-
سلام خدمت آلایی های شیمی دان
بنده بدلایلی یه مقدار عقب بودم . تازه جلسه بیستم رو تموم کردم.
تو پایان جلسه بیستم استاد یه تست دوپینگ رو مطرح کردن و گفتن اول خودتون حلش کنید
من که جل کردم از یه روش خیلی ساده حلش کردم ولی حل استاد خیلی پیچیده تر بود و هم محاسبات و هم دقت بیشتری میخواست.
میدونم هرتست میتونه به تعداد دانش آموزا روش حل داشته باشه اما میخوام بدونم تحلیلم درمورد این تست و روش حل سوالم درست بوده یا نه .
استاد توی حل تست مول اولیه رو در درصد تجزیه مجهول ضرب کردن و تو رابطه مربوط قرار دادن و تنها مجهول معادله که درصد تجزیه بود محاسبه شد.
اما من اصلا از مول اولیه استفاده نکردم و با نوشتن رابطه مربوط ، دلتا ان رو مجهول معادله درنظر گرفتم چون استاد در جلسات ابتدایی فرمودن که دلتا ان معادل مقدار مصرفیه و مقدار مصرفی همون مقدار تجزیه شده ست ، و در اخر فقط با یه تناسب ساده درصد گرفتم و جوابم هم همون 40درصد شد.
میخواستم بدونم تحلیلم و روشم درسته یا اتفاقی جواب یکسان درومده؟نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهathena taghavi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام خدمت آلایی های شیمی دان
بنده بدلایلی یه مقدار عقب بودم . تازه جلسه بیستم رو تموم کردم.
تو پایان جلسه بیستم استاد یه تست دوپینگ رو مطرح کردن و گفتن اول خودتون حلش کنید
من که جل کردم از یه روش خیلی ساده حلش کردم ولی حل استاد خیلی پیچیده تر بود و هم محاسبات و هم دقت بیشتری میخواست.
میدونم هرتست میتونه به تعداد دانش آموزا روش حل داشته باشه اما میخوام بدونم تحلیلم درمورد این تست و روش حل سوالم درست بوده یا نه .
استاد توی حل تست مول اولیه رو در درصد تجزیه مجهول ضرب کردن و تو رابطه مربوط قرار دادن و تنها مجهول معادله که درصد تجزیه بود محاسبه شد.
اما من اصلا از مول اولیه استفاده نکردم و با نوشتن رابطه مربوط ، دلتا ان رو مجهول معادله درنظر گرفتم چون استاد در جلسات ابتدایی فرمودن که دلتا ان معادل مقدار مصرفیه و مقدار مصرفی همون مقدار تجزیه شده ست ، و در اخر فقط با یه تناسب ساده درصد گرفتم و جوابم هم همون 40درصد شد.
میخواستم بدونم تحلیلم و روشم درسته یا اتفاقی جواب یکسان درومده؟گاه روش های شانسی جواب میده و چون غیر علمیه برا همه صادق نیست
-
من اول با شیمی۳شروعیدم. اینجا شیمی ۳ نداره. الان گیج شدم چیکار کنم؟ یعد تو فیلمای سال قبل ینی چیزی کم گفته شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegar2012 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من اول با شیمی۳شروعیدم. اینجا شیمی ۳ نداره. الان گیج شدم چیکار کنم؟ یعد تو فیلمای سال قبل ینی چیزی کم گفته شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با شیمی دو شروع کنید به نظرم بهتره چون اصل شیمی از دوم شروع میشه اونم فصل 2 شیمی 2 که باید حفظ باشید .
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sadegh73 والا معلممون اینجوری شرو کرد من خودم با شیمی ۲ شروعیده بودم. چه کنم حالا؟ ؟؟؟
-
خب شروع کردی ک چیزی از دست ندادی تا همون جای خودندی ی جمع بندی بکن از شیمی سه ک فراموشت نشه بیا از دو شروع کن
-
دوستان عزیز آلایی کجای دنیا اینجوری در حقت میتونن لطف کنن که رایگان بدون استرس بشینی تو خونه و تدریس بهترین اساتیدو ببینی و هرجام متوجه نشدی فیلمو برگردونی و هرجام سوال داشتی بیای کامنت بزاری و جوابتو بگیری از اون ور استاد بیاد آیدی خودشو بده که هرجا سوال داشتین نظری انتقادی داشتین بهشون بگید و با جونو دل پذیرای غرغرای ما باشن. کجای دنیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟ دوست من ، آلایی عزیز ، کنکوری عزیز، خودخواه نباش از نعمتی که خدا بهت داده نهایت استفاده رو بکن چرا باید داشته هامونو از دست بدیم که قدرشو بدونیم؟ زحمات این مجموعه قابل ستایشه ان شائ الله که در پناه حق سلامت و پیروز باشن.
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تعادل رو کی شروع می کنن؟
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mrezaaghajani
ایدی استاد -
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ازمون قلم چی تعادل هم هس ایا استاد تعادل رو شروع میکنن؟؟؟یا یه فصل دیگ رو تدریس میکنن؟؟؟اگ میدونید خواهشا بگید ک ما منتظر بمونیم یا فیلمای سالای قبل رو ببینیم؟؟؟
-
ازمون قلم چی تعادل هم هس ایا استاد تعادل رو شروع میکنن؟؟؟یا یه فصل دیگ رو تدریس میکنن؟؟؟اگ میدونید خواهشا بگید ک ما منتظر بمونیم یا فیلمای سالای قبل رو ببینیم؟؟؟
-
نگین
استاد در تلگرام خود گفته آغاز بخش تعادل+ شیمی 2 به موازات می باشد یعنی تدریس میکند همراه شیمی 2دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپویا ینی کی شروع میشه تدریس تعادل؟
-
پویا ینی کی شروع میشه تدریس تعادل؟
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKingAlireza7277 نمیدانم ولی این توی تلگرام گفته بودند
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آزمون های گاج خیلی جولوتره بچه عقب موندن
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها میشه راجع به منابع من نظر بدید خوبه یا نه
زیست:الگو
شیمی:خیلی سبز
ریاضی:گاج
ادبیات:موضوعی های نشر الگو+جامع خیلی سبز
دینی:جامع خیلی سبز -
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دینی نقره ای گاج جامع از همه بهتره
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sadegh73
بقیش چی؟ -
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۵، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۵، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mstmsm در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
t.mohammadmahdi1999gmail.com ریاضی کتاب اقای سادات انتشارات تخته سیاه به نظرم با ویرایشی که داشتن امسال بهترین کتاب جامع ریاضیه
ولی غلط زیاد داره توی پاسخنامه اش
-
سلام بچه ها میشه راجع به منابع من نظر بدید خوبه یا نه
زیست:الگو
شیمی:خیلی سبز
ریاضی:گاج
ادبیات:موضوعی های نشر الگو+جامع خیلی سبز
دینی:جامع خیلی سبزنوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۵، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهt.mohammadmahdi1999gmail.com
زیستتون خیلی خوبه..بقیشم خوبه :| کلا منابع تو بازار فرق زیادی با هم ندارن -
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۵، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Drmehdi افرین بعضی سوالا رو همون جواب تشریحی خوده ازمونو گذاشته ادم نمیفهمه ولی اونایی که خودش دوباره حل کرده خیلی خوب شده