جزوه زبان اناری
-
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء کسی جزوه ای ک از روی اون تدریس میکنن و تست حل میکنن داره؟؟
-
سلام من یه جزوه از اناری دارم ولی من جزوه انری را نمی خونم بلکه جزوه استاد عزیزم علی اکبر عزتی را می خونم جادو می کنه پیشنهاد من اینه که سراغ فیلم های آقای عزتی بری وبا اون فیلم ها جزوه هایت را بنویسی
-
سلام من یه جزوه از اناری دارم ولی من جزوه انری را نمی خونم بلکه جزوه استاد عزیزم علی اکبر عزتی را می خونم جادو می کنه پیشنهاد من اینه که سراغ فیلم های آقای عزتی بری وبا اون فیلم ها جزوه هایت را بنویسی
-
-
سلام ببخشید ایمیل دارید چون من دارم سیتمم رو آپدیت می کنم و هر کاری می کنم فایل بارگذاری نمیشه هر جوری که راحتید
-
سلام ببخشید ایمیل دارید چون من دارم سیتمم رو آپدیت می کنم و هر کاری می کنم فایل بارگذاری نمیشه هر جوری که راحتید
-
-
سلام آپدیت تموم شد ولی جزوه پیشم حذف شد تا ساعت 12 امشب براتون می فرستم.
-
سلام آپدیت تموم شد ولی جزوه پیشم حذف شد تا ساعت 12 امشب براتون می فرستم.
-
-
سلام فرستادم بابت دیرکرد معذرت
-
سلام فرستادم بابت دیرکرد معذرت
-
فکرکنم داشته باشم ولی نظام قدیم است