غول فیزیک باش
-
اینطوریه؟
-
@Amir-Bernousi در غول فیزیک باش گفته است:
اینطوریه؟
بله داداش جواب درسته ولی اون قسمت رو متوجه نشدم : v=1,5 I و v=1.5 *2/3 I
dan-l
ولتاژ مقاومت 1.5 اهمی تو دو حالته دیگه
تو حالت اول که مقاومت دوم نیست تو مدار، کل جریان تولید شده از مقاومت 1.5 اهمی میگذره
تو حالت دوم جریان باید بین دو مقاومت تقسیم شده، چون مقاومت دومی 2 برابر مقاومت اولی هست، پس جریانی که ازش عبور میکنه نصف جریانیه که از مقاومت اولی میگذره -
@shining-way @Amir-Bernousi @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار غول های عزیز :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: اگه امکانش هست اینو حل کنین ممنون میشم
-
جریان کجارو خواسته؟
-
جریان کجارو خواسته؟
جریان کجارو خواسته؟
میگه وقتی بازه رو ای یک بگیریم و وقتی بسته هست ای دو بگیریم
-
@shining-way @Amir-Bernousi @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار غول های عزیز :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: اگه امکانش هست اینو حل کنین ممنون میشم
-
جریان کجارو خواسته؟
میگه وقتی بازه رو ای یک بگیریم و وقتی بسته هست ای دو بگیریم
dan-l جریان کجا خب؟ کدوم مقاومت
-
dan-l جریان کجا خب؟ کدوم مقاومت
-
من اینطوری بدس اوردم
-
جریان مقاومتی که دورش خط کشیدمو سوال میخواست
-
بله دیدم ... عذر میخوام اشتباه گفتم... دارم کم کم به بیناییم هم شک میکنم
-
سلام من این تست مدار دو حلقه رو میخواستم به روش اقای طلوعی حل کنم به مشکل برخوردم. توی مخرج کسر باید مقاومت بگذارم که برای یکی از شاخه ها اصلا مقاومتی وجود نداره چی باید توی مخرج بذارم؟ نمیدونم با روش اقای طلوعی اشنایی دارین یا نه:
این روش اقای طلوعی بود البته برای یه مثال دیگه...توی صورت فقط پتانسیل نقطه آ رو قرار میدیم و کنارش هم یا بعلاوه نیروی محرکه میکنیم یا منهای نیروی محرکه میکنیم و توی مخرج کسر تقسیم بر مقاومت اون شاخه که محاسبه میخوایم محاسبه بکنیم میکنیم.
سوال این بود :
الان من وقتی میخوام بنویسم va + 6 /R اون R برای این شاخه اصلا وجود نداره چی باید به جاش بنویسم؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار