زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93)
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آره مجبورم. و فکر کنم من از مسئولین آلا درخواست کردم و از اونا پاسخ خواستم؛ نه شما.
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهتره صحیح صحبت کردن رو یاد بگیری!
-
آره مجبورم. و فکر کنم من از مسئولین آلا درخواست کردم و از اونا پاسخ خواستم؛ نه شما.
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهvenushello3 در زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام فیلم ها ماله سال ۹۳-۹۴هست پس مسلما جزوه ای نداره واگرقراربود که جزوه ای قراربگیره اگرازطرف دبیربه مدیر برسه جزوشون روی سایت قرارمیگیره .
شمامنتظرجزوه نباشید. -
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لطفا اسلاید های استاد را روی سایت قرار بدهید
-
venushello3 در زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام فیلم ها ماله سال ۹۳-۹۴هست پس مسلما جزوه ای نداره واگرقراربود که جزوه ای قراربگیره اگرازطرف دبیربه مدیر برسه جزوشون روی سایت قرارمیگیره .
شمامنتظرجزوه نباشید.نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط oktay انجام شدهسلام
بنده شخصا از اقای امینی راد پرسیدم
آولا اینکه جزوات ایشون به عنوان یع کتاب دراومده و خود استاد به عنوان ناظر کتاب های کتاب نامه ی زیست مهر ماه می باشد میتونید برید بخرید استفاده کنید
ثانیا
اگه میخواید از جزوات استفاده کنید باید منظر موند چون قرارع به زودی و همگام با تدریس صفر تا 100 زیست که حین تدریس یع سر هم به بخش های مهم سال دوم میزنه اونوقت این جزوات (حتی بهتر ش ) رو قرار میدهیاعلی
-
سلام
بنده شخصا از اقای امینی راد پرسیدم
آولا اینکه جزوات ایشون به عنوان یع کتاب دراومده و خود استاد به عنوان ناظر کتاب های کتاب نامه ی زیست مهر ماه می باشد میتونید برید بخرید استفاده کنید
ثانیا
اگه میخواید از جزوات استفاده کنید باید منظر موند چون قرارع به زودی و همگام با تدریس صفر تا 100 زیست که حین تدریس یع سر هم به بخش های مهم سال دوم میزنه اونوقت این جزوات (حتی بهتر ش ) رو قرار میدهیاعلی
-
نوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۳۹۵، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
oktay
مرسی از پاسختون -
نوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان ایشون امروز تو چنل تلگرامشون وویس گذاشتن که پاشون یه کم بهتر شه جزواتشونو میزارن تو چنل
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
این پک استاد امینی راد برای کنکوریا هم هست یا خیر؟ -
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hooman در زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام
این پک استاد امینی راد برای کنکوریا هم هست یا خیر؟سلام بله چون استاد دراین کلاس نکات کنکوری را هم بیان میکنند.
-
Hooman در زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام
این پک استاد امینی راد برای کنکوریا هم هست یا خیر؟بله هم کنکور و هم امتحان نهایی
یه سری جلسات جدا میشن و اولش می خوره فقط امتحان نهایی و یه سری جلسات اولش می خوره فقط کنکور
اون هایی که چیزی نمی خوره یعنی هر دو گروه نگاه کنند
-
استاد فیلم هاتون رو دیدن وچیزی نگفتن از نظرمن بی انصافیه.....مرسی ک هستید استاد
-
سلام از کجا میتونم عکس های رو که استاد تو مانیتور نشون میدن پیدا کنم؟
-
لذت بردم
-
گندم95 در زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93) گفته است:
لذت بردم
با نوشتن ریز مباحث می تونید کاری کنید که آلاء هم لذت ببره
-
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
غیر اقای امینی استاد دیگه ای نیسن زیست ۱ رو تدریس کرده باشن؟ استاد پازوکیم که فقط بعضی از فصلا رو تدریس کردن. من زیاد تدریس اقای امینی رو متوجه نمیشم
-
غیر اقای امینی استاد دیگه ای نیسن زیست ۱ رو تدریس کرده باشن؟ استاد پازوکیم که فقط بعضی از فصلا رو تدریس کردن. من زیاد تدریس اقای امینی رو متوجه نمیشم
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شدهnegar2012 در زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93) گفته است:
بله استادرحیمی تدریس کردندمیتونیداستفاده کنید .
پس استادامینی عالی تدریس میکنه که بقیه بچه هاازشون راضین. -
negar2012 در زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93) گفته است:
بله استادرحیمی تدریس کردندمیتونیداستفاده کنید .
پس استادامینی عالی تدریس میکنه که بقیه بچه هاازشون راضین. -
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
negar2012 در زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93) گفته است:
فااطمه ممنون
خواهش میکنم .