-
دوستان برای حل باقی تست های دوپینگ که آقای آقاجانی حل نکردن به نظر شما با همون اطلاعاتی که از حل تست هایی که خود استاد حل کردن میتونم بقیه تست هارو بدون پاسخ تشریحی حل کنم؟یعنی به نظر شما تست های باقی مونده نیاز به پاسخ تشریحی دارن یا نه؟ یا مثلا برم تست تکمیلی از روی یه کتاب دیگه که پاسخ داره حل کنم،نظر شما چیه؟(امیدوارم متوجه منظورم شده باشید)
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnero در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان برای حل باقی تست های دوپینگ که آقای آقاجانی حل نکردن به نظر شما با همون اطلاعاتی که از حل تست هایی که خود استاد حل کردن میتونم بقیه تست هارو بدون پاسخ تشریحی حل کنم؟یعنی به نظر شما تست های باقی مونده نیاز به پاسخ تشریحی دارن یا نه؟ یا مثلا برم تست تکمیلی از روی یه کتاب دیگه که پاسخ داره حل کنم،نظر شما چیه؟(امیدوارم متوجه منظورم شده باشید)
من هنوز همه رو بررسی نکردم ولی به احتمال زیاد بله. چون ایشون تیپ سوالات رو در اولویت قرار میدن.
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توی کانالشون و سایتشون پاسخ تشریحی بعضی سوالات دوپینگ موجوده
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مبحث آخر سینتیک؛ شیمی و زندگی (آلودگی هوا)
امروز توسط مهندس آقاجانی ضبط شد؛
به زودی برروی سایت
www.sanatisharif.ir
جلسه ی بعدی؛ آغاز بخش تعادل + شیمی 2 به موازات=============================
پست استاد در کانال تلگرامشون -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خسته نباشید.میخواستم بدونم که برای کنکور جزوه یا کتاب و فیلم اموزشی استاد اقاجانی کافی است یا در کنار این جزوات باید کتاب و کمک اموزشی دیگری هم استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام خسته نباشید.میخواستم بدونم که برای کنکور جزوه یا کتاب و فیلم اموزشی استاد اقاجانی کافی است یا در کنار این جزوات باید کتاب و کمک اموزشی دیگری هم استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلی سالمی زاده در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام فقط برای حفظیات یه کتاب بگیرین به نظرم
اونم به شرطی که نتونستین به جزواتشون دسرسی پیدا کنین
وگرنه تدریسشون کامل -
علی سالمی زاده در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام فقط برای حفظیات یه کتاب بگیرین به نظرم
اونم به شرطی که نتونستین به جزواتشون دسرسی پیدا کنین
وگرنه تدریسشون کاملدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهترنم یعنی با خوندن جزوه نیازی به کمک اموزشی دیگه ای
یا کتاب درسی نیست؟؟؟ -
ترنم یعنی با خوندن جزوه نیازی به کمک اموزشی دیگه ای
یا کتاب درسی نیست؟؟؟نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلی سالمی زاده در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یا کتاب درسی نیست؟؟؟من که نیاز نداشتم
پارسال از کلاسشون استفاده کردم
مفاهیم رو کامل میگن برا کنکور
میگم فقط برا حفظیات دنبال کتاب باشین
وگرنه مفاهیم مشکلی نیس
با مفاهیم ایشون میتونین تستا رو بزنین -
علی سالمی زاده در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یا کتاب درسی نیست؟؟؟من که نیاز نداشتم
پارسال از کلاسشون استفاده کردم
مفاهیم رو کامل میگن برا کنکور
میگم فقط برا حفظیات دنبال کتاب باشین
وگرنه مفاهیم مشکلی نیس
با مفاهیم ایشون میتونین تستا رو بزنیندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهترنم مرسی بابت راهنمایتون...
-
ترنم مرسی بابت راهنمایتون...
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلی سالمی زاده در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ترنم مرسی بابت راهنمایتون...
خواهش میکنم
-
نوشتهشده در ۱۶ آبان ۱۳۹۵، ۲۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر جایی گشتم پاسخ کلیدی دوپبنگ سینتیک رو پیدا نکردم،کسی هست که کلید دوپینگ سینتیک رو داشته باشه؟لطفا دقت کنید،تست های دوپینگ نه موضوعی،تست های موضوعی پاسخ کلیدی توی کانال استاد هست ولی دوپینگ نیست،پاسخ تشریحی هم نمیخوام،فقط جواب آخرباشه کافیه،لطفا ،خواهش میکنم اگه کسی پاسخ کلیدی رو داره قرار بده،ممنون میشم
-
استاد دمتون گرم تدریساتون خیلی عالیه من یکی که مدیون شما هستم نمی دونم چه جوری ازتون تشکر کنم اجرتون با خدا
-
هر جایی گشتم پاسخ کلیدی دوپبنگ سینتیک رو پیدا نکردم،کسی هست که کلید دوپینگ سینتیک رو داشته باشه؟لطفا دقت کنید،تست های دوپینگ نه موضوعی،تست های موضوعی پاسخ کلیدی توی کانال استاد هست ولی دوپینگ نیست،پاسخ تشریحی هم نمیخوام،فقط جواب آخرباشه کافیه،لطفا ،خواهش میکنم اگه کسی پاسخ کلیدی رو داره قرار بده،ممنون میشم
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnero در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
پاسخ کلیدی و تشریحی سینتیک توی کانال استاد هست.
-
nero در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط banoo انجام شدهARTHUR در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
وای خیلی ممنونم.دنبالش بودم
-
nero
سلام
ببخشید خود تستای دوپینگ کجان؟توی سایته یا کتابشو دارید شما؟ممنون -
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط ARTHUR انجام شده
sahba در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
nero
سلام
ببخشید خود تستای دوپینگ کجان؟توی سایته یا کتابشو دارید شما؟ممنونسلام
تو کتابشونه. و تا چند وقت دیگه کتاب پیش1 رو آلاء قرار میده -
nero
سلام
تو کتابشونه. و تا چند وقت دیگه کتاب پیش1 رو آلاء قرار میدهARTHUR ممنونم
-
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهARTHUR خیلی خیلی ممنونم،توی کانال استاد گشتم ندیدم،ممنونم از شما،پاسخ تشریحی که شما میگید فکر کنم همونه که تعدادی رو فقط جواب داده،یا نه؟اگه پاسخ تشرحی تمام 77 تست دوپینگ سینتیک موجوده لطفا قرار بدید تا بقیه استفاده کنن،ممنونم
-
ARTHUR خیلی خیلی ممنونم،توی کانال استاد گشتم ندیدم،ممنونم از شما،پاسخ تشریحی که شما میگید فکر کنم همونه که تعدادی رو فقط جواب داده،یا نه؟اگه پاسخ تشرحی تمام 77 تست دوپینگ سینتیک موجوده لطفا قرار بدید تا بقیه استفاده کنن،ممنونم
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnero در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ARTHUR خیلی خیلی ممنونم،توی کانال استاد گشتم ندیدم،ممنونم از شما،پاسخ تشریحی که شما میگید فکر کنم همونه که تعدادی رو فقط جواب داده،یا نه؟اگه پاسخ تشرحی تمام 77 تست دوپینگ سینتیک موجوده لطفا قرار بدید تا بقیه استفاده کنن،ممنونم
من سرعت اینترنتم پایینه نمیتونم آپلود کنم شرمنده
-
nero
سلام
تو کتابشونه. و تا چند وقت دیگه کتاب پیش1 رو آلاء قرار میدهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۵، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهARTHUR الان از هیچ جا تست هارو نمیتونیم پیدا کنیم ؟
-
اینجاس:
من سرعت اینترنتم پایینه نمیتونم آپلود کنم شرمنده