7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
زیست سوال؟
-
کدام گزینه درست است ؟؟
1- سرما خوردگی شدید, مانع تولید پیام های عصبی در سلول هایی چشایی میشود
2-از هر گوش انسان دو عصب خارج میشود که یکی تعادلی و دیگری شنوایی است
3-ارتعاش مایع درون حلزون گوش, مستقیما باعث ایجاد پیام عصبی در گیرنده ی شنوایی و تعادلی می شود
4- گیرنده های چشایی, هماننده گیرنده های شنوایی, به کمک مایعی در پیرامونشان تحریک می شوند -
rose77 در زیست سوال؟ گفته است:
درود بر شما
1)فک نکنم مانع بشه بعدش هم قید اغلب داره
2)مشخصه دیگه که یه اندام فقط یه عصب نداره ممکنه عصبای دیگه هم باشه
3)تعادلی نه
4)این درست تره بنظرم چشایی توسط بزاق و شنوایی هم توسط مایع درون حلزون گوش -
سلام دوستان. یک سوال داشتم. غدد درون ریز به مویرگ های لنفی هم میریزند؟
-
سلام
جمله ی " هرجا حفره و مجرا وجود داشت از جنس بافت پوششی است " غلطه یا نه ؟ چون من چند جا دیدم نوشته درسته ولی میدونیم که در استخوان مجرای هاورس وجود داره و از جنس بافت پوششی نیست.
-
سلام دوستان. من یه جا خوندم نوشته بود بافت چربی رشته های الاستیک و کلاژن ندارد ، یه جا دیگه خوندم نوشته بود دارد ولی به مقدار بسیار کم. حالا کدوم درسته ؟؟؟!!!!
-
سلام دوست عزیز جواب منفیه دربافت چربی و خون رشته الاستیک وکلاژن موجود نمی باشد.
اگه میخوای بیشتر مطمئن بشی می تونی به قسمت6زیست دهم که توسط آقای موقاری تدریس شده مراجعه کنی. با تشکر -
سلام دوستان
متن زیر گزینه دوم سوال 159 آزمون 3اسفند کانون دوازدهم تجربی هستش:
در تقسیم میتوز یک یاخته پوششی عمقی اپی @پوست بدون بروز جهش،در مرحله ای که تجزیه ی پوشش هسته اغاز می شود ،فام تن(کروموزوم)شماره1 که بزرگترین فام تن می باشد به کمک میکروسکوپ نوری قابل مشاهده می شوند.
و توی پاسخ نامه این گزینه رو درست گرفته
می دو نیم که طبق متن کتاب منظورش مرحله پرومتافاز هستش ولی در مرحله پرو فاز کروموزوم ها با میکروسکوپ نوری قابل مشاهده می شن.پس چرا این گزینه رو درست گرفته؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @رتبه-های-انجمن-آلاء @ناظم @دانش-آموزان-آلاء -
تابلوئه 4
-
Ghaffari در اصل پروفاز محل شروع و پرومتافاز محل پایان تجزیه پوشش هسته هستن پس درسته
-
Ghaffari صورت سوال رو دوباره بخون
-
بله ولی موضوع اینه که این دو تا تو پروفاز صدق میکنن نه تو پرومتافاز
-
چرا نبیاید درست باشه؟؟؟
-
نباید