همه چی آرومه من چقدر خوشبختم
-
سلام به دوستان آلایی عزیز،
تو این چند روز نمی دونید چه استرس بدی داشتیم، همش می گفتیم سایت به موقع نیاد بالا چی!
آخه چی شد یهو این همه مراجعه به سایت زیاد شد.
البته خدا رو شکر که افراد بیشتری با آلاء آشنا شدند و می تونند لذت تحصیل خوب رو تجربه کنند.یادتونه گفتم شدیم 8 تا سرور ؟ امروز به 9 تا افزایشش دادیم، بعد از یک روز مانیتور سرور به نظر همه چی خوبه و ظرفیت 1.5 برابر مخاطب بیشتر رو هم داریم.
حالا داریم با شرکت های دیتاسنتر ایران مذاکره می کنیم، که سیستم سایت آلاء رو ببریم رو کلود و اون وقت اگر 2 میلیون نفر همزمان هم بیان تو سایت اتفاقی نمی افتهبازم ببخشید اذیت شدید، من برم بخوابم که 55 ساعته که نخوابیدم.
فعلا -
MahdiNOVE
وقتی دارن دانلود میکنید محل ذخیره خودتون تایپ کنید همه فیلم ها اینطورین دیگه.. -
در سرزمین خاطره ها آنان که خوبند همیشه سبزند
و آنان که محبت ها و دوستی ها را بر قلبشان برافراشتند همیشه به یاد میمانند
بابت همه ی خاطرات خوبمان ممنون -
خسته نباشد خیلی ممنونم به خاطر سعی و تلاشی که برای بچه ها میکنید خدا قوت
-
سلام خداوند خیر دنیا و آخرت بهتون بده
انشالله همیشه حال دلتون خوب وسلامت باشین
نمیتونم با کلمات بگم چقد ممنونم ،خداوند مهربون خودشون میدونن چقد ما ممنونتونیم
خیلی بزرگین خیلی ... -
تو این چند روز نمی دونید چه استرس بدی داشتیم، همش می گفتیم سایت به موقع نیاد بالا چی!
البته خدا رو شکر که افراد بیشتری با آلاء آشنا شدند و می تونند لذت تحصیل خوب رو تجربه کنند.یادتونه گفتم شدیم 8 تا سرور ؟ امروز به 9 تا افزایشش دادیم، بعد از یک روز مانیتور سرور به نظر همه چی خوبه و ظرفیت 1.5 برابر مخاطب بیشتر رو هم داریم.
حالا داریم با شرکت های دیتاسنتر ایران مذاکره می کنیم، که سیستم سایت آلاء رو ببریم رو کلود و اون وقت اگر 2 میلیون نفر همزمان هم بیان تو سایت اتفاقی نمی افتهبازم ببخشید اذیت شدید، من برم بخوابم که 55 ساعته که نخوابیدم.
فعلا -
sohrab
سلام خسته نباشید یه سوال ؟
چرا وقتی با idm همایش یا فیلم های عادی رو دانلود میکنیم با اسم اصلی که تو سایت نوشته شده تو کامپیوتر ذخیره نمیشن ؟ اسمشون یه سری اعداد و حروف هست این مشکل وقتی حاد میشه که 10 20 تا فیلم رو یجا دانود میکنی و همچی قاطی میشه موقعی که هم میخوای دنبال یه مبحث بگردی پدرت در میاد . -
فعلاsohrab در همه چی آرومه من چقدر خوشبختم
گفته است:
فعلادمتون گررررررم ک ب فکر ما هستین
خداقوت حسااااابی
مطمئن باشین ما قدر الا و زحمات تک تک کادر الا رو میدونیم -
sohrab
واقعا خسته نباشید...
راستش وقتی خوندم شما به خاطر بچه ها 55 ساعت نخوابیدید حسابی خجالت کشیدم که این روزا دارم کم کاری می کنم...
دمتون گرم -
MahdiNOVE سمت چپ اسم فایل ،دوتا عدد هست....این دوتا عدد مشخص میکنه اینا فایلهای شماره چندن...
مثلا:225536701ryipgj...... شماره فایل میشه 01 یاهمون 1 -
واقعا آلا با این همه فعالیت های مفید برای بچه های درس خون , بااید تبلیغ و معرفی بیشتری بشه . من مطمیٔنم هرکس با آلا آشنا بشه بلافاصله عضو انجمن میشه . . .