پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!!
-
دوستان آلا داره رایگان برامون کار میکنه و هممون به نحوی از آلا سود بردیم حالا ما هم میتونیم ی کمک کوچولو به آلا کنیم !
دوست خوبم می خوای تو این کار خیر همراه آلا باشی؟
این کد#
78897*4321#
برای توست
برای تویی که می خوای دست دوستتم بگیری و تو اوج گرفتنش کمکش کنی. -
rozgol من ادبیاتم ضعیفه,کتاب پنج گنج مهر و ماه دارم,خوبه یا نه؟
KingAlireza7277 منم کتاب پنج گنجو دارم ب نظرم ک خوبه همه چی رو تو خودش جا داده و نیاز نیس چندتا کتاب جداگانه رو بخونیم
-
سلام دوستان . امروز این تاپیک رو زدم چون دیدم خیلی از دوستان سوال می پرسند در مورد نحوه ی مطالعه ی دروس و نحوه ی برنامه ریزی برای رسیدن به بودجه بندی آزمون و... .
در اینجا از همه ی دوستان عزیز دعوت می کنم که در هر درسی که درصد های خوبی کسب کردن روش مطالعه ( یا منابع ) و اصول برنامه ریزی خودشون رو بگن تا بقیه ی دوتان هم استفاده کنند .
لطفا روش های مطالعه ی خودتون رو (+ ساعت مطالعه ی اون درس ) با درصد تون در آزمون آزمایشی بگید(اسم آزمون آزمایشی فراموش نشه )
در کل دوستان بگید که چه کارهایی انجام دادید که درصد و تراز بالایی رو در آزمون بدست آوره اید
ممنون از همه ...******** چهارم تجربی -------- چهارم ریاضی *******
با کمک هم پله پله تا پیشرفت .......Drmehdi
بچه ها زیست رو چ جوری برنامه بریزم که هم فیلم ببینم و تست بزنم ؟؟؟
بچه های چهارم تجربی تو فصل 2 زیست بخش دامپروریش میتونیم اون دوتا سلولی که از گوسفند 1 و 2 میگیریم رو فقط از گوسفند 1 بگیریم و اون سلولی که تشکیل میشه رو تو رحم گوسفند 2 بذاریم؟؟؟ -
rozgol من ادبیاتم ضعیفه,کتاب پنج گنج مهر و ماه دارم,خوبه یا نه؟
KingAlireza7277 کتاب خوبیه ولی اگر درستون ضعیفه بهتره از تست هاس اسون شروع کنین برین سمت تست های دشوار گاج نقره ای تست هاش به نسبت راحت تره اگه میتونین اول به اون مسلط باشین بعد برین مهروماه بزنین
-
بقیه کجان؟
در کدوم درس ها قوی هستین چطور خوندین به ما هم بگین.
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان الایی من توازمون ریاضی 80 وامار 100 زدم برا این درس ها فقط میشه گفت یه درسنامه خ کم بخونیدبعدش همش تست بزنید تواین درس بایدباهرتیپ تستی درگیرشد فقط فقط تست این رمزشه به نظرم کتاب ابی سی سال کنکورواول بزنین بعدبرید سراغ تست های خوشخوان
-
براعربی هم بگم شما اول ازهمه قواعدوبخونیدبعدبرین سراغ متن کتاب پیادش کنین بعدخودتون اول ازدرسا یه ترجمه کنین بعدش بایه کتاب مقایسه کنین ببینن کجاهااشتباه ترجمه کردین یاکدوم لغات روبلدنیستین بعداصلاح کنین براعربی بایدابتدااول دبیرستان عالی بلدباشی بعدسراغ بقیه اش به نظرم خ سبزکتاب خوبیه براش
-
Faeze2000
من برای ادبیات از کتابای موضوعی نشر الگو استفاده میکنم البته درکنار متابای موضوعی کتاب جامع ادبیات الگو رو هم تستاشو میزنم بنظرم این کتابا خوبن برای ادبیات -
Faeze2000
من برای ادبیات از کتابای موضوعی نشر الگو استفاده میکنم البته درکنار متابای موضوعی کتاب جامع ادبیات الگو رو هم تستاشو میزنم بنظرم این کتابا خوبن برای ادبیاتfatemeh1998 در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
Faeze2000
من برای ادبیات از کتابای موضوعی نشر الگو استفاده میکنم البته درکنار متابای موضوعی کتاب جامع ادبیات الگو رو هم تستاشو میزنم بنظرم این کتابا خوبن برای ادبیاتممنونم دوست عزیز؛)
-
سلام من سومم و ازمون قلمچی 7ابان زیست گواه و خود قلم چی رو 100 زدم
البته من برای المپیاد زیست میخونم اما به نظرم برای رسیدن به درصد 100 ازمون ها که از کتاب درسی خیلی ریز سوال مطرح میشه کارهایی هست که من انجام دادم و مفیده کتاب درسی رو اول خوب بفهمید وحتما رفع اشکال کنید نیاز به درس و فیلم هم نداره مگر نکته ی خاصی رو براتون نمایان کنه که اونم کاملا با تسلط روی کتا به دست میاد خب این تا اینجا ولی کار خاصی که کردم خووندن کتابنامه ی زیست مهر و ماه که نکته ها وترکیبی های کتاب درسی رو گفته .بعد هم نشر دریافت کتاب دکتر عمارلو عالیه اینا رو که خوندین البته تستای کنکور پایه اس ولی تست های 8000 تست گاج هم من دوس دارم -
من 7 ساعت هفته ی قبل اون ازمون زیست خوندم و اول کتابنامه ترکیبیشو با دوم چک کردم و بعد دریافت و تستاش و100 زدم همین
البته من زیست رو تا 4ام تموم کردم و کل کنکورا رو قبلا زدم و این دیدم رو وسیع تر کرده
دفعه یپیش فقط تستای خود دریافت رو زدم -
Drmehdi
بچه ها زیست رو چ جوری برنامه بریزم که هم فیلم ببینم و تست بزنم ؟؟؟
بچه های چهارم تجربی تو فصل 2 زیست بخش دامپروریش میتونیم اون دوتا سلولی که از گوسفند 1 و 2 میگیریم رو فقط از گوسفند 1 بگیریم و اون سلولی که تشکیل میشه رو تو رحم گوسفند 2 بذاریم؟؟؟نگین نه معلم ما که گفت نمیشه دوتاسلول باید از گوسفندای متفاوت باشه
-
دوستان سلام
ایا لازمه عمومی هارو از الان بخونم؟
چون بدون خوندن توی قلمچی 60 الی 80 درصد میزنم (جز عربی!!)
