انتخاب منبع ادبیات نظام حدید
-
سلام دوستان میشه راهنمایی کنید
من یازدهم تجربی هستم و میخوام واسه ادبیات منبع انتخاب کنم ولی واقعا گیج شدم هر کس یه چیزی میگه انتشارات مختلف که هست هیچ تازه یه سریلشون چند مدلن مدل هم میزنند
موندم چیکار کنم
ادبیاتم در حد متوسطه مشکل خیلی پایه ای ندارم و قوی هم نیستم تو آزمون های گزینه دو حدودای ۵۰ میزنم
میشه راهنمایی کنید کدوم کتابو بخرم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @ -
من یازدهم تجربی هستم و میخوام واسه ادبیات منبع انتخاب کنم ولی واقعا گیج شدم هر کس یه چیزی میگه انتشارات مختلف که هست هیچ تازه یه سریلشون چند مدلن مدل هم میزنند
موندم چیکار کنم
ادبیاتم در حد متوسطه مشکل خیلی پایه ای ندارم و قوی هم نیستم تو آزمون های گزینه دو حدودای ۵۰ میزنم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @ShJ
یه نکته مهمی که باید بگم اینه که ادبیات برای کنکور و کسب درصد خوب تو این درس موضوعی خوندنه نه درس به درس. در نتیجه بنظر من کتابای دکتر سبطی از نشر دریافت برا شروع خوبن و خوب میکشنت بالا، میتونی کتابای آرایه و دستور و قرابتشو تو سایت خود نشر دریافت ببینی.
کتابای علیرضا عبدالمحمدی هم خوبن و تستاش تیپ بندی داره تو دستور و آرایه ش. روش آموزش قرابت معناییشو زیاد نپسندیدم.
در مورد لغت املا (و تاریخ ادبیات) که تو نظام جدید خیلی جزئی تر از نظام قدیم هستش من کتابی تهیه نکردم و منبع مطالعه م کتب درسیمه و برا تستاشون تستای آزمونای قلمچیو تمامی رشته هارو میزنم. ادبیات تو کنکور سرنوشت سازه و قلقش که دستت بیاد توش میتونی موفق بشی. -
ShJ
یه نکته مهمی که باید بگم اینه که ادبیات برای کنکور و کسب درصد خوب تو این درس موضوعی خوندنه نه درس به درس. در نتیجه بنظر من کتابای دکتر سبطی از نشر دریافت برا شروع خوبن و خوب میکشنت بالا، میتونی کتابای آرایه و دستور و قرابتشو تو سایت خود نشر دریافت ببینی.
کتابای علیرضا عبدالمحمدی هم خوبن و تستاش تیپ بندی داره تو دستور و آرایه ش. روش آموزش قرابت معناییشو زیاد نپسندیدم.
در مورد لغت املا (و تاریخ ادبیات) که تو نظام جدید خیلی جزئی تر از نظام قدیم هستش من کتابی تهیه نکردم و منبع مطالعه م کتب درسیمه و برا تستاشون تستای آزمونای قلمچیو تمامی رشته هارو میزنم. ادبیات تو کنکور سرنوشت سازه و قلقش که دستت بیاد توش میتونی موفق بشی.excellency ممنون
-
منم یازدهمم.کتابای موضوعی دکتر سبطی عالیهههههههههه. ولی اگه ضعیفی به نظرم از گاج سبز شروع کن
-
منم یازدهمم.کتابای موضوعی دکتر سبطی عالیهههههههههه. ولی اگه ضعیفی به نظرم از گاج سبز شروع کن
-
فقط و فقط کتاب های موضوعی آقای دکتر سبطی میتونه راهگشا باشه !
بقیه انتشارات هرزآموزن ...
کتاب تناسب مفهومی
کتاب آرایه های ادبی
کتاب دستور زبان فارسی
در حال حاضر موجوده
اما کتاب لغت و املا هفته ی بعدی در بازار توزیع خواهد شد ! -
موندم چیکار کنم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @ShJ کتاب های آقای سبطی که مال نشر دریافته خیلی خوبه
موفق باشید -
@parniyan-k راستش خودم احساس میکنم اگه بخونم میتونم جواب بدم چون خیلی نمیخونم در حد یه پرسش کلاسی فقط
یه مشکل دیگه هم سرعتم تو تست ادبیاته که اونم اگه تست کار کنم (که در حال حاضر کار نمیکنم) ، سرعتم هم بالا میره و میتونم بیشتر بزنمShJ اره دیگه.خوبه خودت داری میگی .پس چرا کاری نمیکنی
-
ShJ اره دیگه.خوبه خودت داری میگی .پس چرا کاری نمیکنی
-
ShJ میگم کخ خودت داری میگی سرعتم کمه و اگه تست بزنم سرعتم زیاد میشه.پس چرا نمیزنی
-
ShJ میگم کخ خودت داری میگی سرعتم کمه و اگه تست بزنم سرعتم زیاد میشه.پس چرا نمیزنی
-
موندم چیکار کنم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @ -
موندم چیکار کنم
ShJ واقعا خیلی برام عجیبه همه عقیده دارن تست موضوعی بهتره
من با میکرو نقره ای جامع درس به درس تست میزنم تو آزمونا هم خیلی خوب نتیجه می گیرم