شیمی .فرمول نویسی
-
سلاممممم خوبین؟امیدوارم که حالتون خیلی خوب باشه .
دوستان من جزوه ی فرمول نویسی استاد اقاجانیو که رایگان تو سایتشون هستو قبلا رایگان نبوده البته هر چی میکنم نمیتونم دانلودش کنم و یه مراحل خرید میاره تو مراحل خریدم نمیشه خرید کرد .دوستان کسی این جزوه رو داره بهم بده ؟؟
خیلی لازم دارم .و اگر کسی سوالات کنکور برای مبحث فرمول نویسیو داره لطف میکنین بهم بدین؟ممنون میشم دوستان .خیلی لازم دارم .مرسی .مچکرم -
دوستان من جزوه ی فرمول نویسی استاد اقاجانیو که رایگان تو سایتشون هستو قبلا رایگان نبوده البته هر چی میکنم نمیتونم دانلودش کنم و یه مراحل خرید میاره تو مراحل خریدم نمیشه خرید کرد .دوستان کسی این جزوه رو داره بهم بده ؟؟
خیلی لازم دارم .و اگر کسی سوالات کنکور برای مبحث فرمول نویسیو داره لطف میکنین بهم بدین؟ممنون میشم دوستان .خیلی لازم دارم .مرسی .مچکرمfaaa31 در شیمی .فرمول نویسی گفته است:
خیلی لازم دارم .و اگر کسی سوالات کنکور برای مبحث فرمول نویسیو داره لطف میکنین بهم بدین؟ممنون میشم دوستان .خیلی لازم دارم .مرسی .مچکرم@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ناظم @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء
-
خیلی لازم دارم .و اگر کسی سوالات کنکور برای مبحث فرمول نویسیو داره لطف میکنین بهم بدین؟ممنون میشم دوستان .خیلی لازم دارم .مرسی .مچکرم