کسی که تا الان چیزی نخونده توی این فرصت باقی مونده چیکار کنه!
-
سلام!:raising_hands:
این سوالی که می پرسم مربوط به دوستیه که دارم از من پرسید اما من براش جوابی نداشتم مشاور هم ندارم که ازش بپرسم. خودشم توانایی گرفتن مشاور نداره!:face_with_rolling_eyes:
داستان از این قراره که این دوستمون به دلایل مشکلاتی که داشته نتونسته تا الان خوب درسارو بخونه. فقط خودشو در حد امتحانای مدرسه اماده می کرده و برای کنکور تا الان نخونده. اونم شب امتحانی:face_with_head-bandage:
الان سوالش اینه که توی این فرصت باقی مونده تا کنکور چی کار کنه؟ پایه بخونه یا فقط درسای دوازدهمش؟ با توجه به اینکه امتحان نهایی هم داره جواب بدید!:face_with_rolling_eyes:
رشته ش تجربیه نظام جدیده
می خواد دانشگاه فرهنگیان بیاره فکر کنم فکر کنم سهمیه زیر 25 درصد هم داره:sneezing_face: :face_with_medical_mask:
رتبه-های-انجمن-آلاء با تجربه های عزیز ی راهنمایی کنید!
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار ناظم
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء -
این سوالی که می پرسم مربوط به دوستیه که دارم از من پرسید اما من براش جوابی نداشتم مشاور هم ندارم که ازش بپرسم. خودشم توانایی گرفتن مشاور نداره!:face_with_rolling_eyes:
داستان از این قراره که این دوستمون به دلایل مشکلاتی که داشته نتونسته تا الان خوب درسارو بخونه. فقط خودشو در حد امتحانای مدرسه اماده می کرده و برای کنکور تا الان نخونده. اونم شب امتحانی:face_with_head-bandage:
الان سوالش اینه که توی این فرصت باقی مونده تا کنکور چی کار کنه؟ پایه بخونه یا فقط درسای دوازدهمش؟ با توجه به اینکه امتحان نهایی هم داره جواب بدید!:face_with_rolling_eyes:
رشته ش تجربیه نظام جدیده
می خواد دانشگاه فرهنگیان بیاره فکر کنم فکر کنم سهمیه زیر 25 درصد هم داره:sneezing_face: :face_with_medical_mask:
همیار ناظم
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاءmmhdishafiee فقط بشینه دوازدهم بخونه..........همین...آخه تا این فرصت باقی مونده نمیشه پایه رو خوند
فقط زیست دوزادهم+ پایه بخونه...نظر من اینه چون از دوزادهم بیشتر توی کنکور میاد -
سلام به نظر من هم از همین امروز شروع کنه به خوندن حتی اگه تصمیم بگیره سال آینده کنکور بده از همین امروز شروع کنه
-
رشته ش تجربیه نظام جدیده
همیار ناظم
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاءmmhdishafiee
زیست رو به صورت مبحثی بخونه
شیمی رو از پایه بخونه
ریاضی فیزیک بعضی فصلا رو گلچین کنه ، فصلایی که بهم ربط دارن رو با هم بخونه و همین فصلا رو خیلی خوب تست بزنه
رو عمومی ها خیلی کار کنه و برای درصدای بالای ۶۰ حتی از الان دیر نشده
زرد عمومی و زرد اختصاصی یعنی کنکورهای سال های اخیر رو هم حتما حل کنه