کنکور نظام قدیم و جدید
-
من نطام جدید میخوندم اما راستش ب استرس نمیارزه ک همش تو دلت اشوب باشه ک عوض بشه یا نشه
-
من نطام جدید میخوندم اما راستش ب استرس نمیارزه ک همش تو دلت اشوب باشه ک عوض بشه یا نشه
@MaryaM-_-Sh خب اگه عوض بشه کلا نظام قدیم نتونیم کنکور بدیم چی؟
-
@Mr-MILAD سلام:-
ولی اعلام شد ها
برم سازمان سنجش ی نگاه کنم :-\ -
@MaryaM-_-Sh خب اگه عوض بشه کلا نظام قدیم نتونیم کنکور بدیم چی؟
maryammohammadi ن اون ک نمیشه چون رسما اعلام شده
حتی اعلام شد هرکس طبق نظام خودش
نمیدونم حالا چی شده افتاده هفته بعد
چقدر من پروانه مونارک بلدم اخع -
@MaryaM-_-Sh من خودم گزاشتم عکسشو ولی جلسه امروز درباره تحصیلات تکمیلی بوده هفته آینده در مورد کنکور سراسری تصمیم گیری میشود
@Mr-MILAD اهان درسته
من ک همون نطام قدیم میرم جلو -
@Mr-MILAD از کجا پیگیری کنیم.سازمان سنجش اطلاعیه میزنه؟
maryammohammadi اطلاعیه زده اند اما در مورد تحصیلات تکمیلی است نه سراسری.بله قطعا طی این یکی دوهفته خبرهای تازه ای در راه است شما اگر میخواهید بخونید فعلا مشترکات را بخونید دراینصورت هیچ ضرری نمیکنید.
-
@Mr-MILAD اهان درسته
من ک همون نطام قدیم میرم جلو@Mr-MILAD اگه اختیاری نشه هرکسی باید کنکور خودشو بده دوباره بابا ما اینهمه کتاب خریدیم کتاب قبلیا رو ریختیم دور
-
@Mr-MILAD اگه اختیاری نشه هرکسی باید کنکور خودشو بده دوباره بابا ما اینهمه کتاب خریدیم کتاب قبلیا رو ریختیم دور
maryammohammadi منم کلی کتاب خریدم
اما کتابان نریختم دور!:-\ -
@Mr-MILAD اهان درسته
من ک همون نطام قدیم میرم جلو -
خداقلش اینه نمیخواد اسم های زشت زشت یاد گرفت
یاخته!:-\ -
@Mr-MILAD اگه اختیاری نشه هرکسی باید کنکور خودشو بده دوباره بابا ما اینهمه کتاب خریدیم کتاب قبلیا رو ریختیم دور
maryammohammadi در اون مورد با آقای دکتر هامون سبطی هماهنگ باشید.
-
یاخته!:-\@Mr-MILAD یعنی جفتشو بلدین؟
-
maryammohammadi ایران کلا هیچیش معلوم نیس یهو دیدی همه رو باز عرض کردن
ولی تا جایی ک من خبر دارم 98 اخرین کنکور نظام قدیماس دیگ کلا نظام جدید کنکور دارهesrapheel در کنکور نظام قدیم و جدید گفته است:
maryammohammadi ایران کلا هیچیش معلوم نیس یهو دیدی همه رو باز عرض کردن
ولی تا جایی ک من خبر دارم 98 اخرین کنکور نظام قدیماس دیگ کلا نظام جدید کنکور دارهمعمار خشت اول رو کج گذاشته
-
maryammohammadi در اون مورد با آقای دکتر هامون سبطی هماهنگ باشید.
@Mr-MILAD من تازه اومدم تو این سایت عضو شدم نمیشناسم اینجا سیستمش چطوریه یا چجوری با مشاورین ارتباط برقرار کنم
-
یاخته!:-\ -
@MaryaM-_-Sh پارسی را پاس بدار
مگه دست خودته کلا باید دارینه یاخته های عصبیت نابود بشه:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:@Mr-MILAD
-
@Mr-MILAD یعنی جفتشو بلدین؟
maryammohammadi من؟من کی چنین حرفی زدم؟
-
maryammohammadi من؟من کی چنین حرفی زدم؟
@Mr-MILAD خب پس الان مشترکات کودومان ک بخونیم
-
@MaryaM-_-Sh پارسی را پاس بدار
مگه دست خودته کلا باید دارینه یاخته های عصبیت نابود بشه:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:@Mr-MILAD میدونی حرفت مث اینه بری توی مجلس بین المللی بعد بزنی طرف له کنی ک اقا تو باید فارسی رو پاس بداری درحالی ک زبان بین المللی جهان انگلیسی هس
یا بری بزنی نیوتن داغون کنی ک نباید بگیم قانون نیوتن
هسته رو چ ب یاخته
ب قول آقای جوادی من از شما معذرت میخوام -
@Mr-MILAD من تازه اومدم تو این سایت عضو شدم نمیشناسم اینجا سیستمش چطوریه یا چجوری با مشاورین ارتباط برقرار کنم
maryammohammadi اولا خوش اومدید.دوما آقای سبطی درمورد اختیاری بودن در تلگرام فعال هستند.اینجا بیشتر روی مسایل درسی تاکید هست و مشکلات درسی مشاورین هم بچه ها هستند