1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
amirkhan11 در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
ممنون میشم جزوه کامل استاد ناصح زاده رو قرار بدید.
جزوه کامل نیست چون کتابشون چاپ شده و آلا حق گذاشتنش رو نداره
http://selfpub.kanoon.ir/Default.aspx?pid=24&id=27
در صورت تمایل و نیاز برای تهیه ی کتاب میتونین به این لینک که وب سایت دبیران پرمخاطبه مراجعه کنین -
تدریس آقای ناصح زاده عالیه
-
Sunny در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
sohrab
سلام
واژگان کل عربی (درسنامه-1)
ارسال توسط : سمیرا احمد کلهری/فردیس-کرج
دانلود با لینک مستقیم !
سلام ممنون به خاطر زحماتتون لغات عربی همین یک درسنامست یا بازم هست -
سلام ببخشید کتابشون رو فقط از تهران باید خریداری کنیم یا اینکه کتابشون تو شهرستان ها هم به فروش می رسه
-
بهنام در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام استاد جزوه ی ترجمه ندارن؟
سلام
به این لینک مراجعه کنین
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/5/12/155 -
zahra44 در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام دوستان لازم ومتعدی رواستاددرس دادن؟اگردرس دادن توکدوم جلسس،ممنون میشم جواب بدید
سلام
ریز مباحث رو بخونید متوجه میشید کجا درس دادن دوست عزیز -
ای کاش استاد یه کم منظم تر تدریس میکردم و ترتیب درس ها رو به هم نمیزدن و یه جزوه جامع داشتن
-
سلام عزیزان
این دوره با دوره ای که سال قبل ( یعنی 93-94 ) توسط همین استاد دوست داشتنی تدریس شده فرقی میکنه ؟ من 93-94 ایشونو دارم لازمه که اینو دانلود کنم ؟
ممنون از همگی، با آرزوی موفقیت -
HossEin freedom در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام عزیزان
این دوره با دوره ای که سال قبل ( یعنی 93-94 ) توسط همین استاد دوست داشتنی تدریس شده فرقی میکنه ؟ من 93-94 ایشونو دارم لازمه که اینو دانلود کنم ؟
ممنون از همگی، با آرزوی موفقیتسلام . نه همونو ببینی کافیه .
-
ببخشید بچه ها شما که کتاب استاد رو سفارش دادین چن روزه به دستتون رسید .من 7 آذر سفارش دادم از طریق سایت معلمان پرمخاطب نه کد پیگیری بهم دادند نه چیز دیگه !فقط باید منتظر باشم باهام تماس بگیرن .لطفا اگه کسی سفارش داده توی همین اواخر بگه چن روزه به دستش رسیده . ممنون میشم
-
jellyfish در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
ببخشید بچه ها شما که کتاب استاد رو سفارش دادین چن روزه به دستتون رسید .من 7 آذر سفارش دادم از طریق سایت معلمان پرمخاطب نه کد پیگیری بهم دادند نه چیز دیگه !فقط باید منتظر باشم باهام تماس بگیرن .لطفا اگه کسی سفارش داده توی همین اواخر بگه چن روزه به دستش رسیده . ممنون میشم
پست چند روزه انتخاب کردین؟
پست سفارشی 5 تا 7 روز
پست پیشتازه یک تا دو روز -
اصلا ننوشته بود نوع پست رو .برای خودمم عجیب بود یه جورایی فقط باید ثبت نام میکردی اسم و آدرس و شماره تلفن و میدادی و پول ...حالا من از تهران تا شیراز دیگه حداکثر 8 روز صبر میکنم .ممنون از پاسختون ...ولی مطمئن شم که کتابشون تموم نشده؟آخه هفته ی پیش نمایشگاه بین المللی کتاب رفتم غرفه ی قلم چی مسئولش گفت از این کتاب دیگه چاپ نمیشه و گیرت نمیاد .به همین دلیل سفارش دادم ....