زیست 2. دستگاه عصبی
-
سوال 12میشه 4
چون هرچقدرتعدادغلاف میلین بیشترباشه پس گره های رانویه هم بیشترمیشه...وبخاطراینکه پیام عصبی ازگره های رانویه جهش پیدامیکنندتابه پایانه ی آکسونی برسن هرچقدرتعدادگره هابیشترباشه پس جهش هم بیشترمیشه...وپیام عصبی قدم های تندتری برمیداره تابه مقصدبرسه..
ودلیل دیگه هم اینکه قطرنورون هرچقدربیشترباشه سرعت بیشتره...
ولی دلیلش روکتاب نیاورده فکرکنم..@UNIQUE7
داداش اینی که گفتی مطمئنی ؟
من یادم نیست کجاها ولی خونده بودم هرچقدر تعداد میلین کم باشه در نتیجه گره رانویه کمتر میشه وسرعت هدایت پیام بیشتر میشه و انرژی کمتری مصرف میشه چون پیام عصبی طول جهشش بیشتر میشه مثلا فرض کن یکی یه مسیر با طول مشخص رو یه بار با 100 قدم بره یک بار با 10 قدم مشخصه که تو 10 قدم زودتر به هدف میرسه
برا همین تو بیماری مولتیپل اسکلروز بعضی از این میلین ها از بین میره و تعداد گره رانویه افزایش پیدا میکنه و هم سرعت پیام کندتر میشه و هم انرژی بیشتری برا هدایت پیام مصرف میشه
بازم اگه کسی اطلاعاتی داره بگه تا مطمئن بشیم . -
@UNIQUE7
داداش اینی که گفتی مطمئنی ؟
من یادم نیست کجاها ولی خونده بودم هرچقدر تعداد میلین کم باشه در نتیجه گره رانویه کمتر میشه وسرعت هدایت پیام بیشتر میشه و انرژی کمتری مصرف میشه چون پیام عصبی طول جهشش بیشتر میشه مثلا فرض کن یکی یه مسیر با طول مشخص رو یه بار با 100 قدم بره یک بار با 10 قدم مشخصه که تو 10 قدم زودتر به هدف میرسه
برا همین تو بیماری مولتیپل اسکلروز بعضی از این میلین ها از بین میره و تعداد گره رانویه افزایش پیدا میکنه و هم سرعت پیام کندتر میشه و هم انرژی بیشتری برا هدایت پیام مصرف میشه
بازم اگه کسی اطلاعاتی داره بگه تا مطمئن بشیم . -
@saraa-66 میشه سوال 12 و 13 بادلیل بگین ببخشید. ممنون. سوال 12 آقای موقاری گفت که هرچه غلاف میلین کمتروقطر بیشترباسه . سرعت بیستره
-
سوال13روشک دارم...نمیتونم مطمئن بگم
ولی باتوجه به اینکه سلولای پشتیبان قابلیت تقسیم شدن دارن واینکه نوروناتقسیم نمیشن احتمالاگزینه ی 1باشه...
(به طورکلی درنظرگرفتم...ممکنه کسی دچاربیماری بشه وقسمتی ازنوروناش ازبین رفته باشه،که دیگه ترمیم نمیشن)
1میشه؟ @Mahed
حالاجناب برنوسی هم نظرشون رواعلام کنن واگرغلط گفتم اصلاح کنن
ممنون @Amir-Bernousi@UNIQUE7 بله گزینه 1 میشه
-
@UNIQUE7 آره. من هم خودم نشرالگو دارم ودیدمش . ولی الان من گیج دارم میشم حرف آقای موقاری درسته یا نشرالگو
-
عاقا..
اینوبگین اول..
مگه هرچقدتعدادمیلین بیشترباشه مسیرحرکت پیام عصبی زودتره نمیشه؟چرا؟؟؟چونکه بایدازگره ی رانویه جهش کنه دیگه..مگه نه؟
خب..
چون که غلاف میلین عایقه...اوکیه؟
پس میشه گزینه ی 4 -
هرچی قطر بیشتر و میلین بیشتر سرعت هدایت بیشتر
میلین بیشتر در نتیجش گره رانویه بیشتر و بعدش سرعت هدایت بیشتر
هر نورون هم ممکنه چن تا سلول پشتیبان داشته باشه -
romisa سلام مطمئنیدمیلین بیشترباشه گره ی رانویه ی بیشترمیشه وسرعت بیشتر؟
شک کردموکلاقاطی پاتی شدهرچی که خونده بودم:/
مگه هرچقدگره ی رانویه کمترباشه جهش زودتراتفاق نمیفته وسرعت بیشترنمیشه؟؟ -
-
-
هرچی قطر بیشتر و میلین بیشتر سرعت هدایت بیشتر
میلین بیشتر در نتیجش گره رانویه بیشتر و بعدش سرعت هدایت بیشتر
هر نورون هم ممکنه چن تا سلول پشتیبان داشته باشه