جسم قطبی یازدهم
-
pooya_alinejad
تو کتاب گفته ،ولی اقای موقاری گفت که دومین جسم قطبی هاپلوئید غیر مضاعف است .
پس چطوری حتی به ندرت لقاح بدهد@One4ever
ما منبعمون کتاب درسی هست .و بعد تا جایی که من میدونم لقاحو تشکیل میده ینی میتونه ولی چون خیلی کوچیکه واقایع بعد لقاحو نمیتونه ادامه بده و از بین میره . -
pooya_alinejad
تو کتاب گفته ،ولی اقای موقاری گفت که دومین جسم قطبی هاپلوئید غیر مضاعف است .
پس چطوری حتی به ندرت لقاح بدهد@One4ever طبق مطلب خودتون به همین دلیل پس از تشکیل احتمالی از بین خواهد رفت
-
اره میتونه.اگه هم میوز دو بده سیتوکینزش برابر میشه.منتها منجر به تشکیل جنین نمیتونه بشه.بعد از مدتی هم از بدن دفع میشه
-
اره میتونه.اگه هم میوز دو بده سیتوکینزش برابر میشه.منتها منجر به تشکیل جنین نمیتونه بشه.بعد از مدتی هم از بدن دفع میشه
@parniyan-k ولی فک نکنم اصن تواناییه تقسیمو داشته باشه
-
@parniyan-k ولی فک نکنم اصن تواناییه تقسیمو داشته باشه
Konkoori99 فیلمای استاد موقاری نگاه کردم اینو گفت
-
Konkoori99 فیلمای استاد موقاری نگاه کردم اینو گفت
@parniyan-k
ایشون که استادن ولی تواناییه تقسیمو نمیشه قبول کرد
-
@parniyan-k
ایشون که استادن ولی تواناییه تقسیمو نمیشه قبول کرد
Konkoori99 f خب گفت اگه میوز دو بده سیتوکینزش برابره
-
Konkoori99 f خب گفت اگه میوز دو بده سیتوکینزش برابره
@parniyan-k خو آبجی اصن تقسیم نمیشه که بخواد سیتوکینز نامساوی بده.من اصن در حدی نیسم ک بخوام رو حرفه استاد حرفی بزنم ولی چون تو دوتا کمک درسی(خ سبزو میکرو)تایید کردن میگم
-
خب یعنی غلطه ؟
-
خب یعنی غلطه ؟
@parniyan-k متاسفم:/ما همه تلاشمونو کردیم
-
چرا انقدر میپیچونید
توانایی لقاح موفق نداره تمام! -
@One4everتوی متن کتاب یازدهم نوشته به ندرت ممکنه لقاح انجام بدن که حاصل اون یک توده یاخته ای بی شکل میشه که بعد از مدتی از بین میره
-
@One4everتوی متن کتاب یازدهم نوشته به ندرت ممکنه لقاح انجام بدن که حاصل اون یک توده یاخته ای بی شکل میشه که بعد از مدتی از بین میره
@saraa-66 اون ماله قطبی اوله
-
@One4ever اجسام قطبی امکان لقاح دارند ولی یه توده سلولی بی شکل ایجاد میکنن و از بدن دفع میشن
همچنین اولین جسم قطبی میوز دو میده و سیتوکینز برابر دارع ... وقتی ک میوز دو کامل شد 1 عدد تخمک لقاح یافته تولید میشه و 3 جسم قطبی ازینجا نتیجه میگیریم که اولین جسم قطبی توانایی تقسیم داره و سیتو کینزشم مساویه ولی دومین جسم قطبی توانایی تقسیم نداره چون هاپلوئید غ مضاعفه @parniyan-k -
@One4ever اجسام قطبی امکان لقاح دارند ولی یه توده سلولی بی شکل ایجاد میکنن و از بدن دفع میشن
همچنین اولین جسم قطبی میوز دو میده و سیتوکینز برابر دارع ... وقتی ک میوز دو کامل شد 1 عدد تخمک لقاح یافته تولید میشه و 3 جسم قطبی ازینجا نتیجه میگیریم که اولین جسم قطبی توانایی تقسیم داره و سیتو کینزشم مساویه ولی دومین جسم قطبی توانایی تقسیم نداره چون هاپلوئید غ مضاعفه @parniyan-k