مبنع خوب ریاضی یازدهم برای کنکور
-
faaa31 سلام بهترین کتابی من دیدم پیشنهاد کردن برای رشته تجربی کتاب ریاضی مهرو ماه هستش کتاب خوبیه
البته من رشتم ریاضیه ندیدم کتاب خیلی سبزو
MOHAMMAD80
ممنون.مهرو ماهو خودتون دارید؟؟ -
MOHAMMAD80
ممنون.مهرو ماهو خودتون دارید؟؟faaa31 رشتم ریاضیه تعریفشو از معلمامون زیاید شنیدم
-
ریاضیات با طعم گلابیم خوبه
-
faaa31 رشتم ریاضیه تعریفشو از معلمامون زیاید شنیدم
MOHAMMAD80
اها .حتما نگاش میکنم.مرسی. -
ریاضیات با طعم گلابیم خوبه
MOHAMMAD80
برای کدوم انتشاراته؟ -
MOHAMMAD80
برای کدوم انتشاراته؟faaa31 نمیدونم سرچ کنین جامع کتابش
-
faaa31 نمیدونم سرچ کنین جامع کتابش
MOHAMMAD80
بله ممنون. -
MOHAMMAD80
بله ممنون.faaa31 خواهش
-
سلام .دوستان امیدوارم حال دلاتون خوب باشه و پر انرژی به تموم هدفای خوشگلتون برسید .
بچه من پارسال میکرو ریاضی گرفتم ولی زیاد از نظر درسنامه ازش راضی نبودم و کلا کتاب به نظرم البته خوب نبود .میخوام نظرتونو درمورد ریاضی ۱۱ خیلی سبز بدونم چجوره خوبه؟؟میشه تجربیاتتونو در اختیارم قرا بدین سطخ ریاضی متوسطم ولی تو تست کمی مشکل دارم میخوام قویش کنم کمکم کنین .ممنون. -
سلام .دوستان امیدوارم حال دلاتون خوب باشه و پر انرژی به تموم هدفای خوشگلتون برسید .
بچه من پارسال میکرو ریاضی گرفتم ولی زیاد از نظر درسنامه ازش راضی نبودم و کلا کتاب به نظرم البته خوب نبود .میخوام نظرتونو درمورد ریاضی ۱۱ خیلی سبز بدونم چجوره خوبه؟؟میشه تجربیاتتونو در اختیارم قرا بدین سطخ ریاضی متوسطم ولی تو تست کمی مشکل دارم میخوام قویش کنم کمکم کنین .ممنون.faaa31 مهروماه و خ سبز تو یه سطحن ببین با کدوم بیشتر حال میکنی من خودم مهروماه گرفتم ازشم راضیم درصدم از۲۰به۷۰رسیده.
-
faaa31 مهروماه و خ سبز تو یه سطحن ببین با کدوم بیشتر حال میکنی من خودم مهروماه گرفتم ازشم راضیم درصدم از۲۰به۷۰رسیده.
Konkoori99
واقعا؟ -
faaa31
درسنامه میکرو خیلی خلاصس ولی تستاش خوبه. ولی اگه کتابی میخوای که درسنامه خوب داشته باشه سیر تا پیاز و اگه ام تست سطح بالا میخوای iQ و موج آزمون خوبن. -
بچه من پارسال میکرو ریاضی گرفتم ولی زیاد از نظر درسنامه ازش راضی نبودم و کلا کتاب به نظرم البته خوب نبود .میخوام نظرتونو درمورد ریاضی ۱۱ خیلی سبز بدونم چجوره خوبه؟؟میشه تجربیاتتونو در اختیارم قرا بدین سطخ ریاضی متوسطم ولی تو تست کمی مشکل دارم میخوام قویش کنم کمکم کنین .ممنون.faaa31 ببین درسنامه خیلی هم مهم نیست؛ خود کتاب دقیق خونده بشه و از درسنامه های دیگه هم که خلاصه و مفیدن استفاده کنی و بعد هم زیاد تست بزنی خوبه
-
Konkoori99
واقعا؟faaa31 عاره
البته باید زیادم تست بزنی خ زیاد حتا از زیستم بیشتر تا راه بیفتی
-
faaa31 ببین درسنامه خیلی هم مهم نیست؛ خود کتاب دقیق خونده بشه و از درسنامه های دیگه هم که خلاصه و مفیدن استفاده کنی و بعد هم زیاد تست بزنی خوبه
@reza_11tajrobi
من خود کتابو خیلی خوب میتونم کار کنم کنم وریاضیم خوبه ولی تو تستا مشکل دارم .نمیتونم تستای ریاضی رو بزنم به خاطر همین نمیدونم واقعا مشکلم کجاست تو یادگیریمه؟یا ...؟ولی خوب تستا رو نمیتونم بزنم. -
faaa31 عاره
البته باید زیادم تست بزنی خ زیاد حتا از زیستم بیشتر تا راه بیفتی
Konkoori99
شایدم بیشتر از درسنامه باید تست زیاد کار کنم . -
Konkoori99
شایدم بیشتر از درسنامه باید تست زیاد کار کنم .faaa31 دقیقا همینه
-
منم یازدهمم.هم خ س میزنم هم گاج سبز.گاج سیز ازهرلحاظی بهتره