فرمول های شیمی
-
واکنش هایی که توی کتاب درسی اومدن باید حفظ باشید
-
واکنش هایی که توی کتاب درسی اومدن باید حفظ باشید
-
والا من توی ازمونا و تستایی که میزنم گاهی اوقات سوالایی میدن بدون واکنش و باید واکنشو حفظ باشی .دبیر ما گفت اونایی که توی کتاب اومده رو حفظ کنید حتما .دبیر شم منظورشون حتما این بوده که واکنشایی که توی کتاب نیست و ازشون سوال بیاد حتما واکنشو میدن
-
@parniyan-k دبیرمون گفت که لازم نیست خودشون میدن :| تو کنکور والله گیج شدم همچین چیزی نیست ؟ !!
-
والا من توی ازمونا و تستایی که میزنم گاهی اوقات سوالایی میدن بدون واکنش و باید واکنشو حفظ باشی .دبیر ما گفت اونایی که توی کتاب اومده رو حفظ کنید حتما .دبیر شم منظورشون حتما این بوده که واکنشایی که توی کتاب نیست و ازشون سوال بیاد حتما واکنشو میدن
-
سلام عرض ادب خدمت تمام زحمت کشان الا
ببخشد من یک سوال داشتم درمورد شیمی
ایا لازمه که همه فرمول هاشو حفظ کنیم ؟ برای کنکور نظام جدید ؟ دبیرمون گفت لازم نیست بخشنامه امده که خودشون تو کنکور فرمول هارو میدین ایا واقعیت داره ؟ من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم ممنون میشم جوابمو بدینmilad2 اونا رو حفظ نباشین اصلا نمیتونین وارد سوال بشین : /
-
milad2
فکر کنم تو مقدمه کتاب خیلی سبز خوندم واکنشا رو نباید حفظ بود ...
دقت کرده باشین تو همه سوالا (البته من فقط خیلی سبز رو دیدم) واکنش رو داده ... -
milad2 اونا رو حفظ نباشین اصلا نمیتونین وارد سوال بشین : /
آسمان ِ آبی یا پس خدا رحمت کنه منو :)
-
milad2
فکر کنم تو مقدمه کتاب خیلی سبز خوندم واکنشا رو نباید حفظ بود ...
دقت کرده باشین تو همه سوالا (البته من فقط خیلی سبز رو دیدم) واکنش رو داده ... -
سلام حتما واکنش ها رو یاد بگیرید
خیلی از واکنش ها حفظی نیست و با کمی قلق میشه فرآورده ها رو بدست اورد
توصیه من استفاده از فیلمای استاد آقاجانی بخش واکنش نویسی حتما نگاه کنید هرچند نظام قدیمه اما خیلی از واکنش ها مشترکه و اینکه نکات لازم رو یاد میگیرید -
توصیه من استفاده از فیلمای استاد آقاجانی بخش واکنش نویسی حتما نگاه کنید هرچند نظام قدیمه اما خیلی از واکنش ها مشترکه و اینکه نکات لازم رو یاد میگیریدromisa در فرمول های شیمی گفته است:
توصیه من استفاده از فیلمای استاد آقاجانی بخش واکنش نویسی حتما نگاه کنید هرچند نظام قدیمه اما خیلی از واکنش ها مشترکه و اینکه نکات لازم رو یاد میگیریدواکنش نویسی برای نظام جدید رو تو کانال خودشون رایگان گذاشتن