7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
خداکنه فصل 1 همین هفته تموم شه
-
Asma.h77
فصل یک پیش رو استاد دارن تو پک جکع بندی تدریس میکنن -
سلام استاد عزیز میشه بگین ادامه درس یک رو کی میذارین؟
-
@PeRshIA سلام از این فیلم ها میشه برای خوندن استفاده کرد ؟ یا فقط برای نکته و جمع بندیه ؟
-
Dr.Fateme.2291 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@PeRshIA سلام از این فیلم ها میشه برای خوندن استفاده کرد ؟ یا فقط برای نکته و جمع بندیه ؟
برای خوندن هم میشه استفاده کرد
-
ترنم ممنونم
-
میشه استفاده کرد اما ماها چون فعلا داریم ازمون مبحثی میدیم بهتره بعدش خودمونم ی خورده روی مطالبی ک استاد بطور خلاصه گفتن وقت بزاریم
-
@PeRshIA خب من ازمون نمیدم / فعلا خودم دارم میخونم / بعدا سنجش جامع میدم / برای خوندنم میشه استفاده کنم ؟ یعنی انقدری جتمع و کامل هست که بینیاز از کتاب و جزوه بشم ؟ یا باد مکمل باهاش بخونم ؟
-
Dr.Fateme.2291
نه گفتم که مثلا بخوام برات بگم اینه ک تو فصل 6 قلب استاد فقط تا چرخه ی قلب انسان رو میگن
اونم نکات پرتکرار و مهم
اما شما هنوز رگ ها رو داری و گیاهی رو ک خودت باید بخوونی دیگه
اینقدر تدریس کامل نیست ک بخوای قید کتابو جزوه رو بزنی
خودت ببینی ی فصلو متوجه میشی -
با تقدیر و تشکر شایسته از استاد فرهیخته و فرزانه آقای دکتر پوریا رحیمی که با نکته های دلاویز و گفته های بلند ، صحیفه های سخن را علم پرور نمود و همواره راهنما و راه گشای ما در درس زیست شناسی بودند
معلما مقامت ز عرش برتر باد همیشه توسن اندیشه ات مظفر باد
استاد دوست داریم -
ببخشید دوبار اومد
-
ترنم در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
میشه لطفا از استاد بخواین این سوال رو حل کنه
پرنده ای با رنوتیپ AaBbطی هر بار میوز قطعا ............ایجاد میکند
1)دو نوع گامت
2)سلولی با کروموزوم های دو کروماتیدی
3)سلولی با رنوتیپ AB
4)سلولی با کروموزو م ها ی همتامیگم سوا ل من یادتون نره
اخه لب پرتگاهم
حس میکنم جوابش رو کتاب تست غلط داده
اگه جوابش درست باشه
ینی من هر چی تا الان خوندم به درد جرز دیوار میخوره -
این پست پاک شده!
-
@ادمین ریزمباحث جلسه 78زیست با تدریس استاد رحیمی>>
♡بخش انتهایی پروتیین سازی))در مورد جهش صحبت شدهجهش دونوعه:
1.جهش های کروموزومی
2.جهش های ژنی یا نقطه ای--------جهش های کروموزومی دو دسته هستن:
1.تغییر در ساختار 4دسته س>>
حذف
واژگونی
مضاعف شدن
جا ب جایی
2.تغییر در تعداد دوسته س>>
45کروموزومی
47کروموزومیجهش های ژنی دو نوعن>>
نوع اول
جانشینی:تغییر در تعداد نوکلءوتید ها نداریم
نوع دوم
تغییر در چارچوب:یک یا چند نوکلوءتید حذف یا اضافه شودجهش های نقطه ای سه نوع اثر دارن
بی اثر؛ کم اثر؛پراثر -
@ادمین ریزمباحث جلسه 1زیست باتدریس استاد رحیمی>>
چیزهایی ک از فصل 6سال دوم سوال میاد:
1.گردش خون باز
2.گردش خون بسته
3.مثالها و شکلها
4.مقایسه گردش خون های جانوران مختلف با انسان
️فصل 6سال دوم درمورد مواد صحبت میکنه گردش مواد یک نام عمومیه ک داره اطلاق میشه یکی از زیرمجموعه هایی ک گردش مواد داره گردش خون استآن هایی ک گردش خون ندارند؟
تک سلولی ها
پارامسی
آمیب
تریکودینا
همه ی باکتری ها
نکته مهم
در بین جانداران کیسه تنان هم گردش خون ندارن!گردش مواد داره
️کیسه تنان کدوما هستن؟
هیدر
شقایق دریایی
مرجان
عروس دریایی
ساده ترین دستگاه گردش مواد رو عروس دریایی داره
کیسه تنان کیسه گوارشی دارن️توضیحات مربوط ب شکل عروسی دریایی مربوط ب فصل 6سال دوم
️توضیحاتی درمورد کیسه گوارشی هیدر
پیکر کیسه تنان از دو یا سه لایه ساخته شده...شکلی ک استاد توضیح دادن مهمهغشای پایه سلول نداره پس شامل:
پروتیین رشته ای و پلی ساکارید چسبناککیسه گوارشی هیدر چند لایه سلولی داره؟
2تا
یعنی لایه استوانه ای و مکعبیمجموعا چن لایه داره ؟
لایه استوانه ای شکل
لایه مکعبی
و بخشی ک در وسط قرار گرفته بنام غشای پایه
پایان