تبادل گازها. زیست 1. 

-
@Mahed
ببین وقتی عمل دم رخ میده،عضله دیافراگم منقبض میشه،یعنی عضلش کوتاه میشه،یعنی از حالت گنبدیی که داره به صاف تغییر شکل میده.
شش هاهم به دیافراگ وصلن،دیافراگمه میاد پایین پس شش هم میاد پایین..یعنی ریه باز میشه
تازه استخوان های دندو و جناغم بسمت بالا و بیرون میان تا قفسه سینه حجمش بیشتر شه
یه بار نفس عمیق بکش،بهش دقت کن متوجه میشی
دم،دیافراگم پایین،حجم ریه افزایش
بازدم،دیافراگم بالا،حجم ریه کاهشایهام در تبادل گازها. زیست 1.
گفته است:
@Mahed
ببین وقتی عمل دم رخ میده،عضله دیافراگم منقبض میشه،یعنی عضلش کوتاه میشه،یعنی از حالت گنبدیی که داره به صاف تغییر شکل میده.
شش هاهم به دیافراگ وصلن،دیافراگمه میاد پایین پس شش هم میاد پایین..یعنی ریه باز میشه
تازه استخوان های دندو و جناغم بسمت بالا و بیرون میان تا قفسه سینه حجمش بیشتر شه
یه بار نفس عمیق بکش،بهش دقت کن متوجه میشی
دم،دیافراگم پایین،حجم ریه افزایش
بازدم،دیافراگم بالا،حجم ریه کاهش@Amir-Bernousi . این جمله آلایی درسته؟ ممنون
-
-
@Amir-Bernousi نفهمیدم
.. این خط قرمز وسیاه چی6؟؟
-
@Mahed دیافراگم خط قرمز
قفسه سینه خط سیاه -
@Amir-Bernousi ممنون. من بار سوال دارم ولی بعدا می پرسم
-
@Amir-Bernousi سلام. ببخشید میشه یه توضیح درموردشکله بگی ودرمورد دم ویازدم چه اتفاقاتی می افته؟؟ ممنون
-
@Amir-Bernousi سلام. ببخشید میشه یه توضیح درموردشکله بگی ودرمورد دم ویازدم چه اتفاقاتی می افته؟؟ ممنون
-
@Mahed ب نظرم ب فیلم آقای موقاری این قسمت نگاه کنین کارتون راه میوفته
خیلی واضح توضیح دادن@Saahaar ممنون.
-
سلام
دوستان . منظوراین جمله کتاب که دورش خط نارنجی کشیدم چیه؟؟
.. استدلال من اینه که اگه دیافراگم به پایین حرکت کنه ، حجم قفسه سینه زیاد میشه واگه به بالاحرکت کنه برعکسشه . درسته؟؟ ممنون. دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ادمین ناظم اکالیپتوس romisa @Amir-Bernousi
@Mahed
در عمل دم دیافراگم به پایین حرکت میکنه و صاف میشه که باعث ایجاد ی نیروی مکشی میشه که هوا وارد ریه بشه. در بازدم دیافراگم به حالت قبلی خودش برمیگرده و گنبدی میشه تا هوای شش ها خارج بشه اینطوریم میشه گفت وقتی دیافراگم گنبدی میشه فضای کمتری برای شش وجود داره و مجبوره که هوای داخل خودشو خالی کنه.