-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۸، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان کسی میدونه ساختار فسفریک اسید رو رسم کنه H3PO4
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۸، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۸، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توجه کنید که پیوند O با H داتیو هست
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۸، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۸، ۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin-Mehraji
اره پیوند p با O داتیوه -
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۸، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin-Mehraji خیر! پیوند پی و او داتیوِ
-
@دانش-آموزان-آلاءدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۸، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط Mahhh انجام شده@SOBHAN-1999 
اول ازهمه اتم مرکزی مشخص میکنین. میشه اونی که تعدادش کمتره . هیچ وقت هیدروژن اتم مرکزی نمیشه
. پس اتم مرکزی اینجا. میشه فسفروبه تعدادهیدروژن اسید.، OHبه اتم مرکری وصل میکنی که میشه اینجا OHبه فسفروصل میکنی. اینجا 3تا هیدروژن اسیدی داریم پس سه تاOHبه فسفروصل میکنی.
وپیوندداتیوبین فسفرواکسیژن هستش. یک پیوندداتیوداریم. امیدوارم فهمیده باشین. اگه نفهمیدین من درخدمتم. موفق باشین -
@SOBHAN-1999 
اول ازهمه اتم مرکزی مشخص میکنین. میشه اونی که تعدادش کمتره . هیچ وقت هیدروژن اتم مرکزی نمیشه
. پس اتم مرکزی اینجا. میشه فسفروبه تعدادهیدروژن اسید.، OHبه اتم مرکری وصل میکنی که میشه اینجا OHبه فسفروصل میکنی. اینجا 3تا هیدروژن اسیدی داریم پس سه تاOHبه فسفروصل میکنی.
وپیوندداتیوبین فسفرواکسیژن هستش. یک پیوندداتیوداریم. امیدوارم فهمیده باشین. اگه نفهمیدین من درخدمتم. موفق باشیننوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۸، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mahed در سوال شیمی گفته است:
@SOBHAN-1999 
وپیوندداتیوبین فسفرواکسیژن هستش. یک پیوندداتیوداریم. امیدوارم فهمیده باشین. اگه نفهمیدین من درخدمتم. موفق باشینبله درسته فهمیدم فقط اشتباهم این بود که فک کردم H2Po4به جای H3PO4
ممنون از راهنماییتون -
@Mahed در سوال شیمی گفته است:
@SOBHAN-1999 
وپیوندداتیوبین فسفرواکسیژن هستش. یک پیوندداتیوداریم. امیدوارم فهمیده باشین. اگه نفهمیدین من درخدمتم. موفق باشینبله درسته فهمیدم فقط اشتباهم این بود که فک کردم H2Po4به جای H3PO4
ممنون از راهنماییتون@SOBHAN-1999 خواهش