پرستاری در چهار ماه با وجود مشکلات ؟
-
سلام دوستان خوبین...
خیلی این کپشن رو نوشتمو پاک کردم خیلی هم منصرف شدم که بفرستمش یا نه آخه گفتم شاید کسی دوست نداره بخونش یا نمیتونه کمکم کنه😔
یک راست میرم سراغ اصل مطلبو همه چیو میگم ...
پدر و مادر من باهم خیلی اختلاف داشتن که همین اختلافشون گریبان گیر منم شد از مهر دقیقا تا همین ۳روز پیش که از هم جدا شدن... واقعا نمیدونم چیکار کنم... توی این چند ماهی که جنگ و دعوا بود توی خونه نمیذاشتن که درس بخونم ... الانم که دیگه جدا شدن و فقط من موندم و ۴ماه تا کنکور و کلی بدبختی و سیاه بختی😔😔😔
و کلی درس نخونده و جا مونده از همه چیز....
از این طرف واقعا به رشته پرستاری علاقه مندم و عاشق این رشته ام ولی فکر میکنم دیگه تموم شده و باید قید همه چیزو بزنم و مرداد دفترچه خدمتم رو پر کنم برم سربازی...دوست دارم بمیرم با این همه مشکل و بدبختی ۲سال کنکور بدی آخرشم آیندت سیاه باشه 😢😔
پرستاری شهر خودمون (شاهرود،استان سمنان)
آخرین رتبه ای که قبول شده اونجا ۱۶۰۰۰ منطقه ۲ بوده... من حتی به این رتبه هم دیگه امیدی ندارم ...چون هیچی نخوندم هیچی و باختم...
امکانش هست که توی همین ۴ماه پرستاری بیارم؟!
اونم با این وضع داغونم... نظام قدیم هستم...
ممنون میشم اگه جوابم رو بدین😔😔😢
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار فارغ-التحصیلان-آلاء@saman-sadeghi78
آقا بیخیال شرایط....
شرایط همه سخته ولی نوعش فرق می کنه!
اول برو ببین واسه پرستاری شاهرود تو کنکور چه درصد هایی باید کسب کنی . فکر کنم حدود ۴۵ تا ۵۵ درصد لازم باشه
بعدش برو مباحث راحت رو انتخاب کن به درصد مورد نظر برس
والسلام
موفق باشی -
سلام دوستان خوبین...
خیلی این کپشن رو نوشتمو پاک کردم خیلی هم منصرف شدم که بفرستمش یا نه آخه گفتم شاید کسی دوست نداره بخونش یا نمیتونه کمکم کنه😔
پدر و مادر من باهم خیلی اختلاف داشتن که همین اختلافشون گریبان گیر منم شد از مهر دقیقا تا همین ۳روز پیش که از هم جدا شدن... واقعا نمیدونم چیکار کنم... توی این چند ماهی که جنگ و دعوا بود توی خونه نمیذاشتن که درس بخونم ... الانم که دیگه جدا شدن و فقط من موندم و ۴ماه تا کنکور و کلی بدبختی و سیاه بختی😔😔😔
از این طرف واقعا به رشته پرستاری علاقه مندم و عاشق این رشته ام ولی فکر میکنم دیگه تموم شده و باید قید همه چیزو بزنم و مرداد دفترچه خدمتم رو پر کنم برم سربازی...دوست دارم بمیرم با این همه مشکل و بدبختی ۲سال کنکور بدی آخرشم آیندت سیاه باشه 😢😔
آخرین رتبه ای که قبول شده اونجا ۱۶۰۰۰ منطقه ۲ بوده... من حتی به این رتبه هم دیگه امیدی ندارم ...چون هیچی نخوندم هیچی و باختم...
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار فارغ-التحصیلان-آلاء -
@saman-sadeghi78
اگه این چهارماه رو ازش نهایت استفاده رو ببرید و تا جایی که امکان داره تست بزنید حتما بهش می رسید
فقط ناامید نشید و پیوسته بخونید و حل تست مهمترین کارتونهromisa ممنونم واقعا میشه تا ۱۵۰۰۰هزار منطقه ۲ رسید حتی اگر وضعیتتم خوب نباشه؟؟
-
@saman-sadeghi78
آقا بیخیال شرایط....
شرایط همه سخته ولی نوعش فرق می کنه!
