یکم بیشتر ب فکر خودمون باشیم !!!
-
همیشه شروع سخته واسه همین بی مقدمه شروع میکنم! تا زیاد هم وقتتون گرفته نشه ..
امروز وقتی داشتم درس میخوندم یهو ب ذهنم رسید قرآن بخونم ...!
یهو همینطور بی هوا هوس کردم قرآن بخونم بعد گفتم کاش تا روز کنکور ی بار قرآن رو ختم کنم .. دودوتا چار تا کردم دیدم از فردا اگه روزی 4صفحه قرآن بخونم تا 23فروردین ی بار ختمش کردم و میتونم ی بار دیگه هم ختمش کنم و دقیقا ختم دومم تا روز کنکور تموم میشه ..
روزی 4صفحه بامعنی ... و وقتی شروع میکنی 4صفحه ک ن دوست داری بیشتر بخونی ..
حالا بگذریم .. این ی مطلب ، مطلب دیگه اینکه ی حدیث شنیده بودم از امام صادق و داشتم دنبالش میگشتم ، یا این مضمون ک اگه نمازت تو روز قیامت قبول نشه بقیه چیزا هم قبول نمیشه و اگه نمازت قبول شد اون وقته ک میرن سراغ اعمال دیگت .. کلیتش همینه ولی اگه پیداش کردم کاملش رو میذارم ...
درسته ک امسال کنکور داریم ولی بیاین تو لحظه زندگی کنیم یکمم ب فکر فردای خودمون باشیم نگیم این ی سال بگذره بعدش فلان بعدش بهمان شاید فردایی نبود ( رک و راست صحبت کردم ) ... -
ملاک قبولی نماز
امام صادق (ع) :
قَال الله تبارک و تعالی: إنَّما أقبَل الصَّلاةُ لِمَن تَواضَع لِعَظَمَتِی، و یَکُفُّ نَفسَه عَنِ الشَّهواتِ مِن أجلِی و یَقطَع نَهارَهُ بِذِکرِی و لایَتَعاظَمُ عَلَی خَلقِی و یُطعِم الجَائِع و یَکسُو العَارِی، و یَرحَم المُصاب و یُؤوِی الغَریب ...
خداوند متعال فرمود: نماز کسی را می پذیرم که:
1- درمقابل عظمت من خاضع باشد.
2- از خواسته های نفسانی به خاطر من خود را دور کند.
3-روزش را با یاد من به پایان برد.
4- بر بندگانم بزرگی نفروشد.
5- به گرسنه غذا دهد.
6- برهنه را بپوشاند.
7- به مصیبت دیده مهربانی کند.
8- غریب راپناه دهد.میزان الحکمه، ج 5، ص 386
منبع: irani.blog.ir -
تأثیر دو رکعت نماز مقبول
امام صادق (ع) :
مَن قَبَّلَ الله مِنهُ صَلاة واحِدة لَم یُعَذِّبه
اگر خداوند از کسی دو رکعت نمازش را قبول کند، او را عذاب نمی کند.وسائل الشیعه، ج 3، ص 22
منبع: irani.blog.ir
-
نشانه قبولی نماز
امام صادق (ع) :
مَن أحَبَّ أَن یَعلَمَ أقبَلت صَلاتُه أَم لَم تَقَبَّل فَلیُنظُر هَل مَنَعتَه صَلاتُه عَنِ الفَحشاءِ و المُنکَر فَبِقدرِ ما منَعتَه قُبِلَت مِنه
هرکس دوست دارد بداند نمازش قبول شده یا نه، ببیند که آیا نمازش او را از گناه و زشتی باز داشته یا نه؟ پس به هر قدر که نمازش او را از گناه باز داشته به همان اندازه نمازش قبول شده است.بحار الانوار، ج82 ص 198
-
رکوع و سجود طولانی
امام صادق (ع) :
و عَلَیکُم بِطُول الرُّکُوع و السُّجود فَإنَّ أحَدکُم إذا طَال الرُّکوع و السُّجود یهتفُ إبلِیس مِن خَلفِه، فَقال یا وَیلَتاه! أطاعُوا وعَصَیتُ و سَجَدُوا و أَبِیتُ
بر شما باد به طول رکوع و سجده، که هرگاه یکی از شما رکوع و سجودش طول بکشد، شیطان به دنبال او فریاد می زند: وای بر من! او اطاعت کرد و من معصیت کردم، او سجده کرد و من سر باز زدم.بحار الانوار، ج 78، ص 199
-
https://i.imgur.com/fyQsIhL.jpg
پیوستگی و ارتباط بین تحمل سختی ها و رسیدن به آسانی -
سجده نزدیکترین حالت
امام صادق (ع) :
أَقرَبُ ما یَکُون العَبد إلَی الله و هَو سَاجِدٌ، قال الله: "وَاسجُد و اقتَرِب"
نزدیکترین حالت بنده به خداوند بزرگ وقتی است که در سجده است خداوند فرمود: "سجده کن وتقرب جوی".روضة المتقین، ج 2، ص 38
-
وَ سَخَّرَ لَکُم ما فِی السّمواتِ وَ ما فِی الاَرضِ جمیعاً مِنهُ
همه برای تو؛
تو برای که؟!
تو برای چه؟!
-
و آنگاه که تنها شدی
و در جستجوی تکیه گاه مطمئنی هستی
بر من توکل کن
(قرآن کریم)
The Noble Quran
-
محرومان از شفاعت
لایَنالُ شَفَاعَتُنا مَنِ استَخَفَّ بِالصَّلاة
هر کس نماز را سبک بشمارد، به شفاعت ما دست نخواهد یافت.فروع کافی، ج 3، ص270،حدیث 15
-
-
« أَنْ تَقُولَ نَفْسٌ يا حَسْرَتى عَلى ما فَرَّطْتُ في جَنْبِ اللَّهِ وَ إِنْ کُنْتُ لَمِنَ السَّاخِرينَ »
( این دستورها برای آن است که ) مبادا کسی روز قیامت بگوید :
«افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم
و از مسخره کنندگان ( آیات او ) بودم.
(سوره زمر آیه 56)
خدا از آنکه روزهایش بیهوده می گذرد ، نمی گذرد
-
چه چیز جز بخشندگی ام باعث شد
تا مرا که می بینی، خودت را بگیری
(سوره انفطار آیه 6)
-
امام صادق (ع) : رسول خدا (ص) فرموده است : هر که يکسال پيش از مرگش توبه کند خداوند توبه اش را مي پذيرد سپس فرمود : يکسال هم زياد است هرکه يکماه پيش از مرگش توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد سپس فرمود يکماه زياد است هرکه يک هفته پيش از مرگش توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد سپس فرمود : يک هفته زياد است هر که يک روز پيش از مرگش توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد سپس فرمود : يک روز زياد است هرکه پيش از ديدار مرگ ( ملک الموت ) توبه کند خدا توبه اش را بپذيرد.
-
انَّ اللَّهَ یَحُولُ بَیْنَ الْمَرْءِ وَ قَلْبِهِ ...
خدا حائل هست بین انسان و قلبش!. (انفال/24)
اگر که دلشکسته ای ... بخـــــوان :
الا بذکر الله تطمئن القلوب... -
حديث قدسي: اگر آنهائي که به من پشت کرده اند مي دانستند که من چه اندازه انتظار ديدن آنها را مي کِشم و چه مقدار مشتاق توبه و بازگشت آنها هستم هر آينه از شدت شور و شوق نسبت به من جان مي دادند و تمام بند بند اعضايشان به خاطر عشق به من از هم جدا مي شد.
-
هنــــوز و تا همیشــه به همین یک آیــه دلخــوشــــم
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
” بندگانم را آگاه کن که من بخشنده ی مهــــربانم ! “
-
حضرت باقر(ع): هرگاه مردي در شب تاريک شتر و توشه و اهل و عيالش را در بياباني گم کند و سپس در حين تلاش براي يافتن ايشان يک مرتبه ايشان را بيابد ،چقدر خوشحال مي شود پس خداوند متعال بيشتر از اين شخص نسبت به بنده اش که توبه مي کند و به سوي او باز مي گردد ،خوشحال مي شود.