همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ینی هر مبجثو ببینم کامله؟؟؟ یا امینی راد رو ببینیم؟؟ کدومو پیشنهاد می کنین؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط royaaa انجام شده
فاطمه 67
روش خوندن زیست
اول خوندن روزنامه وار کتاب درسی
بعد خواندن روزنامه وار یه درسنامه قوی
بعد دوباره برمیگردی سرکتاب درسی اینبار با تسلط بیشتر مطالعه میکنی مفهومی مفهومی میخونی
بعد میری سراغ تست وقتی تستارو تموم کردی
متوجه ضعفات شدی دوباره برمیگردی سرکتاب درسی برطرفشون میکنی و مطالبو تو ذهنت تثبیت میکنی
و مرور هم تو برنامه درسیت بزار -
negar2012
پیشنهاد من اول کتابو بخون بعد برو مبحث مورد نظر رو ببین نکاتو بنویس تو کتاب درسیت نه جزوه! بعد دوباره بخون همه رو با هم تست نشر الگو بزن -
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اوهوم. ممنون
-
negar2012
من دوتاشو می بینم..ارزش وقت گذاشتنو داره..دوتاشو که میبینم تستای الگو برام آسون میشن@drsara
استاد پازوکی هم روش تدریسشون خوبه -
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
royaaa در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@drsara
استاد پازوکی هم روش تدریسشون خوبهایشوووووون که خدای فهموندن زیستن
من زیست با ایشون فهمیدم
بعد که بفهمی دیگه کارت اسون میشه -
بله کاش امسالم بودن
-
negar2012
پیشنهاد من اول کتابو بخون بعد برو مبحث مورد نظر رو ببین نکاتو بنویس تو کتاب درسیت نه جزوه! بعد دوباره بخون همه رو با هم تست نشر الگو بزننوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Masters
ببخشین میشه تقریبی بقیه درصداتونم بگین
اخه زیستتون رو خیلی خوب زدین
انتظار رتبه بهتر میره
اگه اینو میپرسم برا اینه که من تغییر رشته ایم میخوام تقریبی بدونم با چه درصدایی چه رتبه ای میشه اورد؟ -
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ینی اول کتابو بخونم خوبه خوب که یادیدم بعد ببینم فیلما رو؟
-
یه روشی هم هست برا تست زدن مخصوصا تست الگو به صورت افقی و عمودی تست بزنید درسی که در زیست تازه میخواین جدی بخونید اول افقی ( هدف فقط حل تست ) و بعد عمودی (هدف تحلیل سایر گزینه ها و یاداشت نکته از تست در کتاب درسی) این روش تک رقمی هاست استفاده کنید
-
یه روشی هم هست برا تست زدن مخصوصا تست الگو به صورت افقی و عمودی تست بزنید درسی که در زیست تازه میخواین جدی بخونید اول افقی ( هدف فقط حل تست ) و بعد عمودی (هدف تحلیل سایر گزینه ها و یاداشت نکته از تست در کتاب درسی) این روش تک رقمی هاست استفاده کنید
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Masters
من همین کارو میکنم ... -
ترنم
اختصاصی ها 30 - 40 به جز زیست و زمین 50 ...... عمومی 50 -60 (عربی 20 و زبان 80) -
@drsara
افرین افرین تک رقمی اینده -
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من خیلی استرس دارمممممممم
-
ترنم
اختصاصی ها 30 - 40 به جز زیست و زمین 50 ...... عمومی 50 -60 (عربی 20 و زبان 80)نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Masters
با این درصدا 4 هزار شدین؟! مگه داریم؟ -
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Masters
بعله مچکرم -
@drsara
دوستمو ندیدید زیستو 74 یا 76 دقیق نمیدونم زد با درصد های اختصاصی تقریبا برابر من و عمومی هاش یکم بیشتر من رتبش 3000 تا کمتر من بود