پروژه تفتان آلاء
و برنامه های عید
-
دستتون درد نکنه الآن اومد
-
با عرض ارادت و مخلصی نسبت به همه دبیران و اساتید آلا ، ولی جای استاد محمدصادق ثابتی در درس ریاضی به شدت خالیه
-
ببخشید یه سوال
من خودم واسه عید برنامه ریزی دارم
میشه با روزی 2ساعت در کنار برنامه خودم اینو تو عید تموم کنم؟ -
واقعا همینطوره، همچنین تو درس شیمی جای استاد صنیعی
-
-
-
Amin-Mehraji
ممنون که از آلا حمایت می کنیددیگه اینو باید بچه ها بگن
-
M.an سلام . خسته نباشین . خواستم بدونم پروژه تفتان برای کسایی که دهم و یازدهم رو اصلا نخوندن مناسبه یا نه؟
-
alireza3728
سلام ممنون
کسایی که اصلا نخوندن بردارن بخونن تا عید از فیلم های رایگان نگاه کنند و تا عید سطحشون رو بالا ببرن به هر جایی که رسیدن تفتان اونا رو بالاتر میبره
تفتان خوبیش اینه نکته و تسته و همه مطالب لازم برای فهم و حل هر تست کنارش گفته میشه و از همه تیپ تست ها هم هست -
M.an سلام خسته نباشید
ببخشید تو برنامه ای که اقای امینی راد برای دروس تنظیم میکنن زمانی برای مطالعه ادبیات و دینی هم قرار میگیره؟ یا نه؟ -
سلام یک سوال یعنی از 25 اسفند برنامه ریزیتون تا چ تاریخی هستش که میشه پایه هارو دور کرد ؟ اخه برنامه های ازمون های ازمایشی مثلا از 17 اسفند تا 7 فروردین وقت گذاشته اگ میشه حد اقل برنامه ریزی پروژه رو به نمایش بگذارید تا ببینیم که با برناممون جور در نمیاد یا نه
یا حد اقل سریع برای دانلود بزارید تا 17 اسفند من خیلی سریع لاززمش دارم میتئنید تقریبی بگید کی میزارید برای دانلود ؟؟ خیلی ممنون -
MOHAMMAD80 در پروژه تفتان آلاء
و برنامه های عید گفته است:
M.an سلام خسته نباشید
ببخشید تو برنامه ای که اقای امینی راد برای دروس تنظیم میکنن زمانی برای مطالعه ادبیات و دینی هم قرار میگیره؟ یا نه؟سلام ممنون.
تو برنامه همیشه زنگ هایی برای جبران هست کسی که خوب می خونه و تنبلی نمی کنه از اون زنگ ها برای دیگر مطالعاتش می تونه استفاده کنه
اما طمع نکنید این 25 روز درس هاس تفتان رو خوب جمع کنید وقت برای بقیه چیزها هم هست . -
alinaseri در پروژه تفتان آلاء
سلام یک سوال یعنی از 25 اسفند برنامه ریزیتون تا چ تاریخی هستش که میشه پایه هارو دور کرد ؟ اخه برنامه های ازمون های ازمایشی مثلا از 17 اسفند تا 7 فروردین وقت گذاشته اگ میشه حد اقل برنامه ریزی پروژه رو به نمایش بگذارید تا ببینیم که با برناممون جور در نمیاد یا نه
یا حد اقل سریع برای دانلود بزارید تا 17 اسفند من خیلی سریع لاززمش دارم میتئنید تقریبی بگید کی میزارید برای دانلود ؟؟ خیلی ممنونسلام 25 اسفند بسته ها تحویل پست داده یشه نهایتا تا 29 اسفند میرسه به دستتون برنامه از 2 ام شروع میشه تا 27 ام
سرمایه گذاری برای آزمون 7 فروردین یه اشتباه استراتژیک هست
خوبه که تمرکزتون رو بذارین رو آزمون 30فروردین سنجش که جامع هست -
M.an خب ما که سنجش نمیریم یه ازمون دیگه میریم چیکار کنیم ینی 7 فروردینو بی خیال شیم؟
-
MOHAMMAD80
اره
خب برین خوبه آزمون های جامع سنجش رو برین -
M.an
چرا صورت مسئله رو پاک می کنین مدیر عزیز
-
جواب سوال منو هم ندادین:|
-
MOHAMMAD80
خب بسته ای که ما آماده کردیم یه برنامه 25 روزه داره شما می تونید شخصی سازی کنید تا برسونید به 7 فروردین ! اگه می خوایین این کار رو بکنید -
MOHAMMAD80 در پروژه تفتان آلاء
جواب سوال منو هم ندادین:|
جواب کدوم سوال؟
اگه برنامه رو میگین ؟ که اشاره کردم برنامه ای که آقا امینی می نویسن فقط برای دروس تفتان هست
با چند تا زنگ جبرانی که شما خواستین می تونید دینی و ادبیات بخونید اونجا
31/55