سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید وقتتون رو میگیرم اگر در تستی بگه در آزمایش ایوری مخلوط شدن باکتری کپسول دار مرده و باکتری بدون کپسول زنده
این عبارت غلطه ؟
به خاطر اینکه نگفته عصاره باکتری کپسول دار یا اینکه مخلوط نشدن واقعا من فکر میکنم چون عصاره باکتری رو به باکتری بدون کپسول اضافه کرد میشه بهش گفت مخلوط؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
1.گفته در تخمدان یک نوزاد دختر 8 ماهه هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی...
با توجه به اینکه نوزان هست و به دنیا اومده فقط اووسیت اولیه رو در نظر بگیرم یا چون توی کتاب چیزی نگفته و سوال گفته هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی ، اووگونی رو هم در نظر بگیرم؟
2کراسینگ اوور با توجه به اینکه محتوای ژنی یاخته رو تغییر نمی دهد جهش محسوب نمیشه؟
3 چرا نمیتونیم بگیم هر هرم کلیه مجرایی انحصاری برای تخلیه به ساختار قیف مانند دارد؟
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام بچه ها
توی شکل بی کیفیت ۶ صفحه ی ۲۰ زیست دهم نشون داده دو تا غدد زیرزبانی و زیرآرواره ای به هم متصل اند از طریق یک مجرا
بعد نشون داده که زیرزبانی تعدادی مجرا داره به سمت دهان ولی من مجرایی برای زیر آرواره ای به سمت دهان نمیبینم
آیا میشه گفت غده ی زیر آرواره ای مجرا نداره؟
یا تو شکل نشون نداده و برای کنکور سوال نمیاد؟!
@همیار
@دوازدهم
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
خداکنه فصل 1 همین هفته تموم شه
-
Asma.h77
فصل یک پیش رو استاد دارن تو پک جکع بندی تدریس میکنن -
سلام استاد عزیز میشه بگین ادامه درس یک رو کی میذارین؟
-
@PeRshIA سلام از این فیلم ها میشه برای خوندن استفاده کرد ؟ یا فقط برای نکته و جمع بندیه ؟
-
Dr.Fateme.2291 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@PeRshIA سلام از این فیلم ها میشه برای خوندن استفاده کرد ؟ یا فقط برای نکته و جمع بندیه ؟
برای خوندن هم میشه استفاده کرد
-
ترنم ممنونم
-
میشه استفاده کرد اما ماها چون فعلا داریم ازمون مبحثی میدیم بهتره بعدش خودمونم ی خورده روی مطالبی ک استاد بطور خلاصه گفتن وقت بزاریم
-
@PeRshIA خب من ازمون نمیدم / فعلا خودم دارم میخونم / بعدا سنجش جامع میدم / برای خوندنم میشه استفاده کنم ؟ یعنی انقدری جتمع و کامل هست که بینیاز از کتاب و جزوه بشم ؟ یا باد مکمل باهاش بخونم ؟
-
Dr.Fateme.2291
نه گفتم که مثلا بخوام برات بگم اینه ک تو فصل 6 قلب استاد فقط تا چرخه ی قلب انسان رو میگن
اونم نکات پرتکرار و مهم
اما شما هنوز رگ ها رو داری و گیاهی رو ک خودت باید بخوونی دیگه
اینقدر تدریس کامل نیست ک بخوای قید کتابو جزوه رو بزنی
خودت ببینی ی فصلو متوجه میشی -
با تقدیر و تشکر شایسته از استاد فرهیخته و فرزانه آقای دکتر پوریا رحیمی که با نکته های دلاویز و گفته های بلند ، صحیفه های سخن را علم پرور نمود و همواره راهنما و راه گشای ما در درس زیست شناسی بودند
معلما مقامت ز عرش برتر باد همیشه توسن اندیشه ات مظفر باد
استاد دوست داریم -
ببخشید دوبار اومد
-
ترنم در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
میشه لطفا از استاد بخواین این سوال رو حل کنه
پرنده ای با رنوتیپ AaBbطی هر بار میوز قطعا ............ایجاد میکند
1)دو نوع گامت
2)سلولی با کروموزوم های دو کروماتیدی
3)سلولی با رنوتیپ AB
4)سلولی با کروموزو م ها ی همتامیگم سوا ل من یادتون نره
اخه لب پرتگاهم
حس میکنم جوابش رو کتاب تست غلط داده
اگه جوابش درست باشه
ینی من هر چی تا الان خوندم به درد جرز دیوار میخوره -
این پست پاک شده!
-
@ادمین ریزمباحث جلسه 78زیست با تدریس استاد رحیمی>>
♡بخش انتهایی پروتیین سازی))در مورد جهش صحبت شدهجهش دونوعه:
1.جهش های کروموزومی
2.جهش های ژنی یا نقطه ای--------جهش های کروموزومی دو دسته هستن:
1.تغییر در ساختار 4دسته س>>
حذف
واژگونی
مضاعف شدن
جا ب جایی
2.تغییر در تعداد دوسته س>>
45کروموزومی
47کروموزومیجهش های ژنی دو نوعن>>
نوع اول
جانشینی:تغییر در تعداد نوکلءوتید ها نداریم
نوع دوم
تغییر در چارچوب:یک یا چند نوکلوءتید حذف یا اضافه شودجهش های نقطه ای سه نوع اثر دارن
بی اثر؛ کم اثر؛پراثر -
@ادمین ریزمباحث جلسه 1زیست باتدریس استاد رحیمی>>
چیزهایی ک از فصل 6سال دوم سوال میاد:
1.گردش خون باز
2.گردش خون بسته
3.مثالها و شکلها
4.مقایسه گردش خون های جانوران مختلف با انسان
️فصل 6سال دوم درمورد مواد صحبت میکنه گردش مواد یک نام عمومیه ک داره اطلاق میشه یکی از زیرمجموعه هایی ک گردش مواد داره گردش خون استآن هایی ک گردش خون ندارند؟
تک سلولی ها
پارامسی
آمیب
تریکودینا
همه ی باکتری ها
نکته مهم
در بین جانداران کیسه تنان هم گردش خون ندارن!گردش مواد داره
️کیسه تنان کدوما هستن؟
هیدر
شقایق دریایی
مرجان
عروس دریایی
ساده ترین دستگاه گردش مواد رو عروس دریایی داره
کیسه تنان کیسه گوارشی دارن️توضیحات مربوط ب شکل عروسی دریایی مربوط ب فصل 6سال دوم
️توضیحاتی درمورد کیسه گوارشی هیدر
پیکر کیسه تنان از دو یا سه لایه ساخته شده...شکلی ک استاد توضیح دادن مهمهغشای پایه سلول نداره پس شامل:
پروتیین رشته ای و پلی ساکارید چسبناککیسه گوارشی هیدر چند لایه سلولی داره؟
2تا
یعنی لایه استوانه ای و مکعبیمجموعا چن لایه داره ؟
لایه استوانه ای شکل
لایه مکعبی
و بخشی ک در وسط قرار گرفته بنام غشای پایه
پایان