سوالات حد و پیوستگی
-
@Amir-Bernousi و سوال اخر :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: اگه اینجا از سومی استفاده کردیم پس زیر رادیکال باید چه شکلی باشه که از فرمول دومی استفاده کنیم؟
dan-l ینی چی : /
دومی و سومی که یکین -
dan-l ینی چی : /
دومی و سومی که یکینآسمان ِ آبی
اقای امینی راد میگن که سومی زیر رادیکال یه عبارته یا همون ابر.
و تو دومی زیر رادیکال ایکس هستش.خب تو این سوال زیر رادیکال ایکسه که
گیج شدم واقعا
-
آسمان ِ آبی
اقای امینی راد میگن که سومی زیر رادیکال یه عبارته یا همون ابر.
و تو دومی زیر رادیکال ایکس هستش.خب تو این سوال زیر رادیکال ایکسه که
گیج شدم واقعا
dan-l مشتق رادیکال چیز میشه یک به روی 2 رادیکال اون چیزه ضربدر مشتق چیز
اینجوری حفظ کنین یادتونم نمیره -
@Amir-Bernousi
پس ما ازفرمول سوم تو این شکل پایینی استفاده کردیم؟
اگه بله پس دومی رو چه موقع باید استفاده کنیم؟dan-l اون سومی و چهارمی رو تبدیل به توان کنین راحتتره تا حفظ کردن اون فرمول فرار
-
dan-l مشتق رادیکال چیز میشه یک به روی 2 رادیکال اون چیزه ضربدر مشتق چیز
اینجوری حفظ کنین یادتونم نمیرهآسمان ِ آبی مرسی -نه تو حفظ کردنش مشکلی ندارم فقط این کاربردش ... بازم حل کنم ببینم بازم به این مشکل میرسم یا نه. مرسی
-
سلام اون صورت کسر چطوری بعد از این که هوپیتال گرفتم جوابش شد "پی" ؟ پاسخ نامه کتاب تست اینطوری نوشته
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار
-
dan-l بعد هوپیتال(که میگین هوپیتال گرفتین اینجا ) خب یک رو بزارید جای ایکس جوابش این میاد:)
-
dan-l بعد هوپیتال(که میگین هوپیتال گرفتین اینجا ) خب یک رو بزارید جای ایکس جوابش این میاد:)
-
dan-l اره تانژانت پی صفره اون پی رم داخل ضرب میکنی میاد پیش میاد اشکال نداره
@Mahed سلام ممنون نه نظام قدیمم -
اکالیپتوس پس هروقت سوال ریاضی داشتم جواب بدین. ممنون. ببخشید شما ریاضی روچه طورمیخونی وچه کتاب تستی داری ، من ریاضیم صفره صفره،
@Mahed چشم اگه بدونم حتما ،کتاب مهرو ماه و ابی قلم چی بهتره درسنامه مهرو ماهم خوبه تو کتاب سیر تا پیاز اخر هر فصلم سوالای سراسری رو کلا گذاشته اول سوالای سراسری رو بزن که اسونترن ینی کاملا سوالای سراسری رو بلد باش بعد سراغ تالیفی برو .فیلمم بین سه تا استاد ،استاد ثابتی به نظرم عالیه استاد نباخته هم خوبه برعکس بقیه استاد امینی رو پارسال من دیدم ولی نظرم این دوتاست واسه سطح صفر باز استاد امینی خوبه اون جزوه برداری که کردی قشنگ واسه خودت حل کن تو ضیح بده و دست به قلم شو یه سوالم حل میکنی فورا نرو سراغ پاسخنامه یکم روش فکر کن حفظی هم نخون یه فصلایی هستن حتما بخونشون اسونن و روشون کار کنی و مسلط بشی راحت میتونی درصدشو بگیری احتمال / مثلثات/حد/لگاریتم/آمار/مشتق/یه قسمتی از کاربرد مشتق/انتگرال/ماتریس یه فصلو که خوندی تستاشو زدی واسه خودت یه تیپ بندی کن که چه شکلی سوال میدن از اون فصل تو ذهنت باشه تا میتونی هم تست بزن
چون پرسیدی نظرمو گفتم:)موفق باشی:) -
@Mahed چشم اگه بدونم حتما ،کتاب مهرو ماه و ابی قلم چی بهتره درسنامه مهرو ماهم خوبه تو کتاب سیر تا پیاز اخر هر فصلم سوالای سراسری رو کلا گذاشته اول سوالای سراسری رو بزن که اسونترن ینی کاملا سوالای سراسری رو بلد باش بعد سراغ تالیفی برو .فیلمم بین سه تا استاد ،استاد ثابتی به نظرم عالیه استاد نباخته هم خوبه برعکس بقیه استاد امینی رو پارسال من دیدم ولی نظرم این دوتاست واسه سطح صفر باز استاد امینی خوبه اون جزوه برداری که کردی قشنگ واسه خودت حل کن تو ضیح بده و دست به قلم شو یه سوالم حل میکنی فورا نرو سراغ پاسخنامه یکم روش فکر کن حفظی هم نخون یه فصلایی هستن حتما بخونشون اسونن و روشون کار کنی و مسلط بشی راحت میتونی درصدشو بگیری احتمال / مثلثات/حد/لگاریتم/آمار/مشتق/یه قسمتی از کاربرد مشتق/انتگرال/ماتریس یه فصلو که خوندی تستاشو زدی واسه خودت یه تیپ بندی کن که چه شکلی سوال میدن از اون فصل تو ذهنت باشه تا میتونی هم تست بزن
چون پرسیدی نظرمو گفتم:)موفق باشی:)اکالیپتوس ممنون آلایی . متشکر
. من خودم فقط مهروماه رودارم ولی خیلی واسم سخته . تست هاشو و. ببخشید شما خودت استادثابتی نظام جدید میبینی؟؟ خوبه؟؟ یعنی من اگه ازفیلم ایشون ببینم وتست مهروماه ودرسنامه بخونم . به نظرت میشه خوب بشه ریاضیم. ممنون. ازنظرت. شما هم موفق باشی
.. آرزوی موفقیت روزافون برا تمام آلایی های باهوش وتلاشگر
-
اینطوری میشه؟ -
هم ارزی یادم رفته
-
اینطوری میشه؟