هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@رتبه-های-انجمن-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا کسی آزمون سنجش ثبت نام کرده آزمون جامع اولش کل کنکور یا فقط پایه هست؟؟
-
اکالیپتوس خواهرم رفته برام ثبت نام کنه مسعولش خیلی خنگ میگ کل کنکور ولی من قبلاً از مدیرشون پرسیدم گفته بودن فقط پایه الان اون میگ کل کنکور
-
سلام
خسته نباشید
ی سوال
جزوه تست استادکازرانیان همون سوالایی هسن ک ایشون توی فیلم های مطرح کردن؟؟ -
@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm کاش بودی امشب بهت نیاز دارم خیلی
ازت معذرت میخوام...
یه تایم بگو بیام فروم حرف بزنیم...
ببخشیدdlrm ن اخه این چ حرفیه
خیلی لطف داری -
پرتو خورشید عشق
ارایه استعاره نداره؟
چون تو پاسخنامه فقط خورشید عشقو تشبیه گرفته بود ولی پرتو عشق استعاره محسوب میشه دگ -
اکالیپتوس آقای راوش گفت این ترکیب (دست مهربان مرگ) اینو دست مهربانش میشه وصفی دست مهربان مرگش میشه استعاری
الان این ترکیبی ک من میگم پرتو خورشید عشق
خورشید عشقش تشبیه میشه پرتو خورشید هم ک واقعیه پرتو عشقم میشه استعاری دگ7_ftm مهربان یه صفته...عشق صفت نیست که
-
7_ftm مهربان یه صفته...عشق صفت نیست که
-
@saghar-mah میدونم من میگم تو اون ترکیب دست مهربان مرگ
یبار دستو ب مرگ ربط داده و ی ترکیب درست کرده یبارم دستو ب مرگ ربط داده ک دومیه استعاری میشه7_ftm ببین دوست عزیز ترکیب دست مهربان مرگ میگه که مرگ مثل انسان دست دارد...مهربانو اصلا بزار کنار...کلمه ی انسان که یکی از ارکان تشبیه هست رو حذف کرده ولی پرتو خورشید عشق نه مشبه حذف شده نه مشبه به عشق مانند خورشیدی است که پرتو دارد
گرفتی؟؟
توی ترکیب دست مهربان مرگ...مشبه (مرگ)به همراه یکی از اجزای یا ویژگی های مشبه به(انسان)اومده همون دست ...ولی ترکیب پرتو خورشید عشق خوده مشبه به ذکر شده(خورشید) -
7_ftm ببین دوست عزیز ترکیب دست مهربان مرگ میگه که مرگ مثل انسان دست دارد...مهربانو اصلا بزار کنار...کلمه ی انسان که یکی از ارکان تشبیه هست رو حذف کرده ولی پرتو خورشید عشق نه مشبه حذف شده نه مشبه به عشق مانند خورشیدی است که پرتو دارد
گرفتی؟؟
توی ترکیب دست مهربان مرگ...مشبه (مرگ)به همراه یکی از اجزای یا ویژگی های مشبه به(انسان)اومده همون دست ...ولی ترکیب پرتو خورشید عشق خوده مشبه به ذکر شده(خورشید) -
@saghar-mah آها دستت درد نکنه فهمیدم ینی چون خود خورشیدو اورده استعاره نداره ولی اگر مث دست مهربان مرگ صفت میاورد استعاره داشت
7_ftm آفررررررررررین
کلا بلد نیستم یه چیزیو یه جوری بیان کنم که بقیه راحت بفهمن
خوشحالم که متوجه شدی -
7_ftm آفررررررررررین
کلا بلد نیستم یه چیزیو یه جوری بیان کنم که بقیه راحت بفهمن
خوشحالم که متوجه شدی