شرایط زندگی امثال من
-
سلام
دوستان
بنده تا آبان ماه سرکار بودم استعفا دادم وآذر ماه پدرم رو از دست دادم وتاالان که یکم تونستم خودمو جمع و جور کنم میخوام شروع کنم
خوشحال میشم اگر کسی تجربه شروع از الان رو داشته راهنمایی خودش رو از بنده دریغ نکنه تاازمون خطای کمتری داشته باشم البته الانم بنابه دلایلی مدام درحال رفت وامدم اما دوست ندارم از الان به ۹۹فکر کنم
اگرم راهنمایی وجود نداشت شاید خودم تصمیم بگیرم اینجا رو بکنم جایگاه ثبت ساعت مطالعه ولو روزی یک ساعت ....
درهر صورت سپاسگزارم
با آرزوی موفقیت برای همه ... -
nellsaa در شرایط زندگی امثال من گفته است:
درهر صورت سپاسگزارم
سلام؛
من خیلی کوچیک تر و بی تجربه تر از اونی هستم که بخوام به شما راهنمایی بدم. فقط میتونم بگم که مهم ترین اصل، ایمان و اراده و داشتن هدف + پشتکار هست. دوستان رو تگ می کنم که بهتون پاسخ بدن:
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همچنین یه تاپیک هم هست که بچه ها ساعت مطالعه رو ثبت میکنن. میتونید از اون استفاده کنید: https://forum.alaatv.com/topic/9694/گزارش-ساعت-مطالعه-ویژه-کنکور-98-تنها-تاپیک-رسمی/67 -
nellsaa در شرایط زندگی امثال من گفته است:
درهر صورت سپاسگزارم
سلام؛
من خیلی کوچیک تر و بی تجربه تر از اونی هستم که بخوام به شما راهنمایی بدم. فقط میتونم بگم که مهم ترین اصل، ایمان و اراده و داشتن هدف + پشتکار هست. دوستان رو تگ می کنم که بهتون پاسخ بدن:
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همچنین یه تاپیک هم هست که بچه ها ساعت مطالعه رو ثبت میکنن. میتونید از اون استفاده کنید: https://forum.alaatv.com/topic/9694/گزارش-ساعت-مطالعه-ویژه-کنکور-98-تنها-تاپیک-رسمی/67ehsankarami ممنون از لطفتون
-
-
-
سلام
دوستان
بنده تا آبان ماه سرکار بودم استعفا دادم وآذر ماه پدرم رو از دست دادم وتاالان که یکم تونستم خودمو جمع و جور کنم میخوام شروع کنم
خوشحال میشم اگر کسی تجربه شروع از الان رو داشته راهنمایی خودش رو از بنده دریغ نکنه تاازمون خطای کمتری داشته باشم البته الانم بنابه دلایلی مدام درحال رفت وامدم اما دوست ندارم از الان به ۹۹فکر کنم
اگرم راهنمایی وجود نداشت شاید خودم تصمیم بگیرم اینجا رو بکنم جایگاه ثبت ساعت مطالعه ولو روزی یک ساعت ....
درهر صورت سپاسگزارم
با آرزوی موفقیت برای همه ...nellsaa
سلام
در هر درس مباحثی رو انتخاب کنید و همون ها رو خیلی خوب تست بزنید
مثلا زیست فصلای مربوط به انسان و ۴ فصل آخر زیست پیش دانشگاهی انتخاب خوبیه
برای ریاضی و فیزیک بعضی فصلا رو تنتخاب کنید و همونا رو با تست مسلط شید
برای شیمی از دوم شروع کنید
برای عمومی ها هم وقت بذارید از الان میشه به درصد بالایی توشون رسید
زردعمومی و زرد اختصاصی رو حتما حل کنید -
nellsaa
سلام
در هر درس مباحثی رو انتخاب کنید و همون ها رو خیلی خوب تست بزنید