عدم حفظ معادله ی شیمیایی درس شیمی
-
سلام دوستان .امیدوارم حالتون خوب باشه .خداقوت.
اگه دقت کرده باشین تو حذفیات درس شیمی معادله های شیمی گفته شده و گفته شده که نیازی به حفظشون نیست و در کنکور معادله های شیمیایی داده میشن .بحث مهم مسائل های شیمی هم مخصوصا استوکیومتری بر پایه ی همین معادله هاس و قبلا مسائل جوری بود باید این معادله هاروبچه ها حفظ میکردن و نمیدادانش تو سوالات .
من واقعا موندم و سردرگمم واقعا ینی ما معادله های شیمی رو حفظ نکنیم؟
کتاب های کمک درسی که اصن به این موضوع توجه نکردن و سوالاتو بدون معادله مطرح کردن و این سردرگمم کرده واقعا معادله های شیمی رو حفظ نکنیم؟
خواهش میکنم بگید این قضیه چیه ؟ممنون مچکر -
اگه دقت کرده باشین تو حذفیات درس شیمی معادله های شیمی گفته شده و گفته شده که نیازی به حفظشون نیست و در کنکور معادله های شیمیایی داده میشن .بحث مهم مسائل های شیمی هم مخصوصا استوکیومتری بر پایه ی همین معادله هاس و قبلا مسائل جوری بود باید این معادله هاروبچه ها حفظ میکردن و نمیدادانش تو سوالات .
کتاب های کمک درسی که اصن به این موضوع توجه نکردن و سوالاتو بدون معادله مطرح کردن و این سردرگمم کرده واقعا معادله های شیمی رو حفظ نکنیم؟
faaa31 سلام
مسلط باشین به همه واکنشها. یه چیزی بالاتر از حفظ
ضرایبشم حفظ باشین
البته خب بجز چندتا واکنش که قاعده و قانون خاصی نداره. بقیه راحت توی ذهن میمونن. مثل جابجاییهای یگانه و دوگانه@milad91
ممنونم .مچکرم به خاطر پاسخگوییتون -
@صنم78
به نظرمم باید یاد بگیریم .من خودم الان اومدم تستارو بزنم ولی چون تستای کنکورم بیشتر نظام قدیمن .و اینکه معادله رو اصن نگفتن و لازمه حفظ کنیم ولی دیگه نمیدونم تو کنوور جدید چی بشه. -
خواهش میکنم بگید این قضیه چیه ؟ممنون مچکرfaaa31 تجربه نشون داده نباید اعتمادی به بیانیه های آموزش پرورش کرد چون سازمان سنجش براش مهم نیس (نه که بخوام توهین به نهاد یا سازمان دولتی داشته باشم، واقعیته!)همچنین تا جاییکه اطلاع دارم اون حذفیات پیشنهادی بودن.
-
faaa31 سلام . به نظر من حفظ کنید..می تونید فیلم های آقاجانی ببینید..داخل کنکور من دیدم که واکنش های مهم میاد.
@Mahed
بله .درسته .
یک سوال فیلمای آقای اقاجانی برای نظام جدید و چجوری میتونم بخرم؟اصن هس؟ -
faaa31 تجربه نشون داده نباید اعتمادی به بیانیه های آموزش پرورش کرد چون سازمان سنجش براش مهم نیس (نه که بخوام توهین به نهاد یا سازمان دولتی داشته باشم، واقعیته!)همچنین تا جاییکه اطلاع دارم اون حذفیات پیشنهادی بودن.
Konkoori99
بله درسته متسفانه منم با این بی اعتمادی سوالمو مطرح کردم که آیا میشه اعتماد کرد یانه . -
@صنم78 سلام ی سری واکنشا رو باید یاد بگیریم مثل واکنشای سوختن جابه جایی یگانه و دوگانه پلیمر شدن و... ی سریا هس هیچ الگویی ندارن و باید کامل حفظ کنی مثل واکنش ترمیت واکنش تولید اسپرین متیل سالسیلات سوسک بمب افکن و کلی واکنش دیگه اگه هر روز مرور کنی یادتون نمیره
-
سلام .
میتونی یکی از آزمونای سازمان سنجش واسه نظام جدیدو دانلود کنی ببینی چجوریه.ولی در کل معادله های نظام جدید خیلی کمتره ، اگه یکم همت بزاری میتونی حفظشون کنی.
یه پیشنهاد ، از امروز ، هر روز تو سه تا بازه ی 15 دقیقه ای ، معادله حفظ کن.یه بازه اول صبح یکی ظهر یکی شب.بعد 30 روز همشو حفظی و فقط باید مرور کنی تا یادت نره.تست زدن و فشار آوردن به مغز واسه یادآوری هم خیلی کمک میکنه.
ضمنا یه منبع کامل واسه واکنشا انتخاب کن و فقط وفقط تا روز کنکور از اون بخون. تو اینجور چیزا حافظه تصویری خیلی مهمه . یعنی یه جوری بشه که اگه گفت فلان واکنش ، فوری بگی که خب تو صفحه ی فلان ، پایین سمت راست بود ، بعدش یهو میبینی که واکنش جلوی چشماته.
اینارو بری مشکلی واست پیش نمیاد -
سلام .
میتونی یکی از آزمونای سازمان سنجش واسه نظام جدیدو دانلود کنی ببینی چجوریه.ولی در کل معادله های نظام جدید خیلی کمتره ، اگه یکم همت بزاری میتونی حفظشون کنی.
یه پیشنهاد ، از امروز ، هر روز تو سه تا بازه ی 15 دقیقه ای ، معادله حفظ کن.یه بازه اول صبح یکی ظهر یکی شب.بعد 30 روز همشو حفظی و فقط باید مرور کنی تا یادت نره.تست زدن و فشار آوردن به مغز واسه یادآوری هم خیلی کمک میکنه.
ضمنا یه منبع کامل واسه واکنشا انتخاب کن و فقط وفقط تا روز کنکور از اون بخون. تو اینجور چیزا حافظه تصویری خیلی مهمه . یعنی یه جوری بشه که اگه گفت فلان واکنش ، فوری بگی که خب تو صفحه ی فلان ، پایین سمت راست بود ، بعدش یهو میبینی که واکنش جلوی چشماته.
اینارو بری مشکلی واست پیش نمیاد -
@Mahed
ممنون مچکرم .
بله .خودمم استاد آقاجانیو خیلی بیشتر فیلماشونو دوست دارم ولی متاسفانه نظام جدید ...نمیدونم هس یانه .
اگه بتونم پیدا کنم خیلی خوب میشه .فیلمای نظام قدیمشونو یکمیشونو دیدم واقعا عالین.
در هر حال مچکرم. -
@Mahed
ممنون مچکرم .
بله .خودمم استاد آقاجانیو خیلی بیشتر فیلماشونو دوست دارم ولی متاسفانه نظام جدید ...نمیدونم هس یانه .
اگه بتونم پیدا کنم خیلی خوب میشه .فیلمای نظام قدیمشونو یکمیشونو دیدم واقعا عالین.
در هر حال مچکرم. -
@Mahed
بله . -
@Mahed
خواهش میکنم .
مچکرم.همچنین شماهم موفق باشید .ممنون از پاسخگوییتون لطف کردید .