یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات
-
@Phenomenon
شما ی امار بگیر بین بچه ها ببین چند درصد تونستن با سبطی برن جلو
بعدشم من میگم نظر منه اون بنده خدا خودش تصمیم میگیره
مخصوصا وقتی ادبیاتشون ضعیفه قطها با سبطی نمیتونن برن جلوDR.PeRshIA امار گرفتم بیش از 99 درصد تونستن باهاش به موفقیت برسن...اون یه درصد هم شما بودی که ظاهرن بلد نبودی کتاب رو درست تو دستت بگیری
-
DR.PeRshIA امار گرفتم بیش از 99 درصد تونستن باهاش به موفقیت برسن...اون یه درصد هم شما بودی که ظاهرن بلد نبودی کتاب رو درست تو دستت بگیری
@Phenomenon
افرین چقد تو باهوشی راضی شدی؟ -
@Phenomenon
افرین چقد تو باهوشی راضی شدی؟ -
@Phenomenon
چیزه خنده داری نگفتم شما میتونی نظر خودتو بگی منم نظر خودمو تو کار کسی دخالت نکن -
@Phenomenon
چیزه خنده داری نگفتم شما میتونی نظر خودتو بگی منم نظر خودمو تو کار کسی دخالت نکنDR.PeRshIA در یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات گفته است:
@Phenomenon
چیزه خنده داری نگفتم شما میتونی نظر خودتو بگی منم نظر خودمو تو کار کسی دخالت نکننظر اشتباه رو که قرار نیس بگی
ملت بی کار نیستن که بیان تو کاره تو دخالت کنن -
DR.PeRshIA در یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات گفته است:
@Phenomenon
چیزه خنده داری نگفتم شما میتونی نظر خودتو بگی منم نظر خودمو تو کار کسی دخالت نکننظر اشتباه رو که قرار نیس بگی
ملت بی کار نیستن که بیان تو کاره تو دخالت کنن@Phenomenon
شما لطف کن اون اماری ک میگیو برای ما بیار ببینم کجا 99 درصد نتیجه گرفتن
من با تمام کسایی که رتبه شدن صحبت کردم مدرسه مون امسال 15 تا پزشکی داشت 15 نفرشونم الگو کار کردن همشونم ادبیات بالای 60 بود
ا -
ترنم
قربون دهنت -
@Phenomenon
من با تمام کسایی که رتبه شدن صحبت کردم مدرسه مون امسال 15 تا پزشکی داشت 15 نفرشونم الگو کار کردن همشونم ادبیات بالای 60 بود
اDR.PeRshIA در یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات گفته است:
@Phenomenon
اخیلی خوب سال بعد موقع اعلام نتایج بیا تا بهت نشون بدم اون 99 درصد کیان...
-
ترنم
قربون دهنتDR.PeRshIA در یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات گفته است:
ترنم
قربون دهنتالان میخوای بری چت باکس محمد رضا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رضا داداش اومد چت باکست منم اد کن بیام http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/joy.png
-
ترنم
رضا داداش اومد چت باکست منم اد کن بیام http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/joy.png
@پروفسور حتمن
خیالت تخت -
@Phenomenon
اخیلی خوب سال بعد موقع اعلام نتایج بیا تا بهت نشون بدم اون 99 درصد کیان...
@Phenomenon
هههه حالا وایسام تا سال دیگه؟؟ولی دید ک من دلیل اوردم برای حرفم همین امسالم نتیجه هاشو دیدن
اینو همه ی عالم میدونن ک قرابت فقط با تسته ک اوکی میشه نه با خووندن -
@پروفسور حتمن
خیالت تخت@Phenomenon در یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات گفته است:
@پروفسور حتمن
خیالت تختپس منتظرم ها http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/joy.png
طوری شد خبرم کن -
ترنم
@پروفسور
نهههه مگه بیکارررم -
@پروفسور
نهههه مگه بیکارررمDR.PeRshIA در یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات گفته است:
@پروفسور
نهههه مگه بیکارررمالان نیستی داری بحث میکنی
-
@پروفسور
نهههه مگه بیکارررمالان نیستی داری بحث میکنی
@پروفسور
چت باکس پرفوسور
-
@Phenomenon
هههه حالا وایسام تا سال دیگه؟؟ولی دید ک من دلیل اوردم برای حرفم همین امسالم نتیجه هاشو دیدن
اینو همه ی عالم میدونن ک قرابت فقط با تسته ک اوکی میشه نه با خووندنDR.PeRshIA در یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات گفته است:
@Phenomenon
اینو همه ی عالم میدونن ک قرابت فقط با تسته ک اوکی میشه نه با خووندنببین...هرموقع مدرستون..15 پزشکی دانشگاه تهران رو اورد که همشون ادبیات رو بالا 80 زدن...اون موقع بلند شو بیا خودتو سر یه کتاب بکش
-
@پروفسور
چت باکس پرفوسور
-
@Phenomenon
اینو همه ی عالم میدونن ک قرابت فقط با تسته ک اوکی میشه نه با خووندنببین...هرموقع مدرستون..15 پزشکی دانشگاه تهران رو اورد که همشون ادبیات رو بالا 80 زدن...اون موقع بلند شو بیا خودتو سر یه کتاب بکش
@Phenomenon
سه تاشون تهران پزشکی بودن
دوتاشون دارو شهید بهشتی
یکی هم داندان کرمان
بقیه تعران نبودن
شیراز و اصفهان و شهرای دیگه -
@Phenomenon
سه تاشون تهران پزشکی بودن
دوتاشون دارو شهید بهشتی
یکی هم داندان کرمان
بقیه تعران نبودن
شیراز و اصفهان و شهرای دیگهDR.PeRshIA کارنامه همشون رو بفرست...اونوقت منم برات امار میفرستم