7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
سوال
-
-
سلام دوستان خسته نباشید .
عاقا من یه سوال داشتم به نظرتون
میشه بگیم جهش حذفی میتونه باعث مرگ سلول تخم بشه ؟؟؟سلام
روز بخیربله میتونه ...زیست 2 >> فصل 6 (کروموزوم ها و میتوز) >> ص 126 >> پاراگراف دوم ...نوشته که در بسیاری از موارد جهش حذفی موجب مرگ سلول تخم میشود.
میدونید اصل سوالم درباره ی جهش حذفی نبود فک میکنم به خاطر خستگی بیش از حد نوشتم جهش حذفی
وقتی خودم سوالی رو که مطرح کرده بودم رو خوندم کلی شاخ در اوردم
من میخواستم بدونم جهش مضاعف شدن هم میتونه باعث مرگ سلول تخم بشهه؟؟ -
@پروفسور در سوال گفته است:
sohrab
چون هدف برا جذب ایشون به تاپیک تو دلیه بنده پاسخگوی سوالشون نیستم
علاقه مندان به تاپیک تو دلی بیاید جواب سوالودبدیدخودتون تو تایپ دعوا کردین
خودتون داشتین باعث میشدین تایپ بسته شه
جوری تقصیر رو میندازین گردن تایپ که انگار ادم و شعور داره
شما ها به تایپ هویت میدین نه تایپ به شما
اخرشم جلو میوفتین
و میگین یه تایپ که فهم و شعور نداره و ما بهش هویت میدیم مقصر
چون از یه تایپ که محبوب و تنوع تو سایت ایجاد کرده دفاع کردیم بچه های تجربی رو گروه بندی میکنین
اگه قرار با این دید نگاه بشه
همون بهتر که این تایپ نباشه
حذفش کنین هو خیال مدیر راحت شه
هم خیال پروفسور
شوخی شوخی حرفتون میگین
واقعن نمیفهمم ما داریم سر باز و بسته بودن یه تایپ این جوری از هم دلخور میشیم
خودتون ببینین واقعا ارزش داره
اصلن انقد مهم که تو تایپای دیگه هم بحثش رو میارین
ببخشین اما تو دلم بود باید میگفتمش -
sohrab
اخرشم جلو میوفتین
چون از یه تایپ که محبوب و تنوع تو سایت ایجاد کرده دفاع کردیم بچه های تجربی رو گروه بندی میکنین
هم خیال پروفسور
شوخی شوخی حرفتون میگین
ببخشین اما تو دلم بود باید میگفتمشمیشه داستان این تاپیک رو برای یک عدد تازه وارد توضیح بدین ؟؟
البته اگه اشکالی نداره -
روز بخیربله میتونه ...زیست 2 >> فصل 6 (کروموزوم ها و میتوز) >> ص 126 >> پاراگراف دوم ...نوشته که در بسیاری از موارد جهش حذفی موجب مرگ سلول تخم میشود.
میدونید اصل سوالم درباره ی جهش حذفی نبود فک میکنم به خاطر خستگی بیش از حد نوشتم جهش حذفی
من میخواستم بدونم جهش مضاعف شدن هم میتونه باعث مرگ سلول تخم بشهه؟؟والا تاجایی که من میدونم جهش مضاعف شدن میتونه باعث سرطانی شدن سلول بشه حالا سرطان سینه ..بقیه انواع سرطان رو نمیدونم
خب اگه اون سرطان سینه باعث مرگ فرد بشه ..میتونیم بگیم علت اصلیش همون جهش مضاعف شدن بوده -
sohrab
اخرشم جلو میوفتین
هم خیال پروفسور
شوخی شوخی حرفتون میگین
ببخشین اما تو دلم بود باید میگفتمشمیشه داستان این تاپیک رو برای یک عدد تازه وارد توضیح بدین ؟؟
البته اگه اشکالی ندارهاز ترنم عذر میخوام که من به جای اون ج میدم
به هرحال ایشون مدیر تاپیک هستن من به عنوان کاربری ساده شمارو راهنمایی میکنم
تودلی یه تاپیک هستش که اونجا درمورد هرچیزی بخواین میتونین صحبت کنید البته شرایطی داره که تو پست اول تاپیک ذکر شدن
اگه میخواین بیشتر بدونید میتونید به این تاپیک مراجعه کنید
موفق باشید
http://forum.alaatv.com/topic/2463/نظر-سنجی-مرحله-اول-حذف-تاپیک-تو-دلی/108http://forum.alaatv.com/topic/882/هرچی-تو-دلته-بریز-بیرون/22065
-
من میخواستم بدونم جهش مضاعف شدن هم میتونه باعث مرگ سلول تخم بشهه؟؟والا تاجایی که من میدونم جهش مضاعف شدن میتونه باعث سرطانی شدن سلول بشه حالا سرطان سینه ..بقیه انواع سرطان رو نمیدونم
خب اگه اون سرطان سینه باعث مرگ فرد بشه ..میتونیم بگیم علت اصلیش همون جهش مضاعف شدن بوده
نه من فرد رو نمیگم