بهتره اینارو روشون کار کنم و برسونم به صد یا وقتشونو به اختصاصیا بدم و اونارو بیارم بالا؟چون اختصاصیام خیلی بده
متشکر! -
دوستان سلام
ایا لازمه عمومی هارو از الان بخونم؟
چون بدون خوندن توی قلمچی 60 الی 80 درصد میزنم (جز عربی!!)
بهتره اینارو روشون کار کنم و برسونم به صد یا وقتشونو به اختصاصیا بدم و اونارو بیارم بالا؟چون اختصاصیام خیلی بده
متشکر!sahba من هرازمونی میدادم فقط عربیو 30درصد میزدم اونم نخونده:bowtie:
بفیه درسام زیر 30بود خخخخخخ البته جبران میکنم عربی راحته همه سوالاش رمز داره
-
sahba من هرازمونی میدادم فقط عربیو 30درصد میزدم اونم نخونده:bowtie:
بفیه درسام زیر 30بود خخخخخخ البته جبران میکنم عربی راحته همه سوالاش رمز داره
fatemekhanom 30 رو که میزنم دیگه.بین 30 و 40 میزنم
همه ترجمه ها+اون متنشو جواب میدم ولی خب قواعدشو روش وقت نذاشتم تا الان -
fatemekhanom 30 رو که میزنم دیگه.بین 30 و 40 میزنم
همه ترجمه ها+اون متنشو جواب میدم ولی خب قواعدشو روش وقت نذاشتم تا الانخیلی خوبه قواعدم بخون کم کم عمومیارو حتمن بخونه سه تاتخصصی یه عمومی روزانه
ریاضی فیزیکت چطوره چجور میخونی؟؟؟ -
خیلی خوبه قواعدم بخون کم کم عمومیارو حتمن بخونه سه تاتخصصی یه عمومی روزانه
ریاضی فیزیکت چطوره چجور میخونی؟؟؟fatemekhanom
من پشت کنکوری ام
ریاضیمو تا همین الان ازش میترسیدم :|
ولی خب شروع به خوندن کردم با تدریس اقای امینی راد
ازمون قبلی کانونو 40 زدم ولی خب چون امارشو نخونده بودم درصد کل کم تر شد
فیزیک هم به همین نحو امسال میخوام باهاش اشتی کنم!فیزیک 55 زدم کانون.پایه از تدریس اقای کازرانیان استفاده کردم پیش هم خودم خوندم
ولی زیست هرچی میخونم بازم... -
fatemekhanom
من پشت کنکوری ام
فیزیک هم به همین نحو امسال میخوام باهاش اشتی کنم!فیزیک 55 زدم کانون.پایه از تدریس اقای کازرانیان استفاده کردم پیش هم خودم خوندم
ولی زیست هرچی میخونم بازم...sahba در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
fatemekhanom
من پشت کنکوری ام
ولی زیست هرچی میخونم بازم...ب نظرماگ فیلمای اقای پازوکی رو واسه زیست بببینی تست زدن راحت تر میشه
-
sahba در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
fatemekhanom
من پشت کنکوری ام
ولی زیست هرچی میخونم بازم...ب نظرماگ فیلمای اقای پازوکی رو واسه زیست بببینی تست زدن راحت تر میشه
-
نگین
ممنون.اقای پازوکی چند تا فیلمشونو دانلود کردم ولی خیلی طولانی بودن من وقتم زیاد نیست
این هفته که از تدریس اقای رحیمی استفاده کردم ببینم چی میشه...sahba در پست جامع نحوه ی مطالعه ی دروس ( کتاب + فیلم + تست و ... ) برای آزمون های آزمایشی --> افزایش تراز و کاهش رتبه !!! گفته است:
نگین
ممنون.اقای پازوکی چند تا فیلمشونو دانلود کردم ولی خیلی طولانی بودن من وقتم زیاد نیست
این هفته که از تدریس اقای رحیمی استفاده کردم ببینم چی میشه...ایشالله بهتر شه