حل نشده های شیمی
-
آسمان ِ آبی
اینطور بگید ک امسال؛خدا به کسایی رحم کنه ک ما رقیبشونیم
والله بخدا،بسه دیگ باخت ،حس انتقام این همه سال ک کنکور عمرمون رو گرفت باید رو سرش خالی کنیمrevival حس سالای از دست رفته، تحمل حرفای بقیه، اینکه تو دیوونه ای ،کلت خورده به جایی،شکست ها و زمین خوردنا
همشو باهم جبران میکنم:) -
revival حس سالای از دست رفته، تحمل حرفای بقیه، اینکه تو دیوونه ای ،کلت خورده به جایی،شکست ها و زمین خوردنا
همشو باهم جبران میکنم:) -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
آسمان ِ آبی در حل نشده های شیمی گفته است:
قلم چی چقد علاقه ی شدیدی داره به اون جمله ی کتاب که میگع امونیاک مایعمستقیم به خاک تزریق میکنن
هر سالیو نیگا میکنم ازش سوال داده
خودت میگی باز میری اشتباه میزنیش
یعنی به اندازه ای که واسه بی دقتی این سوال حرص خوردم واسه هیچکدوم نخوردمینی از این سوال مسخره ترم بود اخه
مفت مفت بود سواله: :خاک
گیاه
#بی دقتی
#عجله -
فردا در دام این اشتباهات نیفتیم :|
اینم پی دی افش
http://www.kanoon.ir/Common/Handler/ArticleDownload.ashx?id=200111&aid=23467 -
یادت بخیر
رفع اسپرم؛اگر عدد اکسایش p و s رو در دو ترکیب زیر رو بدست اوردید ده هزار جایزه دارید
P2O8 دو بار منفی
S2O8 دو بار منفی
(پیشاپیش خطاگیری کنم ازتون ک ماکس عدد اکسایش p و s پنج و شیشه،عدد بالاتر قابل قبول نی)@The_end موندم اون ۸ تا o رو به کجاش وصل کنم:/
نمیشه اصن -
یادت بخیر
رفع اسپرم؛اگر عدد اکسایش p و s رو در دو ترکیب زیر رو بدست اوردید ده هزار جایزه دارید
P2O8 دو بار منفی
S2O8 دو بار منفی
(پیشاپیش خطاگیری کنم ازتون ک ماکس عدد اکسایش p و s پنج و شیشه،عدد بالاتر قابل قبول نی)@The_end فسفر سه؟
-
romisa
آسمان ِ آبی
نوچ@The_end گوگرد ۴؟
-
@The_end گوگرد ۴؟
-
یادت بخیر
P2O8 دو بار منفی
S2O8 دو بار منفی
(پیشاپیش خطاگیری کنم ازتون ک ماکس عدد اکسایش p و s پنج و شیشه،عدد بالاتر قابل قبول نی) -
آسمان ِ آبی
نه
دوتا عدد دیگم مونده اونام امتحان کنید بالاخره یکیش درست در میاد
romisa
با همه چی کنار اومدم دیگ...
ممنون@The_end پس ۲؟
-
-