرو ماهم بخون جزوه ای که نوشتی با درسنامه رو حل کن اولش واسه خودت توضیح بده انگار خودت به خودت درس میدی یه سوالی رو هم دیدی یکم سخته بلافاصله نرو سراغ پاسخ نامه یکم روش فکر کن سوالارم نشین عین یه درس حفظی با چشم نگاه کنی راه حلشو بخونی دست به قلم شو حل کن توضیح بده یه تیپ بندی هم کن که چند فرم سوال میاد بعد به نظرم سوالای کنکورو حل کن تموم که شد برو تالیفیارو بزن تا میتونی تست بزن:)@خودکارسفید ببخشید من رشتم تجربیه... نظام قدیم
-
@Mahed میدونم فیلمایی که واسه نظام جدید گذاشتن میتونی ببینی خیلیا استفاده کردن از فیلماشون راضین من استاد نباخته رم دیدم خوبه با استاد امینی پارسال چند فصلو خوندم اما برعکس بقیه تاثیری ندیدم
@خودکارسفید ممنون