اول برو ببین واسه پرستاری شاهرود تو کنکور چه درصد هایی باید کسب کنی . فکر کنم حدود ۴۵ تا ۵۵ درصد لازم باشه
بعدش برو مباحث راحت رو انتخاب کن به درصد مورد نظر برس
والسلام
موفق باشیmoein_alizadeh میانگین عمومی ها ۵۰ اختصاصی ها
-
@saman-sadeghi78
ببین دوست عزیز یکی از دوستای من
بعد عید شروع کرد پرستاری اورده بود گریه میکرد که
چرا پزشکی نیاورده مطمعن باش میتونی به خدا توکل کن@صنم78 جدیییی؟؟ ینی واقعا امکان داره؟؟😢
-
romisa ممنونم واقعا میشه تا ۱۵۰۰۰هزار منطقه ۲ رسید حتی اگر وضعیتتم خوب نباشه؟؟
-
@صنم78 جدیییی؟؟ ینی واقعا امکان داره؟؟😢
-
@saman-sadeghi78 سلام یه پیام به پیوی من بدید،یه لینک بهتون میدم اینجا نمیشه خلاف قوانینه
اگه انلاین هستید لایکم کنید بذارم همینجا و بعد پاکش کنم -
سلام
حاجی کل پروسه کنکور همون 5 ماه آخره
شما قبلش عالی هم بخونی و این 4 و 5 ماه اخر نخونی به فنا رفته میشی
ا
ه قبلش نخونی لوطی بازی در بیاری و کار های مشمئز کننده از جمله خوابیدن و درس نخوندن انجام بده ولی این 4 ماه و 5 ماه آخر توبه نصوح کنی و جانانه و به قول یکی از روی رگ غیرت بخونی تقریبا به هر چی که میخوای میرسی
اگه خیلی بد شانس باشی احتمالا پردیس پزشکی قبول میشی در غیر اینصورت سراسری خوب خوب رو شاخشه
خواه میخوای ایمان بیاور خواه انکار کن -
shiva79 در پرستاری در چهار ماه با وجود مشکلات ؟ گفته است:
ایهام سلام.ممنون میشم برا منم بفرستید
پی ویتون بستس..
لطفا منو دنبال کنید -
سلام دوستان خوبین...
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار فارغ-التحصیلان-آلاء@saman-sadeghi78
سلام رفیق...
کاملا درکت می کنم چون تجربه یک چنین اتمسفری رو توی خونوادم داشتم و اوضاع درسیم هم مشابه تویه و به مراتب بدتر و در فشاری که مسئله سربازی بهمون وارد می کنه هم مشابه همیم...
ببین اینکه ما تو چه منطقه ای یا چه خونواده ای به دنیا میام دست خودمون نیست و درک این مسئله هر چی بزرگتر بشی راحت تر میشه پس به خودت سخت نگیر و احیانا خودتو بابت اتفاقایی که افتاده سرزنش نکن...
این که ''درس خوندن تو این شرایط خییییلی سخته'' کاملا قابل درکه برام چون با گوشت و پوست و استخونم لمسش کردم این رو که بعضی موقع ها در سیچویشنی قرار می گیری که انگار مثل یه جزیره ای که دریای مشکلات احاطش کرده...
تجربه ای که از کنکور سال قبلم دارم اینه که قطعا تو زمان باقی مونده میشه حتی چند صد هزارتا! جا به جا شد...
ما پسرا قراره بعدا مردای خونه باشیم ، باید اینو یاد بگیریم که گاهی اوقات وقتی زیر پامون خالی میشه هم ادای آدماییرو در بیاریم که انگار پاش رو زمین سفته...
قوی باش و ادامه بده:smiling_face_with_open_mouth:
پ ن : یکی می خواد همین حرفارو به خودم بزنه!!! -
@saman-sadeghi78
سلام رفیق...
کاملا درکت می کنم چون تجربه یک چنین اتمسفری رو توی خونوادم داشتم و اوضاع درسیم هم مشابه تویه و به مراتب بدتر و در فشاری که مسئله سربازی بهمون وارد می کنه هم مشابه همیم...
ببین اینکه ما تو چه منطقه ای یا چه خونواده ای به دنیا میام دست خودمون نیست و درک این مسئله هر چی بزرگتر بشی راحت تر میشه پس به خودت سخت نگیر و احیانا خودتو بابت اتفاقایی که افتاده سرزنش نکن...
این که ''درس خوندن تو این شرایط خییییلی سخته'' کاملا قابل درکه برام چون با گوشت و پوست و استخونم لمسش کردم این رو که بعضی موقع ها در سیچویشنی قرار می گیری که انگار مثل یه جزیره ای که دریای مشکلات احاطش کرده...
تجربه ای که از کنکور سال قبلم دارم اینه که قطعا تو زمان باقی مونده میشه حتی چند صد هزارتا! جا به جا شد...
ما پسرا قراره بعدا مردای خونه باشیم ، باید اینو یاد بگیریم که گاهی اوقات وقتی زیر پامون خالی میشه هم ادای آدماییرو در بیاریم که انگار پاش رو زمین سفته...
قوی باش و ادامه بده:smiling_face_with_open_mouth:
پ ن : یکی می خواد همین حرفارو به خودم بزنه!!! -
سلام یکی از معلمای خیلی خوبمون تعریف میکرد، که یکی از شاگرداش بهش گفته شمارمو یادم رفته بنویسم و مطمئنم بهم زنگ میزنن.و رتبشم واقعا تک رقمی شد
ولی یه مشکلی داشت،مشکلش این بود که سال آخرش باباش میخواست ازدواج مجدد کنه ، اون میرفت تو انباریه خونشون درس میخوند
حالا خودت انتخاب کن -
سلام یکی از معلمای خیلی خوبمون تعریف میکرد، که یکی از شاگرداش بهش گفته شمارمو یادم رفته بنویسم و مطمئنم بهم زنگ میزنن.و رتبشم واقعا تک رقمی شد
ولی یه مشکلی داشت،مشکلش این بود که سال آخرش باباش میخواست ازدواج مجدد کنه ، اون میرفت تو انباریه خونشون درس میخوند
حالا خودت انتخاب کن -
nsrin79
نه فک نمکینم امسال بوده باشه
سالشو نپرسیدیم ،رشتشم واقعا نمیدونم
ولی معلممون آدم معتبریه
اصلو بچسب