سوالات کنکور زمین شناسی به تقکیک فصل
-
nsrin79
خب دارو سازی زمین شناسی ضریبش حساب میشه و میدونی بقیه رشته ها ضریب زمین پایین؟
من زمینو حذف کردم ب کل و وقتمو گذاشتم رو شیمی -
nsrin79
ولی من تاجایی ک دیدم و مطلب خوندم گفتن تاثیر نداره حالا دقیق نمیدونم نظر خودته دوست داری بخونش
ولی اگر بخوای از منبع استفاده کنی از مهروماه استفاده کن تیپ بندی کرده درسنامشم خوبه من داشتم کتابشو -
کسی داره چنین چیزی رو؟....
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار فارغ-التحصیلان-آلاءچون درس زمین شناسی تویِ انتخاب موضوع نبود جزء انتخاب منبع محسوبش کردم
-
nsrin79
ولی من تاجایی ک دیدم و مطلب خوندم گفتن تاثیر نداره حالا دقیق نمیدونم نظر خودته دوست داری بخونش
ولی اگر بخوای از منبع استفاده کنی از مهروماه استفاده کن تیپ بندی کرده درسنامشم خوبه من داشتم کتابشو@کنکوری-نظام-قدیم در زیر گروه یک تاثیر نداره واسه رشته های دندان و پزشکی ....اما واسه دارو خیلی مهمه ...هرکس هدفش دارو باشه حتما میخوندش
-
@کنکوری-نظام-قدیم در زیر گروه یک تاثیر نداره واسه رشته های دندان و پزشکی ....اما واسه دارو خیلی مهمه ...هرکس هدفش دارو باشه حتما میخوندش
-
@کنکوری-نظام-قدیم در زیر گروه یک تاثیر نداره واسه رشته های دندان و پزشکی ....اما واسه دارو خیلی مهمه ...هرکس هدفش دارو باشه حتما میخوندش
-
@کنکوری-نظام-قدیم نه هدفم پزشکیه کاملا واسهپزشکی برنامه دارم ...اما زمینم بخونم ضرری که نمیرسونه
-
@کنکوری-نظام-قدیم نه هدفم پزشکیه کاملا واسهپزشکی برنامه دارم ...اما زمینم بخونم ضرری که نمیرسونه
-
@کنکوری-نظام-قدیم شیمی خیلییییییی مهمه بنظرم کار خوبی میکنی ....توهم موفق باشی 😊