سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات
-
سلام من میخام کنکور سراسری 96 تجربی شرکت کنم .فیلمای الا خیلی سنگینن روی ارایه ها و تدریس ریز نمیشن به طور مثال من تشبیه با فیلما یاد میگیرم اما تو خیلی از تستا نمیتونم تشخیص بدم چون من سه سال پیش این چیزارو خوندم الان چیزی یادم نمیاد برای همین فیلما رو که میبینم متوجه نمشم از اونجای دیگه توی فایل صوتی مشاوره اقای امینی در مورد 40 تا 50 کاسبی گفتن کتاب قرابت معنایی بگیریم و تست بزنیم و قتی ادم چیزی بلد نیست چطور تست بزنه واقعا سر در گم موندم اگه کسی میتونه بهم کمک کنه یه روش بهم پیشنهاد کنه ممنون
-
خب اینو هرچیزی بخایی شروع کنی سخته من خدومم قرابتم ضعیف بود اما ی مدت روزی ده تا تست بزن کاملا میاد دستت که چجورریه
ادبیات موضوعی خوبه و کتابای الگو برای قرابت ک فقط تست و یکمم درسنامه داره
ار رایه هم فقط تشبیه و استعاره سخت هستن شما بقیه رو بخون خیلی از تستا با رد گزینه راحت حل میشه
ارایه و قرابت فقط با تست زیده ک قلق حل سوال میاد دستت -
DR.PeRshIA حرف شما درست ولیاون چیزی که شما میگی برای افراد متوسطه که یه چیزایی بلدن من که دارم از صفر شروع میکنم حداقل باید سوال بفهمم بتونم گزینه ارو از هم تشخیص بدم که چه فرقی میکنه به فکر کنم تا یه قالبی از درس تو ذهن ادم نباشه تست فقط وقت ادم میگیره من من ادبیاتم زیر صفره //بیشتر به چیزی احتیاج دارم اول یه چیزایی از درس بفهمم بعد برم سطحم از صفر به ضعیف یا متوسط برسه بعد برم سراغ تست/
-
mostafa gholami
داداش من مثل تو هم ...واقعن تشخیص دادن ارایه ها خیلی سخته !
اما به قول استاد هامون سبطی !
درست خوندن بیت و فهمیدنش : نه تنها تو قرابت کمک میکنه - بلکه توی تشخیص ارایه هم کمک بسزایی داشتندی !
برای ارایه و قرابت کتاب هامون سبطی رو بگیر ! -
فااطمه من مشگلم همینجاست میشینم دوساعت فیلم میبینم ولی نمیدونم چرا تو ذهنم جا نمیفته ببخشید اینجوری میگم ولی انگار یه بچه کلاس اولی رو سر کلاس فزیک گزاشته باشی/نامفهومه برام/نمیدونم چرا انقدر ضعیفم تو ادبیات /فکر نکنید مشگل ذهنی دارم من توی درسای زیست فیزیم ریاضی دینی و شیمی رو خیلی علی میفهمم و یادم میمونه ادبیات برام گنگه
-
@Phenomenon قبول دارم حرفتو این کتابایی که گفتی توضیح درس میدن یا تستن / به نظر من ادبیات مثل انگلیسیه تا وقتی به کلمات انگلیسی مسلط نباشی حتی سوالشم نمیتونی بخونی .
-
کتاب هامون سبطی اصلا ب درد شمایی ک میگی من ضعیفم نمیخوره و مورد بعدش اصلا گتابش گیرا نیست ک ادمو بکشونه طرفش و بخونه نظر منو بخایی میگم قثط الگو و موضوعی گاج
سبطی من کار کردم اصلا گیرا نیست
و بیشترم توضیحی هست و شما روزی بیست ساعتم توضیح قرابت و ارایه بخونی تا نشینی تست نزنی هیچی یاد نمیگیری
شما فیلمای استاد راوش رو ببینید
یکمم تست بزنید راه میوفتید
گفتم ک تشبیه و استعاره واقعا کلا سخت هست من خودم ارایه هامو خوب میزنم اما تشبیه و استعاره رو نه
قرابتم واقعا کار کنی راحت میشی اخه چیزی برا درس دادن نداره
الگو قرابت رو بگیر کار کن مطمعن باش راه میوفتی ی درس نامه های کوچیک داره بخونی خودت کم کم تقابل بیت ها رو میفهمی بعدش بری از رو موضوعی هم تست بزنی خیلی یاد میگیری شک نکن -
DR.PeRshIA تشکر مفید بود
-
DR.PeRshIA خوب چون شما نتونستی از سبطی نتیجه بگیری..به این معنیه که سبطی اصلن گیرا نیست ؟
کتاب دکتر هامون سبطی..توصیه شده توسط دفتر برنامه ریزی و تالیف کتب درسی وزارت اموزش و پرورشه !
جزو پرفروش ترین کتابایه ادبیاته ! -
@Phenomenon
شما ی امار بگیر بین بچه ها ببین چند درصد تونستن با سبطی برن جلو
بعدشم من میگم نظر منه اون بنده خدا خودش تصمیم میگیره
مخصوصا وقتی ادبیاتشون ضعیفه قطها با سبطی نمیتونن برن جلو -
DR.PeRshIA امار گرفتم بیش از 99 درصد تونستن باهاش به موفقیت برسن...اون یه درصد هم شما بودی که ظاهرن بلد نبودی کتاب رو درست تو دستت بگیری
-
@Phenomenon
افرین چقد تو باهوشی راضی شدی؟ -
-
@Phenomenon
چیزه خنده داری نگفتم شما میتونی نظر خودتو بگی منم نظر خودمو تو کار کسی دخالت نکن -
DR.PeRshIA در یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات گفته است:
@Phenomenon
چیزه خنده داری نگفتم شما میتونی نظر خودتو بگی منم نظر خودمو تو کار کسی دخالت نکننظر اشتباه رو که قرار نیس بگی
ملت بی کار نیستن که بیان تو کاره تو دخالت کنن -
@Phenomenon
شما لطف کن اون اماری ک میگیو برای ما بیار ببینم کجا 99 درصد نتیجه گرفتن
من با تمام کسایی که رتبه شدن صحبت کردم مدرسه مون امسال 15 تا پزشکی داشت 15 نفرشونم الگو کار کردن همشونم ادبیات بالای 60 بود
ا -
ترنم
قربون دهنت -
DR.PeRshIA در یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات گفته است:
@Phenomenon
شما لطف کن اون اماری ک میگیو برای ما بیار ببینم کجا 99 درصد نتیجه گرفتن
من با تمام کسایی که رتبه شدن صحبت کردم مدرسه مون امسال 15 تا پزشکی داشت 15 نفرشونم الگو کار کردن همشونم ادبیات بالای 60 بود
اخیلی خوب سال بعد موقع اعلام نتایج بیا تا بهت نشون بدم اون 99 درصد کیان...