-
بفرمایین

dan-l اومدن کلو از so3 خروجی کم کردن فک میکنم
ولی هنوزم نفهمیدم
-
@m__sadra__b
به یاری سبزتان نیازمندیم : )
میتونین بگین راه حل من کجاش مشکل داره؟
اگه بخوایم دونه دونه جامدای باقیمونده رو حساب کنیم.. -

آسمان ِ آبی من اینطور حل کردم ولی جواب نمیدونم چرا 29 در اومد؟ -
20 درصد از باقی مانده واکنش دهنده بعلاوه جرم فراورده ی جامد شده 10 گرم که به صورت معادله بالا در اوردمش

dan-l در تایپیک مسایل شیمی گفته است:
20 درصد از باقی مانده واکنش دهنده بعلاوه جرم فراورده ی جامد شده 10 گرم که به صورت معادله بالا در اوردمش

خب منم همین کارو کردم://
-

آسمان ِ آبی من اینطور حل کردم ولی جواب نمیدونم چرا 29 در اومد؟dan-l
چرا ۳در ۸۰
-

خب منم همین کارو کردم://
آسمان ِ آبی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
اینو دیدم خندم گرفت :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
dan-l
چرا ۳در ۸۰
آسمان ِ آبی ضریب ضرب در جرم مولی تا به جرم برسیم... این روش اقای صنیعیه
-

آسمان ِ آبی من اینطور حل کردم ولی جواب نمیدونم چرا 29 در اومد؟dan-l در تایپیک مسایل شیمی گفته است:

آسمان ِ آبی من اینطور حل کردم ولی جواب نمیدونم چرا 29 در اومد؟نه اشتباه کردین شما
-
خب فراورده جامد الومییوم اکسیده://
-

آسمان ِ آبی من اینطور حل کردم ولی جواب نمیدونم چرا 29 در اومد؟نه اشتباه کردین شما
آسمان ِ آبی
بذارین این سوال باشه... بعدا حلش میکنیم. وقتی جواب سوالی رو نفهمیدیم بهتره بریم و بعدا دوباره برگردیم احتمالش هست بشه حلش کرد اینم اینطور کنیم.... -
آسمان ِ آبی
بذارین این سوال باشه... بعدا حلش میکنیم. وقتی جواب سوالی رو نفهمیدیم بهتره بریم و بعدا دوباره برگردیم احتمالش هست بشه حلش کرد اینم اینطور کنیم....dan-l من اگه جواب اینو نفهمم تا صب خوابم نمیبره://
-
@Amir-Bernousi
میشه کمک کنین : ) -
dan-l

کجارو دارم اشتب میرم ؟
-
dan-l من اگه جواب اینو نفهمم تا صب خوابم نمیبره://
آسمان ِ آبی سخت نگیرین-اگه من طراح باشم اینو اولین سوال دفترچه بذارم خوب پیش نمیره ها
-
آسمان ِ آبی سخت نگیرین-اگه من طراح باشم اینو اولین سوال دفترچه بذارم خوب پیش نمیره ها
dan-l اخه هیچ ابهامی نداره سواله ولی نمیدونم کجارو اشتب میزنم:// به نظر خیلی سوال آسونی میاد:/
-
فکر نمیکنم اینطوری حل بشه، چون توی X-10 کل مقدار اولیه واکنش دهنده درنظرگرفته شده، درصورتی که باید 80 درصدش درنظر گرفته میشد
-
سوال ایراد داره اصن

5بار حلش کردم :// -
سلام بچه ها
به صورت خلاصه (نمیخواد مفصل بگین. چون وقت ندارین میدونم)
ممکنه بگین توی مقایسه های نقطه جوش و نیرو های بین مولکولی توی کل دسته بندی های موادی که میخونیم،
ترتیب مواد چجوریه؟
البته می دونم مثلا ترکیبات یونی یا جامد های کووالانسی نیروی بین مولکولی ندارن. اما لطفا جایگاهشون توی رده بندی نقطه جوش بگین. ممنون
@دوازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
سلام به روی ماهتون
فکر کنم از اسم تاپیک کاملا مشخصه که چه راهنمایی میخام
من شیمی ضعیفی دارم و میخام حداقل 30 درصد رو تو کنکور بزنم و نهاییامو خوب بدم :)ولی اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام نظر شما چیه و به خودتون چی کمک کرده؟
من خودم تازگیا فهمیدم وقتی صبح زود میخونم راحت تر پیش میره ولی بازم طاقت فرساعه از کتابای خیلی سبز استفاده میکنم و نشر الگو...
و اینکه مثلا این سوالات بازده و تا انتها مینویسم اما هیچ وقت جواب بدست نمیاد که بتونم گزینه رو بزنم همه مراحل درسته اما جواب نهاییم بدست نمیاد
هلپ میبینی
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون