Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
سوال
9743598430ba5a9
سلام اگر من راه ابریشم ۲ رو خریداری کنم جزوه یا همون کتابش کی و چگونه به دستم‌میرسه؟ لطفا جواب بدید متشکرم.
زیست شناسی
فصل 3دوازدهم
Foruzan TaheriF
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گیاهی🥴
E
سلام. این مثال ها درست هستن؟ نورگرایی مثبت مثل خم شدن ساقه گیاهان به سمت نور. نورگرایی منفی مثل رشد ریشه اغلب گیاهان که داخل خاک و به دور از نور صورت میگیره. زمین گرایی مثبت دوباره مثل مثال قبلی. زمین گرایی منفی مثل درختان حرا و درختان انجیر معابد. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
فصل1 دوازدهم
Hg L 0H
سلام گزاره اینه: هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛ به طور حتم در همه ی آمینو اسید ها، دارای خاصیت آبگریزی می باشد. بعد جوابش اینه: گروه R در بین آمینواسید های مختلف( متفاوت ) است و ویژگی های آن ها را تایید می‌کند. لطفا توضیح بدین چی گفته یعنی میخواد بگه ممکنه گروه R در ساختار چهارم مثل ساختار سوم نباشه؟ @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
ژنتیک
Fatemeh aF
من هیچی از زیست دوازدهم نمیفهمم چند بار تدریسای مختلفو دیدم بازم نفهمیدم راه حلی دارین میخوام حداقل نهاییشو خوب بودم
زیست شناسی
فصل2 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
چرا هر کی هر چی میخواد میگه؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
تنظیم رونویسی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
فصل8 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۲ فصل ۷ زیست ۱٠
7
سلام این جمله به نظرتون درسته؟ "سیانوباکتری‌ها برخلاف ریزوبیوم‌ها می‌توانند به صورت آزاد نیز زندگی کنند."
زیست شناسی
یک گزاره
آیلینآ
Topic thumbnail image
زیست شناسی
سم نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
خیلی سخت نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۳ فصل ۵ زیست ۱۱
7
سلام می‌تونید بگید آیا پلاسموسیت لنفوسیت B محسوب می‌شه یا نه؟ می‌دونم که از تمایز یک لنفوسیت B به وجود می‌آد و سعی کردم توی منابع مختلف دنبال جواب سوالم بگردم اما فقط سر درگم‌تر شدم
زیست شناسی
چرا متوجهش نمیشم:///
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
ذرت
د
Topic thumbnail image
زیست شناسی
میشه تو گیاه چند تخمک مشاهده کرد؟
ParniyanFdP
سلام، ممکنه؟ یا مثل تخمدان یکیه؟
زیست شناسی
ژنتیک
د
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گوارش و جذب مواد
Mery.ShM
۱.مگه یاخته های کناری و اصلی غدد معده در تجزیه فقط پروتئین ها نقش ندارن؟ پس چرا تست نوشته مولکول های زیستی مختلف نفس دارد؟ ۲.در بافت پیوندی سست میزان رشته ها مگه کمه؟ در مقایسه با بافت پیوندی متراکم میزان رشته های کشسان بیشتر از کلاژن هست؟ یا کلی میزان رشته های کشسان زیادی داره؟ @تجربیا
زیست شناسی
دریافت پیام حس وضعیت
wanderingW
سلام پاسخنامه یه تست گفته بود که: « مغز میانی پیام گیرنده های حس وضعیت را دریافت میکند» یعنی فقط مغز میانی این پیام ها رو دریافت میکنه؟ بصل‌النخاع نه؟ تست گفته بصل‌النخاع نمیتونه.درسته؟ @تجربیا @فارغ-التحصیلان-آلاء
زیست شناسی

زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده زیست شناسی
888 دیدگاه‌ها 179 کاربران 76.5k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • S saeed piryaei

برای سال دومم میشه بگین از چه استادی استفاده کنم؟

srasooliS آفلاین
    srasooliS آفلاین
    srasooli
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

saeed piryaei
    سلام از خود استاد امینی استفاده کنین عالیه

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • S saeed piryaei

برای سال دومم میشه بگین از چه استادی استفاده کنم؟

D آفلاین
      D آفلاین
      Dr.Mah_sa

saeed piryaei استاد امینی فوق العادن. من رشته ام ریاضی بود زیست رو خوندم با ایشون و درصدام خیلی بالا شد

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • P آفلاین
        P آفلاین
        pooorya78

سلام
        لطفا کانال تلگرام استاد رو بفرمایید چی هست.
        M 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • P pooorya78

سلام
          M آفلاین
          M آفلاین
          mohammadhassan

pooorya78 در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:

سلام
          telegram.me/sadezistbiamozid

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • E آفلاین
            E آفلاین
            erfan-fatehi
            دانش آموزان آلاء

فصل دو نیمومد
            امیدم از بیست قطع شد 😕

Dr.SaraaaD 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • E erfan-fatehi

فصل دو نیمومد
              امیدم از بیست قطع شد 😕

Dr.SaraaaD آفلاین
              Dr.SaraaaD آفلاین
              Dr.Saraaa

erfan-fatehi
              آقای ارشی هم هستا برادر 😉

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • royaaaR آفلاین
                royaaaR آفلاین
                royaaa
                دانش آموزان آلاء

چطوری خانم دکتر 😘 😃

Success Is Coming Soon

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • Dr.SaraaaD آفلاین
                  Dr.SaraaaD آفلاین
                  Dr.Saraaa

خوبم مرسی شما چطوری روله 😬

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • E آفلاین
                    E آفلاین
                    erfan-fatehi
                    دانش آموزان آلاء

زیست اقای امینی خیلی از برنامه عقبه
                    ینی اقای امینی حداقل دو فصل از بودجه بندی آزمونای ازمایشی و حتی مدارس عقبه
                    خود اقای امینی قرار بوده از اول مهر شروع کنن
                    ولی تو ابان استارت خورد
                    لطفا به آقای امینی بگین بد قولی نکننو یه کاری بکنن
                    که تدریس ایشون بازده بالاتری برامون داشته باشه
                    امیدوارم یکی گوش بده٬با تشکر از الا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • ش شایان

این جور چیزا پیش مياد
                      امروز که از این کلاس قطع امید کردم ی کتاب جدید زیست بگیرم ، تو کتاب فروشی شانسي iq گاج رو برداشتم و اولین سوالی که نگاه کردم 42 بود ، جالبه بدونيد طراح باید ی کلاس زیست میرفته تا چگونگی شکل گیری شکل 3 بعدی پروتئين رو یاد می گرفت ،،،،،، به هر حال پیش میاد ، یه جا دکتر نصری تو کتابش از کتاب درسی انتقاد کرده بود که چرا واضح نگفتی ، این طراح های تست کتابارو به اشتباه انداختی ،،،،، به نظرم مقصر کسی نیست جز دکتر پازوکی و صد البته انجمن آلا که ایشون رو آورد ، بابا استاد ما به همون رشته های کاردانی راضی بودیم و 20 درصد کافی بود ، اینا چیه يادمون دادی ، هی باید مچ بگیریم ، خسته شدم به خدا ، آخه پزشکی هم رشته ست
                      نمیخوام آقا، یکی بیاد اینارو از مغزم پاک کنه ، کم مشکلات داشتم خودم ،
                      به خدا میترسم بزم کلاس کنکور بخندم منو بندازم بيرون

ztarahiZ آفلاین
                      ztarahiZ آفلاین
                      ztarahi

شایان
                      خوب مگه بیکاری یا پول اضافه داری که میخوای بری کلاس کنکور بخندی؟؟؟؟؟!!!!! تو که ماشاا... خیلی حالیته بشین خونتون تا وقت کنکور. آفرین پسر خوب و همه چیز دون

همیشه در پناه خدا باشید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • ProfessorP آفلاین
                        ProfessorP آفلاین
                        Professor
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Professor انجام شده

yaser32 در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:

سلام خدمت استاد های محترم
                        چند هفته قبل برای کلاس فیزیک استاد طلوعی اعتراض کردیم که چرا از آزمونها عقبه ، در جواب به ما گفتيد آزمون مهمتره یا کنکور ، از این طرف زیست شناسی هم طبق برنامه نبود ، پس من باید بین آزمون ها و آلا یکی را انتخاب میکردم ، چون گفته بودید حتما تا عید تمام میکنید منم اعتماد کردم ، اما انگار وضعیت یک جور دیگری شده ، هفته قبل این شایان آومد و یک غوغایی به پا کرد که من تائيدش نمیکنم اما قطعا منتظر پاسخ استاد های آلا بودم ، اما بهم ثابت شده که هیچ کس دلسوز واقعی نیست ، الان من چند روزه جرات ندارم از اتاقم بیرون بیام بخاطر سرکوفت مادرم ، مدام میگن چرا آزمون رو نميري ، آخه طبق برنامه نباشه که نمیشه ، همه از موسسات پولی میخورن ما از نیت خیر شما ، فقط این رو بدونيد من یک توضیح میخوام ، همین ، اگر خیر خواهی میکنید اولش اعلام کنید که در مورد هیچ چیز هیچ تظميني نمی کنید

سلام داداش
                        رفیق خوب چرا از کلاس های پارسال استفاده نمیکنی ؟!
                        من دانش اموز جدید الا نیستم
                        من یه بار شیمی رو خودم با حاجی تموم کردم به روشش عادت کردم جزوشم تموم کردم .ایبنم بکم حاجی خدایی اگه روش اش رو ببینی به حرفاش ایمان میاری .
                        فیزیک رو اگهدسطحت بالاس برو با فدایی فرد بخون
                        زیست که استاد پازوکی هر حرفش یه دریاست
                        دینی و ادبیات که لازم به گفتن من نیست
                        داداش من خودم هنوزم از فیلمای پارسال و حتی دوسال پیش استفاده میکنم از پس تست های سطح بالا هم به خوبی بر میام
                        اگه میخوای با برنامه ی ازمونت پیش بری این بهترین کاره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • sohrabS آفلاین
                          sohrabS آفلاین
                          sohrab
                          مدیر
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sohrab انجام شده

yaser32 سلام دوست عزیز چیزهایی که آلاء گفته اینه
                          یک. دروس امسال تا قبل از عید تمومه و ان شاء الله تموم میشه!
                          دو. اگر می خواهی به برنامه آزمون ها برسی باید از فیلم های پارسال استفاده کنید ( فیلم های سال های گذشته برای کنکور هم فوق العاده هستند و رتبه های دو رقمی و تک رقمی هم دادیم )، فیلم های امسال معلوم نیست به آزمون برسه یا نرسه
                          سه. ما چه پولی کار می کردیم، چه عام المنفعه، هیچ وقت تضمین نمی دادیم چون بی معنیه این کار ( مگه ما می دونیم یک ساعت دیگه قراره چه اتفاقی بیافته ؟ پس تضمین چی رو بدیم )
                          ما از اینکارها تو 3 سال گذشته نکردیم، از اینجا به بعد هم نخواهیم کرد، اگه مفیده استفاده کنید اگه مفید نیست استفاده نکنید.
                          پس اینکه طبق آزمون میرید جلو یا نمیرید کاملا به خودتون بستگی داره و به ما ربطی نداره، من بودم هم پارسالی ها رو می دیدم و هم امسالی ها! اما من شما نیستم.

چهار. در مورد شایان که گفتی، مگه ما بی کاریم که وایستیم هر کس هر چی گفت بیاییم براش جواب بنویسیم ؟ ما از دبیرمون، قدرت تدریسش، رزومه ی دبیر و ... با خبریم و خیالمون راحته، اگر دبیر مشکل داشت این همه سال مجموعه های مختلف از جمله دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف، از دبیر نتیجه نمی گرفتند.
                          شما حرف شایان رو دیدی اما پاسخ بقیه رو ندیدی ؟!
                          شما پاسخ می خواهید، یه بار پاسخ کامل میدم، اما دفعه های بعد اینجور پیام ها صرفا نادیده گرفته میشن:
                          حرف از فیلم آقای پازوکی زدند آقا شایان درسته ؟ رفتید نگاه کنید ببینید آقای پازوکی این قسمت رو چی گفتند ؟ من که رشتم ریاضی بود رفتم دیدم، شما هم برید ببینید تا ته موضوع رو متوجه میشید.
                          از طرفی شما کتاب درسی رو نگاه کردید ؟ توصیه می کنم حتما نگاه کنید، خود کتاب هم در ظاهر تناقض داره! اما اگه تدریس آقای امینی رو با دقت گوش می کردی، متوجه می شدی که چه موقوع باید از کدوم حرف استفاده کنی.

• فصل که تموم بشه آقای امینی تست های کنکورهای مختلف ( 10 سال کنکور ) رو با حذف تکراری ها همه رو حل می کنند، اون وقت خواهید دید با این نکاتی که گفتند از پس تست ها میشه بر اومد یا نه
                          • فصل که تموم بشه تمام سوالات نهایی تو این سال ها رو از این مبحث حل می کنند، بعد می بینید که می شه از تموم سوالات نهایی هم بر اومد.

%(#ff0000)[شما توقع داری دبیر بیاد بهت با زبون انگلیسی درس بده و یا نکات عجیب ردیف کنه؟ یا اینکه توقع داری دبیر بیاد به شما درسی بده که باهاش بتونی از پس سوالات نهایی و تست های کنکور بر بیای ؟]

هیچ پدر سوخته بازیی بالاتر از صداقت و راستگویی نیست.

ProfessorP 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          9
                          • sohrabS sohrab

yaser32 سلام دوست عزیز چیزهایی که آلاء گفته اینه
                            یک. دروس امسال تا قبل از عید تمومه و ان شاء الله تموم میشه!
                            دو. اگر می خواهی به برنامه آزمون ها برسی باید از فیلم های پارسال استفاده کنید ( فیلم های سال های گذشته برای کنکور هم فوق العاده هستند و رتبه های دو رقمی و تک رقمی هم دادیم )، فیلم های امسال معلوم نیست به آزمون برسه یا نرسه
                            سه. ما چه پولی کار می کردیم، چه عام المنفعه، هیچ وقت تضمین نمی دادیم چون بی معنیه این کار ( مگه ما می دونیم یک ساعت دیگه قراره چه اتفاقی بیافته ؟ پس تضمین چی رو بدیم )
                            ما از اینکارها تو 3 سال گذشته نکردیم، از اینجا به بعد هم نخواهیم کرد، اگه مفیده استفاده کنید اگه مفید نیست استفاده نکنید.
                            پس اینکه طبق آزمون میرید جلو یا نمیرید کاملا به خودتون بستگی داره و به ما ربطی نداره، من بودم هم پارسالی ها رو می دیدم و هم امسالی ها! اما من شما نیستم.

چهار. در مورد شایان که گفتی، مگه ما بی کاریم که وایستیم هر کس هر چی گفت بیاییم براش جواب بنویسیم ؟ ما از دبیرمون، قدرت تدریسش، رزومه ی دبیر و ... با خبریم و خیالمون راحته، اگر دبیر مشکل داشت این همه سال مجموعه های مختلف از جمله دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف، از دبیر نتیجه نمی گرفتند.
                            شما حرف شایان رو دیدی اما پاسخ بقیه رو ندیدی ؟!
                            شما پاسخ می خواهید، یه بار پاسخ کامل میدم، اما دفعه های بعد اینجور پیام ها صرفا نادیده گرفته میشن:
                            حرف از فیلم آقای پازوکی زدند آقا شایان درسته ؟ رفتید نگاه کنید ببینید آقای پازوکی این قسمت رو چی گفتند ؟ من که رشتم ریاضی بود رفتم دیدم، شما هم برید ببینید تا ته موضوع رو متوجه میشید.
                            از طرفی شما کتاب درسی رو نگاه کردید ؟ توصیه می کنم حتما نگاه کنید، خود کتاب هم در ظاهر تناقض داره! اما اگه تدریس آقای امینی رو با دقت گوش می کردی، متوجه می شدی که چه موقوع باید از کدوم حرف استفاده کنی.

• فصل که تموم بشه آقای امینی تست های کنکورهای مختلف ( 10 سال کنکور ) رو با حذف تکراری ها همه رو حل می کنند، اون وقت خواهید دید با این نکاتی که گفتند از پس تست ها میشه بر اومد یا نه
                            • فصل که تموم بشه تمام سوالات نهایی تو این سال ها رو از این مبحث حل می کنند، بعد می بینید که می شه از تموم سوالات نهایی هم بر اومد.

%(#ff0000)[شما توقع داری دبیر بیاد بهت با زبون انگلیسی درس بده و یا نکات عجیب ردیف کنه؟ یا اینکه توقع داری دبیر بیاد به شما درسی بده که باهاش بتونی از پس سوالات نهایی و تست های کنکور بر بیای ؟]

ProfessorP آفلاین
                            ProfessorP آفلاین
                            Professor

sohrab
                            دمت گرررررم 👌
                            لااااااااااایک 💯

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            4
                            • alireza_ysf75A آفلاین
                              alireza_ysf75A آفلاین
                              alireza_ysf75
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sohrab انجام شده

yaser32

سلام
                              چون شما قابل اعتماد نیستیم یعنی چی ؟:|

دوست عزیز خدا داده معلم خصوصی و فیلم و جزوه برید و حتما ازشون استفاده کنید
                              ما هیچوقت هیچکس رو اجبار نکردیم از آلا استفاده کنه و نمیگیم فقط آلا جواب میده !

این بنده خدا سهراب هم ک جواب جناب عالی رو داد مدیر آلا هستن و باعث و بانی ضبط و ارسال فیلم ها

امیدوارم با آلا یا بی آلا در تمام مراحل زندگیت موفق باشی

ابراز نظر ! هم در مورد فیلمای آقای پازوکی آقا شایان در همین تاپیک ابراز کرده بودند میتونید بالاتر مشاهده بفرمایید
                              در پناه حق

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              5
                              • د آفلاین
                                د آفلاین
                                دیگه نیستتت
                                دانش آموزان آلاء

سلام دوستان انصافاایناروخوندم خ ناراحت شدم استاد امینی رادبی رقیبههههههههههههههههه عاشقشمممممممممممممممممم خواهشاچرت وپرت نگیدهرکی نظری داره وکاری نکنیدکه ماازنعمت الا محروم شیم خلاصه خواهشا ازاینانگیدبعدحرفای استادکاملادرسته وزیست سلیقه ای بهترین کتابای بازارهم غلط دارن وحتی بهترین اساتیدوحرفای استادکاملاعلمیه ممنون ازاستا دوتیم الا
                                لطف زیادباعث میشه این دوستان چیزای الکی بگن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                5
                                • ProfessorP آفلاین
                                  ProfessorP آفلاین
                                  Professor

yaser32
                                  ببین رفیق کسی محبورت نکرده از فیلمای این دبیر استفاده کنی
                                  چرت و پرت هم نگو
                                  دیشب گفتم بهت اگه هدفت درسه و رسیدن به ازمون برو از فیلمای پارسال استفاده کن تموم شد رفت

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • royaaaR آفلاین
                                    royaaaR آفلاین
                                    royaaa
                                    دانش آموزان آلاء

اجناب یاسرخان چقد حق ب جانبه
                                    مگ الا شمارو مجبور کرده ک از امکاناتش استفاده کنید
                                    چقدر قدر نشناسید
                                    شماک ازمون ازمون میکنید خب برید یه موسسه پولی ثبتنام کنید ک از برنامه عقب نمونید
                                    و لطفا ب مدیرای محترم الا احترام بزارید
                                    بجای تشکر از زحمات دوستان الایی
                                    اعتراضم میکنید
                                    واقعا که
                                    در ضمن استاد امینی راد و سایر اساتید آلا فوق العاده هستن ؛ اجازه ندارید درموردشون اظهار نظر کنید

Success Is Coming Soon

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    5
                                    • somayeh pghzS آفلاین
                                      somayeh pghzS آفلاین
                                      somayeh pghz

جناب امینی راد و هر استاد دیگری ممکنه حین درس دادن اشتباه بکنن و لزومی به بزرگ جلوه دادن این موضوع نیست. من با نوع بیان و درس دادن جناب امینی خیلی مفاهیمی که برام قابل درک نبود رو به راحتی متوجه میشدم. البته از فیلم های اساتید دیگه مثل جناب پازوکی و جناب رحیمی هم استفاده میکنم.
                                      دوست عزیز سعی کنین برنامه ریزی برای آزمون ها رو خودتون انجام بدین و انتظار از آلا و همکارانشون نداشته باشین.
                                      کسی موفق هست که مدیریت کنکوری روی همه مباحث درسی داشته باشه و هم منتظر نمونه فیلم جدید کی لوود میشه!!!! فیلم های سا لهای پیش هم عالین.
                                      موفق باشین.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      4
                                      • TaraT آفلاین
                                        TaraT آفلاین
                                        Tara
                                        دانش آموزان آلاء

سلام
                                        لطفا نگید این فیلما ادامه ندارن 😞
                                        آقای امینی راد خیلی عالی با جمله جمله کتاب پیش میرن.

http://forum.alaatv.com/topic/3157/حامیان-آلاء-اسفند-ماه/9

sohrabS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • the_laramT آفلاین
                                          the_laramT آفلاین
                                          the_laram

باسلام
                                          دوستان توجه داشته باشن اینجا اینستا نیست که بخوایین شاخ بازی دربیارین!
                                          اینجا یه سایت درسیه!
                                          اینجا پست امیرتتلو و بهزار لیتو ....نیست که بیایید تو کامنتا فحش بنویسید و توهین کنید...
                                          تروخدا یکم انسان باشین....یکم تربیت داشته باشید...

مــــی طلبم حریف را....
                                          :)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          10
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 8
                                          • 9
                                          • 10
                                          • 11
                                          • 12
                                          • 44
                                          • 45
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه