Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)
رفیق ادبیات ❤️
_ Reza __
رفیق ادبیات رو میشناسید ؟ ... درسته زیست 😁 ادبیات دوممون همینه به همون اندازه که خودشو جدی گرفتیم اینم باید جدی بگیریم 🤝 بریم که داشته باشیم 😎
زیست شناسی
زیست دوازدهم گفتار ۱ فصل ۴
7
سلام وقت به‌خیر ممکنه توی انواع جهش های ساختاری فقط یک نقطه شکست داشته باشیم؟ توی هر ۴ نوع جهش؟ دو نقطه شکست رو مطمئنم هرکدوم می‌تونن داشته باشن
زیست شناسی
زیست
E
سلام. کتاب میگه گربه ها از فرومون ها برای تعیین قلمرو استفاده میکنن. تعیین قلمرو هم شامل مشخص کردن محدوده خودشون با جانوران دیگه هست (حالا یا گربه‌های هم‌نوع یا گونه های مختلف جانوران). حالا یه سوال... مگه طبق گفته کتاب فرومون ها برای ایجاد پاسخ رفتاری در جانوران یک گونه استفاده نمیشه؟ پس چجوری گربه ها میتونن با استفاده از این ماده جانوران گونه‌های دیگه هم از محدودشون دور کنن؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
زیست دهم گفتار ۳ فصل ۲
Romeisa ShamsiR
در کدام گروه از پستانداران گیاهخوار دفع ببشتری از مواد غذایی صورت میگیرد ؟
زیست شناسی
سوال
9743598430ba5a9
سلام اگر من راه ابریشم ۲ رو خریداری کنم جزوه یا همون کتابش کی و چگونه به دستم‌میرسه؟ لطفا جواب بدید متشکرم.
زیست شناسی
فصل 3دوازدهم
Foruzan TaheriF
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گیاهی🥴
E
سلام. این مثال ها درست هستن؟ نورگرایی مثبت مثل خم شدن ساقه گیاهان به سمت نور. نورگرایی منفی مثل رشد ریشه اغلب گیاهان که داخل خاک و به دور از نور صورت میگیره. زمین گرایی مثبت دوباره مثل مثال قبلی. زمین گرایی منفی مثل درختان حرا و درختان انجیر معابد. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
فصل1 دوازدهم
Hg L 0H
سلام گزاره اینه: هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛ به طور حتم در همه ی آمینو اسید ها، دارای خاصیت آبگریزی می باشد. بعد جوابش اینه: گروه R در بین آمینواسید های مختلف( متفاوت ) است و ویژگی های آن ها را تایید می‌کند. لطفا توضیح بدین چی گفته یعنی میخواد بگه ممکنه گروه R در ساختار چهارم مثل ساختار سوم نباشه؟ @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
ژنتیک
Fatemeh aF
من هیچی از زیست دوازدهم نمیفهمم چند بار تدریسای مختلفو دیدم بازم نفهمیدم راه حلی دارین میخوام حداقل نهاییشو خوب بودم
زیست شناسی
فصل2 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
چرا هر کی هر چی میخواد میگه؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
تنظیم رونویسی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
فصل8 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۲ فصل ۷ زیست ۱٠
7
سلام این جمله به نظرتون درسته؟ "سیانوباکتری‌ها برخلاف ریزوبیوم‌ها می‌توانند به صورت آزاد نیز زندگی کنند."
زیست شناسی
یک گزاره
آیلینآ
Topic thumbnail image
زیست شناسی
سم نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
خیلی سخت نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۳ فصل ۵ زیست ۱۱
7
سلام می‌تونید بگید آیا پلاسموسیت لنفوسیت B محسوب می‌شه یا نه؟ می‌دونم که از تمایز یک لنفوسیت B به وجود می‌آد و سعی کردم توی منابع مختلف دنبال جواب سوالم بگردم اما فقط سر درگم‌تر شدم
زیست شناسی
چرا متوجهش نمیشم:///
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
ذرت
م
Topic thumbnail image
زیست شناسی

زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده زیست شناسی
888 دیدگاه‌ها 179 کاربران 76.6k بازدیدها 180 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • sohrabS آفلاین
    sohrabS آفلاین
    sohrab
    مدیر
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sohrab انجام شده

yaser32 سلام دوست عزیز چیزهایی که آلاء گفته اینه
    یک. دروس امسال تا قبل از عید تمومه و ان شاء الله تموم میشه!
    دو. اگر می خواهی به برنامه آزمون ها برسی باید از فیلم های پارسال استفاده کنید ( فیلم های سال های گذشته برای کنکور هم فوق العاده هستند و رتبه های دو رقمی و تک رقمی هم دادیم )، فیلم های امسال معلوم نیست به آزمون برسه یا نرسه
    سه. ما چه پولی کار می کردیم، چه عام المنفعه، هیچ وقت تضمین نمی دادیم چون بی معنیه این کار ( مگه ما می دونیم یک ساعت دیگه قراره چه اتفاقی بیافته ؟ پس تضمین چی رو بدیم )
    ما از اینکارها تو 3 سال گذشته نکردیم، از اینجا به بعد هم نخواهیم کرد، اگه مفیده استفاده کنید اگه مفید نیست استفاده نکنید.
    پس اینکه طبق آزمون میرید جلو یا نمیرید کاملا به خودتون بستگی داره و به ما ربطی نداره، من بودم هم پارسالی ها رو می دیدم و هم امسالی ها! اما من شما نیستم.

چهار. در مورد شایان که گفتی، مگه ما بی کاریم که وایستیم هر کس هر چی گفت بیاییم براش جواب بنویسیم ؟ ما از دبیرمون، قدرت تدریسش، رزومه ی دبیر و ... با خبریم و خیالمون راحته، اگر دبیر مشکل داشت این همه سال مجموعه های مختلف از جمله دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف، از دبیر نتیجه نمی گرفتند.
    شما حرف شایان رو دیدی اما پاسخ بقیه رو ندیدی ؟!
    شما پاسخ می خواهید، یه بار پاسخ کامل میدم، اما دفعه های بعد اینجور پیام ها صرفا نادیده گرفته میشن:
    حرف از فیلم آقای پازوکی زدند آقا شایان درسته ؟ رفتید نگاه کنید ببینید آقای پازوکی این قسمت رو چی گفتند ؟ من که رشتم ریاضی بود رفتم دیدم، شما هم برید ببینید تا ته موضوع رو متوجه میشید.
    از طرفی شما کتاب درسی رو نگاه کردید ؟ توصیه می کنم حتما نگاه کنید، خود کتاب هم در ظاهر تناقض داره! اما اگه تدریس آقای امینی رو با دقت گوش می کردی، متوجه می شدی که چه موقوع باید از کدوم حرف استفاده کنی.

• فصل که تموم بشه آقای امینی تست های کنکورهای مختلف ( 10 سال کنکور ) رو با حذف تکراری ها همه رو حل می کنند، اون وقت خواهید دید با این نکاتی که گفتند از پس تست ها میشه بر اومد یا نه
    • فصل که تموم بشه تمام سوالات نهایی تو این سال ها رو از این مبحث حل می کنند، بعد می بینید که می شه از تموم سوالات نهایی هم بر اومد.

%(#ff0000)[شما توقع داری دبیر بیاد بهت با زبون انگلیسی درس بده و یا نکات عجیب ردیف کنه؟ یا اینکه توقع داری دبیر بیاد به شما درسی بده که باهاش بتونی از پس سوالات نهایی و تست های کنکور بر بیای ؟]

هیچ پدر سوخته بازیی بالاتر از صداقت و راستگویی نیست.

ProfessorP 1 پاسخ آخرین پاسخ
    9
    • sohrabS sohrab

yaser32 سلام دوست عزیز چیزهایی که آلاء گفته اینه
      یک. دروس امسال تا قبل از عید تمومه و ان شاء الله تموم میشه!
      دو. اگر می خواهی به برنامه آزمون ها برسی باید از فیلم های پارسال استفاده کنید ( فیلم های سال های گذشته برای کنکور هم فوق العاده هستند و رتبه های دو رقمی و تک رقمی هم دادیم )، فیلم های امسال معلوم نیست به آزمون برسه یا نرسه
      سه. ما چه پولی کار می کردیم، چه عام المنفعه، هیچ وقت تضمین نمی دادیم چون بی معنیه این کار ( مگه ما می دونیم یک ساعت دیگه قراره چه اتفاقی بیافته ؟ پس تضمین چی رو بدیم )
      ما از اینکارها تو 3 سال گذشته نکردیم، از اینجا به بعد هم نخواهیم کرد، اگه مفیده استفاده کنید اگه مفید نیست استفاده نکنید.
      پس اینکه طبق آزمون میرید جلو یا نمیرید کاملا به خودتون بستگی داره و به ما ربطی نداره، من بودم هم پارسالی ها رو می دیدم و هم امسالی ها! اما من شما نیستم.

چهار. در مورد شایان که گفتی، مگه ما بی کاریم که وایستیم هر کس هر چی گفت بیاییم براش جواب بنویسیم ؟ ما از دبیرمون، قدرت تدریسش، رزومه ی دبیر و ... با خبریم و خیالمون راحته، اگر دبیر مشکل داشت این همه سال مجموعه های مختلف از جمله دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف، از دبیر نتیجه نمی گرفتند.
      شما حرف شایان رو دیدی اما پاسخ بقیه رو ندیدی ؟!
      شما پاسخ می خواهید، یه بار پاسخ کامل میدم، اما دفعه های بعد اینجور پیام ها صرفا نادیده گرفته میشن:
      حرف از فیلم آقای پازوکی زدند آقا شایان درسته ؟ رفتید نگاه کنید ببینید آقای پازوکی این قسمت رو چی گفتند ؟ من که رشتم ریاضی بود رفتم دیدم، شما هم برید ببینید تا ته موضوع رو متوجه میشید.
      از طرفی شما کتاب درسی رو نگاه کردید ؟ توصیه می کنم حتما نگاه کنید، خود کتاب هم در ظاهر تناقض داره! اما اگه تدریس آقای امینی رو با دقت گوش می کردی، متوجه می شدی که چه موقوع باید از کدوم حرف استفاده کنی.

• فصل که تموم بشه آقای امینی تست های کنکورهای مختلف ( 10 سال کنکور ) رو با حذف تکراری ها همه رو حل می کنند، اون وقت خواهید دید با این نکاتی که گفتند از پس تست ها میشه بر اومد یا نه
      • فصل که تموم بشه تمام سوالات نهایی تو این سال ها رو از این مبحث حل می کنند، بعد می بینید که می شه از تموم سوالات نهایی هم بر اومد.

%(#ff0000)[شما توقع داری دبیر بیاد بهت با زبون انگلیسی درس بده و یا نکات عجیب ردیف کنه؟ یا اینکه توقع داری دبیر بیاد به شما درسی بده که باهاش بتونی از پس سوالات نهایی و تست های کنکور بر بیای ؟]

ProfessorP آفلاین
      ProfessorP آفلاین
      Professor
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

sohrab
      دمت گرررررم :ok_hand:
      لااااااااااایک :100:

1 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • alireza_ysf75A آفلاین
        alireza_ysf75A آفلاین
        alireza_ysf75
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sohrab انجام شده

yaser32

سلام
        چون شما قابل اعتماد نیستیم یعنی چی ؟:|

دوست عزیز خدا داده معلم خصوصی و فیلم و جزوه برید و حتما ازشون استفاده کنید
        ما هیچوقت هیچکس رو اجبار نکردیم از آلا استفاده کنه و نمیگیم فقط آلا جواب میده !

این بنده خدا سهراب هم ک جواب جناب عالی رو داد مدیر آلا هستن و باعث و بانی ضبط و ارسال فیلم ها

امیدوارم با آلا یا بی آلا در تمام مراحل زندگیت موفق باشی

ابراز نظر ! هم در مورد فیلمای آقای پازوکی آقا شایان در همین تاپیک ابراز کرده بودند میتونید بالاتر مشاهده بفرمایید
        در پناه حق

1 پاسخ آخرین پاسخ
        5
        • د آفلاین
          د آفلاین
          دیگه نیستتت
          دانش آموزان آلاء

سلام دوستان انصافاایناروخوندم خ ناراحت شدم استاد امینی رادبی رقیبههههههههههههههههه عاشقشمممممممممممممممممم خواهشاچرت وپرت نگیدهرکی نظری داره وکاری نکنیدکه ماازنعمت الا محروم شیم خلاصه خواهشا ازاینانگیدبعدحرفای استادکاملادرسته وزیست سلیقه ای بهترین کتابای بازارهم غلط دارن وحتی بهترین اساتیدوحرفای استادکاملاعلمیه ممنون ازاستا دوتیم الا
          لطف زیادباعث میشه این دوستان چیزای الکی بگن

1 پاسخ آخرین پاسخ
          5
          • ProfessorP آفلاین
            ProfessorP آفلاین
            Professor

yaser32
            ببین رفیق کسی محبورت نکرده از فیلمای این دبیر استفاده کنی
            چرت و پرت هم نگو
            دیشب گفتم بهت اگه هدفت درسه و رسیدن به ازمون برو از فیلمای پارسال استفاده کن تموم شد رفت

1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • royaaaR آفلاین
              royaaaR آفلاین
              royaaa
              دانش آموزان آلاء

اجناب یاسرخان چقد حق ب جانبه
              مگ الا شمارو مجبور کرده ک از امکاناتش استفاده کنید
              چقدر قدر نشناسید
              شماک ازمون ازمون میکنید خب برید یه موسسه پولی ثبتنام کنید ک از برنامه عقب نمونید
              و لطفا ب مدیرای محترم الا احترام بزارید
              بجای تشکر از زحمات دوستان الایی
              اعتراضم میکنید
              واقعا که
              در ضمن استاد امینی راد و سایر اساتید آلا فوق العاده هستن ؛ اجازه ندارید درموردشون اظهار نظر کنید

Success Is Coming Soon

1 پاسخ آخرین پاسخ
              5
              • somayeh pghzS آفلاین
                somayeh pghzS آفلاین
                somayeh pghz

جناب امینی راد و هر استاد دیگری ممکنه حین درس دادن اشتباه بکنن و لزومی به بزرگ جلوه دادن این موضوع نیست. من با نوع بیان و درس دادن جناب امینی خیلی مفاهیمی که برام قابل درک نبود رو به راحتی متوجه میشدم. البته از فیلم های اساتید دیگه مثل جناب پازوکی و جناب رحیمی هم استفاده میکنم.
                دوست عزیز سعی کنین برنامه ریزی برای آزمون ها رو خودتون انجام بدین و انتظار از آلا و همکارانشون نداشته باشین.
                کسی موفق هست که مدیریت کنکوری روی همه مباحث درسی داشته باشه و هم منتظر نمونه فیلم جدید کی لوود میشه!!!! فیلم های سا لهای پیش هم عالین.
                موفق باشین.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                4
                • TaraT آفلاین
                  TaraT آفلاین
                  Tara
                  دانش آموزان آلاء

سلام
                  لطفا نگید این فیلما ادامه ندارن :(
                  آقای امینی راد خیلی عالی با جمله جمله کتاب پیش میرن.

http://forum.alaatv.com/topic/3157/حامیان-آلاء-اسفند-ماه/9

sohrabS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • the_laramT آفلاین
                    the_laramT آفلاین
                    the_laram

باسلام
                    دوستان توجه داشته باشن اینجا اینستا نیست که بخوایین شاخ بازی دربیارین!
                    اینجا یه سایت درسیه!
                    اینجا پست امیرتتلو و بهزار لیتو ....نیست که بیایید تو کامنتا فحش بنویسید و توهین کنید...
                    تروخدا یکم انسان باشین....یکم تربیت داشته باشید...

مــــی طلبم حریف را....
                    :)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    10
                    • sohrabS آفلاین
                      sohrabS آفلاین
                      sohrab
                      مدیر

لازمه که از حقیقتی تلخ پرده بردارم:، %(#ff0000)[صبر من هم حد داره]،

دانش-آموزان-آلاء و فارغ-التحصیلان-آلاء دقت کردید تو این سه ساله وقتی تو انجمن اتفاق بدی می افته، به یه دبیر حمله می کنند، سعی می کنند دبیر رو تخریب کنند، معمولا توسط چه کسانی انجام میشه ؟

• طرف اصلا عضو انجمن نبوده، با کسی کاری نداشته تازه می بینی چند روزه پیداش شده

اینا دانش آموز نیستند، اینا جزو همون هایی هستند که آلاء داره باهاشون مبارزه می کنه تا به آرمان عدالت آموزشی نزدیک بشه، متاسفانه اینا پول های عجیب و درآمدهای کزایی دارند، لذا افراد زیادی رو استخدام می کنند که سعی کنند از کوچکترین چیزی استفاده کنند و آلاء رو بی اعتبار کنند.
                      چه تو انجمن آلاء، چه تو انجمن های دیگه...

چند وقت پیش اتفاق جالبی افتاد از یکی از موسسه های کنکوری به ما گیر دادند و داد بیداد که شما دارید بازار ما رو خراب می کنید، شما دارید قیمت بازار رو می شکنید و به هیچ نکته ای هم رحم نمی کنید و روز به روز محصول قوی تر می دید، خلاصه حسابی طرف شاکی بود.

دیدند از اون در نتیجه نگرفتند، چون این پاسخ رو از ما گرفتند : ان شاء الله روزی میرسه که دیگه محصولات بی کیفیت شما و بازارگرمی های شما جواب نمیده و فقط وقتی در آمد خواهید داشت که واقعا محصول با کیفیت تولید کنید.

دقیقا 3 الی 4 روز بعد، حاشیه های توی انجمن آلاء زیاد شد، هر کس یه اکانت میسازه، اول می نویسه خیلی خوبید بعد میاد شروع می کنه کوبیدن حداقل عقلشون نمیرسه که هی این سناریو رو تکرار نکنند و یه خورده ابتکار به خرج بدن برای خراب کردن دبیر و آلاء :joy:

ProfessorP 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      17
                      • sohrabS sohrab

دانش-آموزان-آلاء و فارغ-التحصیلان-آلاء دقت کردید تو این سه ساله وقتی تو انجمن اتفاق بدی می افته، به یه دبیر حمله می کنند، سعی می کنند دبیر رو تخریب کنند، معمولا توسط چه کسانی انجام میشه ؟

اینا دانش آموز نیستند، اینا جزو همون هایی هستند که آلاء داره باهاشون مبارزه می کنه تا به آرمان عدالت آموزشی نزدیک بشه، متاسفانه اینا پول های عجیب و درآمدهای کزایی دارند، لذا افراد زیادی رو استخدام می کنند که سعی کنند از کوچکترین چیزی استفاده کنند و آلاء رو بی اعتبار کنند.

چند وقت پیش اتفاق جالبی افتاد از یکی از موسسه های کنکوری به ما گیر دادند و داد بیداد که شما دارید بازار ما رو خراب می کنید، شما دارید قیمت بازار رو می شکنید و به هیچ نکته ای هم رحم نمی کنید و روز به روز محصول قوی تر می دید، خلاصه حسابی طرف شاکی بود.

دیدند از اون در نتیجه نگرفتند، چون این پاسخ رو از ما گرفتند : ان شاء الله روزی میرسه که دیگه محصولات بی کیفیت شما و بازارگرمی های شما جواب نمیده و فقط وقتی در آمد خواهید داشت که واقعا محصول با کیفیت تولید کنید.

دقیقا 3 الی 4 روز بعد، حاشیه های توی انجمن آلاء زیاد شد، هر کس یه اکانت میسازه، اول می نویسه خیلی خوبید بعد میاد شروع می کنه کوبیدن حداقل عقلشون نمیرسه که هی این سناریو رو تکرار نکنند و یه خورده ابتکار به خرج بدن برای خراب کردن دبیر و آلاء :joy:

ProfessorP آفلاین
                        ProfessorP آفلاین
                        Professor
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Professor انجام شده

sohrab در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:

طرف اصلا عضو انجمن نبوده، با کسی کاری نداشته تازه می بینی چند روزه پیداش شده

دقیقا همینطوره نمونش همین کاربر
                        yaser32
                        یه روزه فقط عضو شده اومده انجمن داره چرت و پرت میگه :joy:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        4
                        • sohrabS sohrab

ProfessorP آفلاین
                          ProfessorP آفلاین
                          Professor

sohrab در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:

لازمه که از حقیقتی تلخ پرده بردارم:، صبر من هم حد داره،

اینو خدایی حق دارید
                          شما خیلیییی صبورید خیلییییی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          4
                          • TaraT Tara

سلام

sohrabS آفلاین
                            sohrabS آفلاین
                            sohrab
                            مدیر

@curly در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:

سلام

ادامه داره خیالتون راحت، اگر قرار بود با این توطئه های بعضی از این .... آلاء از پا در بیاد که 3 سال پیش آلاء نابود شده بود!
                            تا وقتی دوستان باوفایی مثل شما ( دانش-آموزان-آلاء و فارغ-التحصیلان-آلاء ) داریم، از پا در نمیاییم، خیالتون راحت.

د 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            13
                            • sohrabS sohrab

@curly در زیست شناسی محمد علی امینی راد صفر تا صد سوم دبیرستان (96-95) گفته است:

سلام

ادامه داره خیالتون راحت، اگر قرار بود با این توطئه های بعضی از این .... آلاء از پا در بیاد که 3 سال پیش آلاء نابود شده بود!
                              تا وقتی دوستان باوفایی مثل شما ( دانش-آموزان-آلاء و فارغ-التحصیلان-آلاء ) داریم، از پا در نمیاییم، خیالتون راحت.

د آفلاین
                              د آفلاین
                              دیگه نیستتت
                              دانش آموزان آلاء

سلام

سلام اقاسهراب خواهشابه حرف ایناگوش نکنیدهمه مامدیون الا واستادیدیم ومدیون میمونیم واقعادرودبرشرف مردونگیتون من که کلامدیونشم وبایدبگم الافدایی داری وا زدوستان خواهش دارم چرت وپرت نگن وکلا ازاین چیزانگن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              4
                              • N آفلاین
                                N آفلاین
                                narges amini
                                دانش آموزان آلاء

سلام استاد ممنون از زحماتتون واقعا تدریستون عالیه خواهشا کمکم کنید من دی ماه امتحان نهایی دارم تدریستون قبل دی تموم میشه ایا منظورم کل کتابه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • TaraT آفلاین
                                  TaraT آفلاین
                                  Tara
                                  دانش آموزان آلاء

درود بر آلاء و هر کسی که داره توی این مجموعه زحمت میکشه.
                                  همه دبیران آلاء عالی هستند,واقعا همشون.

http://forum.alaatv.com/topic/3157/حامیان-آلاء-اسفند-ماه/9

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  5
                                  • M آفلاین
                                    M آفلاین
                                    maryamt

دوستان عزیز آلایی کجای دنیا اینجوری در حقت میتونن لطف کنن که رایگان بدون استرس بشینی تو خونه و تدریس بهترین اساتیدو ببینی و هرجام متوجه نشدی فیلمو برگردونی و هرجام سوال داشتی بیای کامنت بزاری و جوابتو بگیری از اون ور استاد بیاد آیدی خودشو بده که هرجا سوال داشتین نظری انتقادی داشتین بهشون بگید و با جونو دل پذیرای غرغرای ما باشن. کجای دنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟ دوست من ، آلایی عزیز ، کنکوری عزیز، خودخواه نباش از نعمتی که خدا بهت داده نهایت استفاده رو بکن چرا باید داشته هامونو از دست بدیم که قدرشو بدونیم؟ زحمات این مجموعه قابل ستایشه ان شائ الله که در پناه حق سلامت و پیروز باشن.

KingAlireza7277K 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    7
                                    • M maryamt

دوستان عزیز آلایی کجای دنیا اینجوری در حقت میتونن لطف کنن که رایگان بدون استرس بشینی تو خونه و تدریس بهترین اساتیدو ببینی و هرجام متوجه نشدی فیلمو برگردونی و هرجام سوال داشتی بیای کامنت بزاری و جوابتو بگیری از اون ور استاد بیاد آیدی خودشو بده که هرجا سوال داشتین نظری انتقادی داشتین بهشون بگید و با جونو دل پذیرای غرغرای ما باشن. کجای دنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟ دوست من ، آلایی عزیز ، کنکوری عزیز، خودخواه نباش از نعمتی که خدا بهت داده نهایت استفاده رو بکن چرا باید داشته هامونو از دست بدیم که قدرشو بدونیم؟ زحمات این مجموعه قابل ستایشه ان شائ الله که در پناه حق سلامت و پیروز باشن.

KingAlireza7277K آفلاین
                                      KingAlireza7277K آفلاین
                                      KingAlireza7277
                                      دانش آموزان آلاء

maryamt واقعا حرف درستی زدی,یکی مثل من که تو شهرای محروم هست و یا معلم نیست و یا اگه هست واقعا توان تدریس کردنشون اونقد بالا نیست که با اونا بتونی رتبه های خوب بیاری ولی بعضیا قدردان که نیستن هیچ,میان توهین هم میکنن

اگه اون چیزی رو میخوای که هیچوقت نداشتی
                                      باید کاری رو انجام بدی که هیچوقت انجامش ندادی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      4
                                      • D آفلاین
                                        D آفلاین
                                        Dr.Mah_sa

درود بر آلا... خیلی دوستون دارم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • samira92S آفلاین
                                          samira92S آفلاین
                                          samira92

ممنون از زحماتتون ^_^

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 9
                                          • 10
                                          • 11
                                          • 12
                                          • 13
                                          • 44
                                          • 45
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه