مطالعه شیمی
-
سلام به همه الایی های عزیز من داشتم تو انجمن نظرات الایی هارو در مورد دبیرا میخوندم بعد دیدم خیلی از الایی ها از استاد اقاجانی تعریف کردن که اصلا کولاک میکنه من دانش اموز نظام جدید هستم میخواستم راهنمایی کنید بگید اگه من اون فیلمای نظام قدیم رو نگاه کنم وقت بزارم پاش به دردم میخوره یا نه راستی یادم رفت بگم سال یادهم تجربی هستم تو درس شیمی هم متوسط هستم ممنون میشم اونایی که فیلماشون رو دیدن کمک کنن :two_hearts:
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء همیار -
سلام و درود
ببین دوست عزیز اگر دو نظام رو باهم مطالعه کنی مطمن باش بعضی چیزارو خراب میکنی همون درسا هستن فقط بعضی مطالب تغیر کرده حالا یا اضافه شده یا کم ولی مهم اینجاس فیلم های حامد پویان نظر تو الا ببینی عالیه ایشون تمام نکاتو میگن اقجانی هم عالیه ولی نظام جدیدش تو الا نیست تو یه سایته دیگس خلاصه اگه نظر منو میخوای همون حامد پویان نظر ببین شیمیت رو بالای 50 میزنی اگه تمرین کنی موفق باشید -
سلام به همه الایی های عزیز من داشتم تو انجمن نظرات الایی هارو در مورد دبیرا میخوندم بعد دیدم خیلی از الایی ها از استاد اقاجانی تعریف کردن که اصلا کولاک میکنه من دانش اموز نظام جدید هستم میخواستم راهنمایی کنید بگید اگه من اون فیلمای نظام قدیم رو نگاه کنم وقت بزارم پاش به دردم میخوره یا نه راستی یادم رفت بگم سال یادهم تجربی هستم تو درس شیمی هم متوسط هستم ممنون میشم اونایی که فیلماشون رو دیدن کمک کنن :two_hearts:
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء همیار -
من نظام جدیدم فیلمای اقای اقاجانی رو میبینم ....
ولی یه سرچ بزنین فیلمای نظام جدید اقای اقاجانی رو پیدا میکنین منتهی تو الا نیست فیلماشون متاسفانه ....