سلول تخم رو میگم عاخه یک کروموزوم یه تیکه از ژنش رو از دست میده بعد میدش به همتاش
کاری به تیکه اخرش نداریم
اگه این سلول میوز کنه
توی میوز کروموزوم های همتا از هم جدا میشن حالا اون کروموزومی که یه تیکه از ژنش نیست
ناقصه و استدلال من اینه که میتونه باعث مرگ بسه
عایا این استدلال درسته؟ -
خب اگه اون سرطان سینه باعث مرگ فرد بشه ..میتونیم بگیم علت اصلیش همون جهش مضاعف شدن بوده
نه من فرد رو نمیگم
سلول تخم رو میگم عاخه یک کروموزوم یه تیکه از ژنش رو از دست میده بعد میدش به همتاش
کاری به تیکه اخرش نداریم
اگه این سلول میوز کنه
توی میوز کروموزوم های همتا از هم جدا میشن حالا اون کروموزومی که یه تیکه از ژنش نیست
ناقصه و استدلال من اینه که میتونه باعث مرگ بسه
عایا این استدلال درسته؟شاید ..شاید استدلالی درستی باشه به اطلاعات بیشتری نیاز داریم ...مثلا سندروم دون که تو کتاب درسی هست ...میدونیم اگه جفت 21 یه کروموزم اضافه داشته باشه ( یابخشی از یک کروموزم که ممکنه در نتیجه همون مضاعف شدن باشه یعنی همون چیزی که شما میگین) ...نه تنها سلول تخم نمیمیره بلکه فردی مبتلا به سندروم دون رو به وجود میاره
در سندروم کلاین فلتر هم مشابه همین وضعیت رو داریم
اما درمورد سندروم ترنر ..وضعیت برعکس موارد بالاس ...یعنی به جای 46 کروموزم 45 تا کروموزم یا (لااقل کمتر از 46 مثلا میتونه 45 تا + بخشی از یک کرموزم باشه یعنی همون چیزی که شما میگین ..یه کروموزم که یه قسمتیش رو از دست داده ) دارن ...خب این سلول تخم هم زنده میمونه و فرد مبتلا به سندروم ترنر رو به وجود میاره
شاید حرف شما درست باشه و بتونه باعث مرگ سلول بشه اما قطعا همیشه اینطور نیس به نظر میاد کلا این جهش ها بیشتر باعث بیماری میشن تا مرگ ...باید تحقیق کرد -
sohrab
اخرشم جلو میوفتین
هم خیال پروفسور
شوخی شوخی حرفتون میگین
ببخشین اما تو دلم بود باید میگفتمشالان جایی نیستم که بتونم زیاد تو اینترنت باشم
این متنتون رو دیدم لازم دیدم جوابتون رو بدم
شماا خودتون گفتید که تو جریان بحث ما نبودید پس چرا اسمشو میزارید دعوا !!! من تو تاپیک دعوایی نکردم بحث کردم با اینکه میدونستم منظور سعید من نیستم و میدونستم سعید هیچ وقت به من نمیگه خاک تو سرتون بازم چون به همه توهین کرده بود جوابشو دادم وگرنه کار سختی نبود چون نه منظورش مستقیم من بودم نه چیز دیگه منظورش همه بود راحت میکشیدم کنار بیخیال میشدم . عین جریان بحث علی با شما تو تاپیک زیست اقای رحیمی که داشتید با هم بحث میکردید به من هیچ ربطی نداشت ولی نخواستم یه دختر با یه پسر بحث کنه
در ضمن سعید بعد با کاربر دومش اومد ازم معذرت خواست بهشم گفتم نباید هر حرفی تو تاپیک بزنی
اما چرا تو پست اولم همچین شوخی کردم دلیلش اینه اگه من پست اولمو نمی نوشتم و بعد جواب سوال ایشون رو میدادم شماها میگفتید که من پشیمون شدم از حرفمو اینا ... شوخی اول رو کردم که جواب دادن به سوال برام بد نشه . من همیشه پای حرفی که میزنم وامیسدم اگه مخالم همون اول منطقی فک میکنم بعد تصمیم میگرم و مخالفتم رو میگم .
ودر اخر مخاطب حرف من شما نبودید اقا سهراب بود
من تا هفته بعد قرار نبود بیام انجمن ولی اتفاقی این پست رو دیدم لازم دیدم جواب بدم
یا علی :hand:
و خدا نگهدار -
در ضمن علاقه ی زیاد به ادامه دادن بحث در مورد اون تاپیک ندارم
من نظرمو گفتم تموم شده رفته
حرفامم به اقا سهراب زدم
اگه تاپیک هم بازه تصیم اقا سهراب هست من به نظر ایشون خیلی احترام میزارم اقا سهراب صلاح کار رو خیلییی بهتر میدونن
ادامه دادن این بحث جز مشغول کردن ذهن بقیه هیچ فایده ای نداره . شماهم بحث رو ادامه ندید .
یاعلی :hand: