کمک
-
سلام.میخوام برای کنکور 99 بخونم.هدفم داروسازی.میشه بگید برای هر درسی چه فیلمی و چه کتاب تستی باید بخونم.در ضمن نظام قدیم هستم.ممنونم از راهنماییتون.
@mona1369 سلام
من منابعی ک استفاده میکنم ایناهسن اما راستش نمیدونم خوبه یا بد
زیست شناسی:تست ای کیو واموزشی فاگو
ادبیات:تست نشرالگو واموزشی فیلم ها وجزوه استاد راوش
عربی:تست گاج و اموزشی استاد ناصح زاده
دین وزندگی:تست گاج واموزشی سفیرخرد
ازبان خارجه:شهاب اناری
شیمی:تست ای کیو واموزشی استاد ربیعیان
ریاضی:خوشخوان
فیزیک:اموزشی کلاس وتست گاج نقره ای
زمین شناسی:فعلا منبعی استفاده نمیکنم اما استادچلاجور زیاد تعریفشون رو شنیدم -
-
ممنونم ازتون.
فقط من 10 سالی از کنکور دور بودم.زیست چطور بخونم.تاپیکی میشناسید جواب منو کامل بده.هرچی گشتم ندیدم.نمیدونم چه فیلمی ببینم چطور تست بزنم.کتاب تست برای زیست چی بخرم.نشر الگو زیست خوبه یا بد.خیلی حرفا تو انتخاب منابع تناقض داره.@mona1369 بنظر من فاگو
اخه میدونید فاگو واقعا جامع توضیح داده واغلب تو سایت های مختلف هم هس ک اگه معلم ندارید از درس نامه فاگو استفاده کنید
یکی از دوستانم بعداز گرفتن مدرک مهندسی نفت دوسال موند پشت کنکور وبا فاگو هشتاد درصد زد اصلا کلاس نرفت
اما کتاباش ی مقدار حجمش زیاده من خودمم قصدم کنکور سال اینده هس از همین حالا شروع کردم فاگو خوندن -
دینی گاج نقره ای
ادبیات گاج نقره ای ولی کتابه موضوعیش
قرابت املا لقمه مهر و ماه
واژه همون واژه های پشت جلد کتاب درسین
عربی ناصح زاده تو الا هست عالیهههه
ریاضی مهدی امینی راد عالیییی
فیزیک طلوعی عالیهههه
شیمی اقاجانی عالیههه
اینا تو الا فیلمای صفر تا صد ببین دیگه ب درس نامه نیازی نداری تست هم هر کتابی ک گیرت اومد اول و کامل تستای کنکور
دیگه زیست هر منبعی ک داری با کتاب تطبیقش بده
زبان هم کلمه زیاد یاد بگیر شهاب اناری هم خوبه -
ممنونم ازتون.
فقط من 10 سالی از کنکور دور بودم.زیست چطور بخونم.تاپیکی میشناسید جواب منو کامل بده.هرچی گشتم ندیدم.نمیدونم چه فیلمی ببینم چطور تست بزنم.کتاب تست برای زیست چی بخرم.نشر الگو زیست خوبه یا بد.خیلی حرفا تو انتخاب منابع تناقض داره.@mona1369 در کمک گفته است:
ممنونم ازتون.
فقط من 10 سالی از کنکور دور بودم.زیست چطور بخونم.تاپیکی میشناسید جواب منو کامل بده.هرچی گشتم ندیدم.نمیدونم چه فیلمی ببینم چطور تست بزنم.کتاب تست برای زیست چی بخرم.نشر الگو زیست خوبه یا بد.خیلی حرفا تو انتخاب منابع تناقض داره.منم 10 سال از کنکور دور بودم. برای زیست به این نتیجه رسیدم که باید هر جمله ی کتاب رو بخونی بعد با جمله ی قبلیش ارتباط بدی. جمله ی بعدی رو بخونی بعد با دو جمله ی قبلیش ارتباط بدی و ... . وقتی به آخر پاراگراف رسیدی خلاصه ی اونچه که فهمیدی رو بنویس بعد حالا اون خلاصه رو با کل زیست 12،11،10 ارتباط بده.
-
سلام.میخوام برای کنکور 99 بخونم.هدفم داروسازی.میشه بگید برای هر درسی چه فیلمی و چه کتاب تستی باید بخونم.در ضمن نظام قدیم هستم.ممنونم از راهنماییتون.
-
@mona1369
من از رتبه ۳۲ پرسیدم برا منابع بهم گفت تخصصیا ب جز زیست گاج
عمومیا رو باید موضوعی بزنی با هر کتابی ک در سطحته
زیستم مزینانی و تک رقمی ها
موفق باشی@nona مزینانی کدوم انتشاراته؟
-
@nona مزینانی کدوم انتشاراته؟
Amin-Mehraji
بابا اسم انتشاراتشه