b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
M.an خواهیش میکنم
ببخشید یه قمست ازش مونده که امروز مینویسم چون دیشب وقت نشد بخش عدد جرمی و اتمی رو بنویسم -
سلام ؛تشکر میکنم از استاد انوشه عزیز برای تدریس عالیشون. میخواستم بدونم برای فیزیک هم برنامه خاصی درنظر گرفتید یا نه
-
سلام استاد گفتند که یک جلسه کامل دیگه برای تکمیل توضیحات جلسه پنجم قرار می دن ولی من پیدا نکردم آدرس دارید بگید تا دانلودش کنم ممنونم
-
ali2310 در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
با سلام خدمت دبیر محترم جناب آقای انوشه
خواهشمندم اگر امکانش هست سئوال 22از صفحه 15 کتاب کارو سئوال 18 از صفحه 14 کتاب راتوضیح دهید. بسیار متشکرمسلام عکس صورت سوال رو لطفا اینجا قرار بده،
-
#تدریس #شیمی #دهم جلسه 7 - کیهان(قسمت 7)
این قسمت ها خیلی مهمه کسایی که تو این مباحث ضعیف بمونند قطعا در آینده به مشکل می خورند.
#ریاضی #تجربیآقای #انوشه
-
با سلام
سئوال 18 - اگر تعداد نوترون یون T59 مثبت 2 , پنج عدد بیشتر از تعداد الکترون آن باشد عدد اتمی عنصر T چقدر است؟
سئوال 5- استخری به شکل مکعب مستطیل به عمق 2متر وعرض 10 متر و طول 200 متر از آب پر شده است ,برای تبخیر تمام آب موجود در این استخر چند گرم ماده لازم است به انرژی تبدیل شود؟(گرمای تبخیر هر لیتر آب را 1200کیلوژول وچگالی آب را 1kg.Lit-1 در نظر بگیرید)
سئوال 22- الف- اگر در یک قطعه از جنس منیزیوم 10 به توان 20 اتم منیزیوم 26-12 وجود داشته باشد ,تعداد اتم Mg 24-12در این قطعه تقریبا چقدر است ؟با تشکر از پیگیری شما
-
Sohrab Aboozarkhani Fard:
برنامه اندروید ویژه ی #دهمی ها در گوگل پلی
( 7 روز دیگه در کافه بازار هم قرار می گیره)https://play.google.com/store/apps/details?id=ir.sanatisharif.android.dahom
جهت حمایت از ما 5 ستاره یادتون نره
فیلم های جدید اتوماتیک به برنامه اضافه میشن
@alaa_sanatisharif
-
با سلام . زمان دقیق هر قسمت چه روز هایی از هفته است ؟
-
Ali Hosseini در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
با سلام . زمان دقیق هر قسمت چه روز هایی از هفته است ؟
قراره هر سه شنبه یا هر یکشنبه فیلم بیاد رو سایت، متاسفانه مشکل خورده فعلا نیومده
-
با سلام لطفا قسمت 9 را زودتر بگذارید من یکشنبه امتحان داریم تا بحث بعدی . باتشکر از سایت شما
-
Ali Hosseini در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
با سلام لطفا قسمت 9 را زودتر بگذارید من یکشنبه امتحان داریم تا بحث بعدی . باتشکر از سایت شما
قسمت نه که یک ساعت پیش اومد رو سایت!
#تدریس #شیمی #دهم جلسه 9 - کیهان(قسمت 9)
مدل اتمی بور، ساختار اتمی#ریاضی #تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/27/5517
@alaa_sanatisharif
-
ali2310 در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
sohrab از پیگیری جنابعالی بسیار متشکرم
آقای انوشه گفتند، تمرین های کتاب رو شروع کنید به حل کردن، هر کدوم که اشکال داشتید رو اینجا بنویسید
فعلا برنامه ی ایشون اینه که یه خورده ( در حد 2 الی 3 جلسه ی دیگه ) درس رو ببرند جلو و بعد تو یه فیلم بیان کلی تمرین حل کنند و اول از چیزایی شروع می کنند که اینجا به عنوان اشکال نوشتید.
-
سلام و خسته نباشید. در آرایش لوویس ICL2 یک بار منفی این بار منفی هنگام اتصال متعلق به ید هست یا کلر ؟ و طرز به اشتراک گذاشتن الکترونها چگونه هست؟ یعنی تعداد پیورند داتیو و یگانه و دوگانه چگونه هست؟
دقیقا همین پرسش بالا رو برای NH4 یک بار مثبت دارم که در این ترکیب هم اشتراک الکترونها به چه صورت هست؟
تشکر -
manu super در شیمی محمد حسین انوشه دهم(نظام آموزشی جدید) (96-95) گفته است:
سلام و خسته نباشید. در آرایش لوویس ICL2 یک بار منفی این بار منفی هنگام اتصال متعلق به ید هست یا کلر ؟ و طرز به اشتراک گذاشتن الکترونها چگونه هست؟ یعنی تعداد پیورند داتیو و یگانه و دوگانه چگونه هست؟
دقیقا همین پرسش بالا رو برای NH4 یک بار مثبت دارم که در این ترکیب هم اشتراک الکترونها به چه صورت هست؟
تشکرسلام دوست آلایی
من کنکوری هستم ولی با اجازه ی آقا سهراب جواب سوالتونو میدم
اولش شما باید بدونی که
اگه در رسم ساختار لوویس یون ها،اگه یون یک بار منفی داشته باشی به اتمی الکترون میدیم که الکترونگاتیوتره اما اگه یون یک بار مثبت داشته باشه از اتمی الکترون میگیریم که الکترو پوزیتیو تره.
معنای الکترونگاتیوی رو میدونی؟به بیان ساده الکترونگاتیوی میشه تمایل هسته ی اتم به جذب الکترون و این تمایل برای عناصر مختلف متفاوته (البته نگران نباش یه روند معقولانه و جمع و جور داره بر اساس گروه و دوره توی جدول تناوبی که میخونیش) همینقدر فعلا بدون که 4 تا اتم الکترونگاتیو تر به ترتیب FONCl یعنی فلوئور و اکسیژن و نیتروژن و کلر هستن! حالا توی مثالی که خودت گفتی
ICl2 یه بار منفی
باید چیکار کنی ؟ به اتم الکترونگاتیو تر الکترون بدی.حالا الکترونگاتیوتره کدومه؟به به کلر که این جاست! پس باید به کلر الکترون بدی.ببین این ترکیب مثل این میمونه که یه مولکول ICl با یه یون Cl یه بار منفی داتیو تشکیل بده (چرا و چه جوریش رو فعلا بزار کنار تا جواب سوالای اصلی ترت رو بگم) این ترکیب یه پیوند داتیو داره و یه پیوند یگانه (اتم مرکزیت یده با 3 جفت الکترون ناپیوندی و در دوطرفش یه کلر با داتیو و یه کلر یه گانه وصله)
حالا آمونیوم یعنی NH4 یه بار مثبت
باید توجه داشته باشی که آمونیوم حاصل تشکیل پیوند داتیو بین مولکول آمونیاک و یون هیدروژن یه بار مثبته
توی این جا یه پیوند داتیو و 3تا پیوند یگانه داریم یکی از هیدروژنا اوربیتال خالی میکنه و یه جفت الکترون میرن توش و داتیو تشکیل میشهامیدارم متوجه شدی باشی (رسمشونو میزارم بعدا که وقت کردم وقتی رسم شونو ببینی بهتر میتونم توضیح بدم و متوجه بشی)
و بازم سوالی داری بپرس تا جایی که بتونم خوشحال میشم کمکتون کنم