IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم میشه راهنماییم کنید؟
من هر چی کتابو میخونم + درس نامه نشر الگو + تستهای نشر الگو وقتی میرم سر ازمون(قلمچی) درصد زیستم 8 درصد میشه
درضمن روی کتاب مسلط هستم و وقتی تستهای نشر الگو رو تو خونه میزنم 54 درصد میزنم.
با تشکر -
t.mohammadmahdi1999gmail.com
سلام.
وقتی رو کتاب و تستای الگو "مسلط" باشین امکان نداره برین 8% بزنین ... نکات تستارو یادداشت کنین و روز قبل از ازمون چند بار مرور کنید...این فیلمارم حتما ببینین.. -
دقیقا مشکل منم همینه
یکی از دلایلش سختی تست های قلم چی هست
شما تست های گزینه دو رو بزن میفهمی خیلی سوادت بالاس هههه
بعدم حتما نکات تستو یاداشت کن و تستو رو هوا نزن بزن ک یادبگیری قشنگ -
DR.PeRshIA
اره تستای گزینه2 و گاج رو راحت میشه بالای 50 زد ولی قلم چی نه -
همون نا امید نباش پس من بعد ازمون قلم چی گزینه دو رو میزنم یکم روحیم برمیگرده ههه
-
مرسی drsara و drpershia که راهنماییم کردین
-
بحث ژنتیک جمعیت و حرکت (ماهیچه ها و...) و اعصاب مباحثی هستند که خیلی از دوستان مشکل دارند...... در برنامه های بعدی این مباحث رو هم اضافه کنید
-
شلام وای بچه ها امروز یکی مدرس های به نام ایران اومده بود کنارک سیستان بلوچستان میگفت خودتونو جر بدید جر بدید خوب کتاب 441 بخونید نمی تونید زیست رو بالای 20 بزنید مگه اینکه ترکیبی بخونید منی که تو قلم چی 50 میزدم وقتی نکات ترکیبی می گفت دهنم کف میکرد کف وای بچه ها به خدا به حرفش گوش کنین اسمشم دکتر راد بود
-
dr.shahbaz در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
شلام وای بچه ها امروز یکی مدرس های به نام ایران اومده بود کنارک سیستان بلوچستان میگفت خودتونو جر بدید جر بدید خوب کتاب 441 بخونید نمی تونید زیست رو بالای 20 بزنید مگه اینکه ترکیبی بخونید منی که تو قلم چی 50 میزدم وقتی نکات ترکیبی می گفت دهنم کف میکرد کف وای بچه ها به خدا به حرفش گوش کنین اسمشم دکتر راد بود
من اولش رو نفهمیدم چی میگین؟؟؟؟؟؟؟
-
dr.shahbaz
شلام :|
آره دیگه زیستو باید ترکیبی خوند ؛ نیازی هم ب جر دادن نیست حالا
ترنم
میگه یه استادی گفته اگه خودتونو جر بدین و 441 بار زیستو بخونید نمی تونید زیستو بالای 20 بزنید،باید ترکیبی بخونید زیستو -
باشه می بینمتون سال دیگه زار زار گریه میکنین ههه
-
dr.shahbaz
باشه -
سلام
اولا اون دوستی که اومده اینجا و داره روحیه گروه رو بهم میزنه جاش اینجا نیس
دوما پیشوند دکتر رو باید از اول اسمش بر داره چون با این تفکر ها ..... هم نمیشه -
dr.shahbaz
شما اگه دوس داری میتونی به حرفش گوش کنی -
در ضمن اخرش :))) بود نه
-
پیشنهاد من تدریس درس 2 پیش هست.
-
amirreza_rahmani در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
پیشنهاد من تدریس درس 2 پیش هست.
اول پیش تدریس میشه بعد پایه
نگران نباشین
صبر داشته باشین